anna10025 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='obraczus87']Czy sa jakieś wieści o Czarku??[/QUOTE] Martwi mnie brak wieści o Czarusiu, co u niego??? Quote
Szarotka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='anna10025']Martwi mnie brak wieści o Czarusiu, co u niego???[/QUOTE] No wlasnie ????????????/ Quote
ocelot Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 a nie wiem, ale napiszę do Kasi. Quote
ocelot Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [B][COLOR=red]Dzisiaj w TVN Uwaga tomaszowskie schronisko[/COLOR][/B] Quote
obraczus87 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='ocelot'][B][COLOR=red]Dzisiaj w TVN Uwaga tomaszowskie schronisko[/COLOR][/B][/QUOTE] Bede oglądac. Dobrze ze w koncu cos zaczyna się dziac.. Quote
ocelot Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='obraczus87']Bede oglądac. Dobrze ze w koncu cos zaczyna się dziac..[/QUOTE] Oby to pomogło Quote
obraczus87 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tylko sobie podniose.... Mam nadzieje ze Ania dostala jakiegos maila z info co u Czarka :) Quote
anna10025 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Niedobrze , że ślad po Czarku zaginął... Może coś jest nie tak Quote
obraczus87 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Teraz Ocelot jest poza Dogo. :) jak wroci to na pewno skontaktuje sie z DT Czarka. Quote
Ania012 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dziewczyny, Czarek jest u Kasi w Monachium i "ma się świetnie". Miał być wstawiony jakiś mail od Kasi, chyba do Ocelota wysłany, ale więcej dowiemy się po 19 marca. Jak będę miała więcej jakieś informację to natychmiast wstawię. Quote
obraczus87 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Ania012']Dziewczyny, Czarek jest u Kasi w Monachium i "ma się świetnie". Miał być wstawiony jakiś mail od Kasi, chyba do Ocelota wysłany, ale więcej dowiemy się po 19 marca. Jak będę miała więcej jakieś informację to natychmiast wstawię.[/QUOTE] Dziekujemy za info :) Quote
ocelot Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Wstawię tego maila. Mnie nie było bardzo długo przy Internecie, musze ponadrabiac zaległości. Jakos na dniach to zrobie. I fakt7cznie z niego wynika, ze jest super:) Quote
ocelot Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial]Czarus jest u mnie i czuje sie wspaniale...przyznaje ze nie znalam bardziej kochanego psiaka, jest cudowny! Rozumie sie z kazda istota, tylko moja kotka sie na niego troche uwziela i obojetnie gdzie cos spadnie...to zawsze leci na czarusia [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Wingdings]L[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial] nie wiem czemu tak jest, ale chyba podobalo jej sie ze wreszcie moze pokazac swoja sile w obec slabszego od siebie...bardzo mi sie to nie podoba, i juz kilka razy dostala za to w tylek...ale mam nadzieje ze to tylko czasowe .[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial]Czarus, dostaje do swojej karmy ( royal c. Light ) dodatek z muszli, ma mu to pomoc we wzmocnieniu stawow.. za jakies 2 tygodnie jedziemy do kilku klinik i mam nadzieje ze oni mu beda mogli pomoc.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial]Pozatym nie slyszalam psa tak glosno chrapiacego jak czarus...sluchaj prawie ze gwizdze przez sen, tak jedzie ze az sie w nocy obudzilam i zastanawialam kto u mnie nocuje [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Wingdings]J[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial] .[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial]Na wakacje mama zabieze Czarusia na miesiac do wawy, ja ich tam zawioze, wiec jezeli bedziesz chciala to bedziesz mogla jego oczywiscie odwiedzic [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Wingdings]J[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Czarus ma tutaj swoich przyjaciol, i wychodzi sobie do nich kiedy mu sie zachce ...wszyscy sasiedzi lubia kiedy ich odwiedza ...ah i nawet slyszalam go przez te miesiace 2 razy szczekajacego. Nie wiem jak przez tyle czasu nikt Czarusia nie zabral do domu ...bo jest to pies o najwspanialszym charakterze pod sloncem.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mam nadzieje ze lada moment bede miala troche czasu na fotki wtedy od razu je wysle...([/SIZE][/FONT] Quote
Nikus Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ale superowe wiadomości:) warto ...warto...warto....dla takich chwil:) Quote
obraczus87 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ufffffffffff wspaniałe wieści :) Oczywiście jeśli dostanę info kiedy Czarek będzie w Wawie - moge Go odwiedzić i porobić zdjęcia :) Quote
anna10025 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Będę w Wawie w lipcu przez 2 tyg. , też chętnie bym zobaczyła Czarusia. Quote
Ania012 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dziewczyny Czaruś w środę będzie miała operację łapek i będzie w TV w programie "Menschen, Tiere & doktoren" Quote
obraczus87 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Ania012']Dziewczyny Czaruś w środę będzie miała operację łapek i będzie w TV w programie "Menschen, Tiere & doktoren"[/QUOTE] Ojej to trzymamy kciuki za operacje............. Quote
ocelot Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Wieści od Czarka:) "W srode Czarus ma operacje lapki, znalazlam wreszcie ortopede jaki chce sie podjac wyprostowania lapki, cala operacja bedzie filmowana..dzieki temu chce ludzia pokazac ze wszystko jest mozliwe i ze zwierzaki uposledzone czasami maja szanse na normalne zycie. Dam znac kiedy bedziesz mogla nas ogladac na VOX :-).Czarus w telewizji :-) !!!Jest jednak pewne ryzyko oparacji, nie wiemy czy jego lokie to wytrzyma..ale trzeba myslec pozytywnie !!! Wytrzyma !!!! Inaczej juz tylko amputacje bedzie wchodzila w rachube . Ten lekarz powiedzial mi takze ze Czarus nie urodzil sie z takim uposledzeniem, to byla trauma ktos mu to zrobil:-( , no ale ,oze juz niebawem bedzie brykal jak inne :-) ..Sciskamy!!!i prosze trzymaj kciuki!!!" Na FB bedzei wiecej informacji ." Quote
obraczus87 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 TRZYMAMY KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!! :) Bardzo mocno trzymamy kciuki :) Quote
Evelka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja również mocno trzymam kciuki za Czarusia! Quote
lilk_a Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='ocelot']Wieści od Czarka:) "W srode Czarus ma operacje lapki, znalazlam wreszcie ortopede jaki chce sie podjac wyprostowania lapki, cala operacja bedzie filmowana..dzieki temu chce ludzia pokazac ze wszystko jest mozliwe i ze zwierzaki uposledzone czasami maja szanse na normalne zycie. Dam znac kiedy bedziesz mogla nas ogladac na VOX :-).Czarus w telewizji :-) !!!Jest jednak pewne ryzyko oparacji, nie wiemy czy jego lokie to wytrzyma..ale trzeba myslec pozytywnie !!! Wytrzyma !!!! Inaczej juz tylko amputacje bedzie wchodzila w rachube . Ten lekarz powiedzial mi takze ze Czarus nie urodzil sie z takim uposledzeniem, to byla trauma ktos mu to zrobil:-( , no ale ,oze juz niebawem bedzie brykal jak inne :-) ..Sciskamy!!!i prosze trzymaj kciuki!!!" Na FB bedzei wiecej informacji ."[/QUOTE] a gdzie można znaleźć Czarka na fb? Quote
Recommended Posts