Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, Czarek jest u Kasi w Monachium i "ma się świetnie". Miał być wstawiony jakiś mail od Kasi, chyba do Ocelota wysłany, ale więcej dowiemy się po 19 marca.
Jak będę miała więcej jakieś informację to natychmiast wstawię.

Posted

[quote name='Ania012']Dziewczyny, Czarek jest u Kasi w Monachium i "ma się świetnie". Miał być wstawiony jakiś mail od Kasi, chyba do Ocelota wysłany, ale więcej dowiemy się po 19 marca.
Jak będę miała więcej jakieś informację to natychmiast wstawię.[/QUOTE]

Dziekujemy za info :)

Posted

Wstawię tego maila. Mnie nie było bardzo długo przy Internecie, musze ponadrabiac zaległości. Jakos na dniach to zrobie.
I fakt7cznie z niego wynika, ze jest super:)

Posted

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial]Czarus jest u mnie i czuje sie wspaniale...przyznaje ze nie znalam bardziej kochanego psiaka, jest cudowny! Rozumie sie z kazda istota, tylko moja kotka sie na niego troche uwziela i obojetnie gdzie cos spadnie...to zawsze leci na czarusia [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Wingdings]L[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial] nie wiem czemu tak jest, ale chyba podobalo jej sie ze wreszcie moze pokazac swoja sile w obec slabszego od siebie...bardzo mi sie to nie podoba, i juz kilka razy dostala za to w tylek...ale mam nadzieje ze to tylko czasowe .[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial]Czarus, dostaje do swojej karmy ( royal c. Light ) dodatek z muszli, ma mu to pomoc we wzmocnieniu stawow.. za jakies 2 tygodnie jedziemy do kilku klinik i mam nadzieje ze oni mu beda mogli pomoc.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial]Pozatym nie slyszalam psa tak glosno chrapiacego jak czarus...sluchaj prawie ze gwizdze przez sen, tak jedzie ze az sie w nocy obudzilam i zastanawialam kto u mnie nocuje [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Wingdings]J[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial] .[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial]Na wakacje mama zabieze Czarusia na miesiac do wawy, ja ich tam zawioze, wiec jezeli bedziesz chciala to bedziesz mogla jego oczywiscie odwiedzic [/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Wingdings]J[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000080][COLOR=#000080][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Czarus ma tutaj swoich przyjaciol, i wychodzi sobie do nich kiedy mu sie zachce ...wszyscy sasiedzi lubia kiedy ich odwiedza ...ah i nawet slyszalam go przez te miesiace 2 razy szczekajacego. Nie wiem jak przez tyle czasu nikt Czarusia nie zabral do domu ...bo jest to pies o najwspanialszym charakterze pod sloncem.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mam nadzieje ze lada moment bede miala troche czasu na fotki wtedy od razu je wysle...([/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Ania012']Dziewczyny Czaruś w środę będzie miała operację łapek i będzie w TV w programie "Menschen, Tiere & doktoren"[/QUOTE]

Ojej to trzymamy kciuki za operacje.............

Posted

Wieści od Czarka:)

"W srode Czarus ma operacje lapki, znalazlam wreszcie ortopede jaki chce sie
podjac wyprostowania lapki, cala operacja bedzie filmowana..dzieki temu
chce ludzia pokazac ze wszystko jest mozliwe i ze zwierzaki uposledzone
czasami maja szanse na normalne zycie.
Dam znac kiedy bedziesz mogla nas ogladac na VOX :-).Czarus w telewizji :-)
!!!Jest jednak pewne ryzyko oparacji, nie wiemy czy jego lokie to
wytrzyma..ale trzeba myslec pozytywnie !!! Wytrzyma !!!! Inaczej juz tylko
amputacje bedzie wchodzila w rachube .
Ten lekarz powiedzial mi takze ze Czarus nie urodzil sie z takim
uposledzeniem, to byla trauma ktos mu to zrobil:-( , no ale ,oze juz
niebawem bedzie brykal jak inne :-) ..Sciskamy!!!i prosze trzymaj kciuki!!!"
Na FB bedzei wiecej informacji ."

Posted

[quote name='ocelot']Wieści od Czarka:)

"W srode Czarus ma operacje lapki, znalazlam wreszcie ortopede jaki chce sie
podjac wyprostowania lapki, cala operacja bedzie filmowana..dzieki temu
chce ludzia pokazac ze wszystko jest mozliwe i ze zwierzaki uposledzone
czasami maja szanse na normalne zycie.
Dam znac kiedy bedziesz mogla nas ogladac na VOX :-).Czarus w telewizji :-)
!!!Jest jednak pewne ryzyko oparacji, nie wiemy czy jego lokie to
wytrzyma..ale trzeba myslec pozytywnie !!! Wytrzyma !!!! Inaczej juz tylko
amputacje bedzie wchodzila w rachube .
Ten lekarz powiedzial mi takze ze Czarus nie urodzil sie z takim
uposledzeniem, to byla trauma ktos mu to zrobil:-( , no ale ,oze juz
niebawem bedzie brykal jak inne :-) ..Sciskamy!!!i prosze trzymaj kciuki!!!"
Na FB bedzei wiecej informacji ."[/QUOTE]
a gdzie można znaleźć Czarka na fb?