obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Agatko51 - czyli Twoja deklaracja to 20zł?? Pytam, aby uniknąc nieporozumień potem :) Quote
Nikus Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witam wszystkich..Patrzę i widzę,że to jednak nie był sen:crazyeye: deklaracje w jeden dzień..tego jeszcze nie było:multi::multi::multi:..Fajnie tu z Wami być:) Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='malibo57']Ocelocik, ja wyślę kierownikowi pisemne zobowiązanie do zlecenia i pokrycia kosztów kastracji, z numerem buta nawet mu wyślę. Może się zgodzi?[/QUOTE] Nie da rady. Dojdzie do sprzeczki między wetem a kierownikiem. Wet ma z osobnych pieniedzy za kastrację płacone (Urząd) i godzi to w jego interesy. Zresztą jakby nasłuchałam się dzisiaj, że fascynują mnie trudne przypadki, a praca organiczna jest potrzebna. Tylko... nikt nie zauważa, ze co tydzień latam z psami nad Pilicę i wszystkie ogłaszam. Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Uuuuuu! To faktycznie:( jeśli chodzi o biznes, to nie przeskoczymy. Chyba, żeby dostał...rekompensatę?:cool3: Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Nie malibo to uczciwy weterynarz trzeba przyznać, że lepszego schronisko nie mogłoby mieć. Leczy te psiaki jak może. Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ależ nie podważam, broń Boże. Chodzi mi tylko o wyjątkowy wyjątek dla bidula. Jak nie da rady, to trudno. Jeśli to dobry lekarz, to nie spaprze. Tylko te mrozy, cholera.. Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mnie to te mrozy przerażają.... :( Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 On jest w szpitaliku. To budynek, chyba co prawda nie grzeją w nim, ale i tak mu lepiej niż w boksach ogólnych. Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [SIZE=4][COLOR=red][B]Wpływy grudzień:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=2][COLOR=black][B]- [/B]Bjuta - 10 zł ( 16.12.2009)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]RAZEM na koncie: 10 zł [/SIZE] Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Ha:):):):):) Czaruś mimo, że na kwarantannie króciutko będzie dzisiaj zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i za dwa tygodnie wykastrowany i od razu będzie można go zbierać ze szwami. Tylko tyle udało mi się czasu skrócić, ale to dwa tygodnie mniej. Gdyby był DT w Tomaszowie mógłby iść teraz i w razie czego dowieziony, ale nie ma co kombinować. Aha w schronisku wiedzą o domu tymczasowym, bo na hotel by nie poszli o. Quote
TERESA BORCZ Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 może pomysł nie jest genialny ale zamiast 'rekompensaty" zaproponować tymczasek dla psa z pisemnym zobowiązaniem dla weta że zostanie przez was dostarczony w wyznaczonym przez niego terminie, bezapelacyjnie a szczepionka zacząc teraz. u nas psa sie wydaje z talonem na kastracje i wszystko jest idealnie przestrzegane. skoro była mowa o rekompensacie to przeznaczy się to na transport psika spowrotem na zabieg. propozycje powinni przyjąć bo zawsze to jeden mniej, warunki lepsze a ze 2 , 3 wolontariuszki o waszym autorytecie podpisza zobowiązanie pod grożba zagrożenia zakazem wstepu do schronu,powinien wiedzieć co to dla was znaczy . a swoja drogą rzadko sie słyszy pochwały pod adresem schroniskowego weta. my tez mamy takiego!!MYSLE O ALINIE. Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Teresa u nas jest tak, że Uchwałą miasta jest kastracja/sterylizacja/czipowanie uchwalona. Do niedawna nie było wyjątków. Teraz jest jeden jeśli wiek przeszkadza, albo stan zdrowia. A łapka nie przeszkadza. Weterynarzowi trzeba przyznać traktuje je jak prywatnych pacjentów, no prześwietleń nie robi, ale sprzętu brak. Ma swoich faworytów, ale to każdy ma prawda? I najwięcej o psach wie. Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='obraczus87']malibo57 - oczyść skrzynkę :)[/QUOTE] Przepraszam, to wczorajsze remanenty;-) Już zrobione. Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nie ma co juz gdybac :) skoro tego nie przeskoczymy, to sie cieszmy że Czaruś będzie zaszczepiony :) i o dwa tygodnie szybciej będzie u p.Alinki :) Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No tak, Ocelocik przeniósł górę:cool2: Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Najwazniejsze, że juz niedługo Psiak będzie bezpieczny :) Quote
anna10025 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przyszłam do pracy , odpalam kompa...i szok . Wczoraj jak się deklarowalam brakowalo 350 zł. Błyskawiczna akcja. Uszatek też ma komplet deklaracji. Cuda się dzieją.:lol: Quote
ocelot Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 a uszatek to kto? Bo nie znam psinki. Quote
anna10025 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Uszatek to 8-letni, chory Onk. Teresa Borcz przesłała mi prośbę o deklarację ,bo nie przeżyłby zimy w schronisku , no i weszłam na wątek. Jestem od niedawna na dogo i nie potrafię jeszcze wstawiać linkow. Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175106-Uszatek-mix-ON-NA-GRANICY-A-MIERCI-Brakuje-70-zA-STAA-YCH-DEKLARACJI[/URL] Quote
Ninka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Genialna akcja!!! Gratuluje prowadzacym i ogromne podziekowania dla darczyncow!!! Quote
Niuni&Pupi Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 obraczus87 - ja tylko 10zł mogę rzucić, chyba ze ktoś z rodziny coś dołoży, bo wypłukałam się na dogo, a jeszcze kilka pasiaków chcę zasilić grosikiem :/ Quote
Recommended Posts