Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich..Patrzę i widzę,że to jednak nie był sen:crazyeye: deklaracje w jeden dzień..tego jeszcze nie było:multi::multi::multi:..Fajnie tu z Wami być:)

Posted

[quote name='malibo57']Ocelocik, ja wyślę kierownikowi pisemne zobowiązanie do zlecenia i pokrycia kosztów kastracji, z numerem buta nawet mu wyślę. Może się zgodzi?[/QUOTE]
Nie da rady. Dojdzie do sprzeczki między wetem a kierownikiem. Wet ma z osobnych pieniedzy za kastrację płacone (Urząd) i godzi to w jego interesy.
Zresztą jakby nasłuchałam się dzisiaj, że fascynują mnie trudne przypadki, a praca organiczna jest potrzebna. Tylko... nikt nie zauważa, ze co tydzień latam z psami nad Pilicę i wszystkie ogłaszam.

Posted

[SIZE=4][COLOR=red][B]Wpływy grudzień:[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black][B]- [/B]Bjuta - 10 zł ( 16.12.2009)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]RAZEM na koncie: 10 zł [/SIZE]

Posted

Ha:):):):):)
Czaruś mimo, że na kwarantannie króciutko będzie dzisiaj zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i za dwa tygodnie wykastrowany i od razu będzie można go zbierać ze szwami. Tylko tyle udało mi się czasu skrócić, ale to dwa tygodnie mniej.
Gdyby był DT w Tomaszowie mógłby iść teraz i w razie czego dowieziony, ale nie ma co kombinować.
Aha w schronisku wiedzą o domu tymczasowym, bo na hotel by nie poszli o.

Posted

może pomysł nie jest genialny ale zamiast 'rekompensaty" zaproponować tymczasek dla psa z pisemnym zobowiązaniem dla weta że zostanie przez was dostarczony w wyznaczonym przez niego terminie, bezapelacyjnie a szczepionka zacząc teraz. u nas psa sie wydaje z talonem na kastracje i wszystko jest idealnie przestrzegane. skoro była mowa o rekompensacie to przeznaczy się to na transport psika spowrotem na zabieg. propozycje powinni przyjąć bo zawsze to jeden mniej, warunki lepsze a ze 2 , 3 wolontariuszki o waszym autorytecie podpisza zobowiązanie pod grożba zagrożenia zakazem wstepu do schronu,powinien wiedzieć co to dla was znaczy . a swoja drogą rzadko sie słyszy pochwały pod adresem schroniskowego weta. my tez mamy takiego!!MYSLE O ALINIE.

Posted

Teresa u nas jest tak, że Uchwałą miasta jest kastracja/sterylizacja/czipowanie uchwalona. Do niedawna nie było wyjątków.
Teraz jest jeden jeśli wiek przeszkadza, albo stan zdrowia. A łapka nie przeszkadza.

Weterynarzowi trzeba przyznać traktuje je jak prywatnych pacjentów, no prześwietleń nie robi, ale sprzętu brak.
Ma swoich faworytów, ale to każdy ma prawda?
I najwięcej o psach wie.

Posted

Uszatek to 8-letni, chory Onk. Teresa Borcz przesłała mi prośbę o deklarację ,bo nie przeżyłby zimy w schronisku , no i weszłam na wątek. Jestem od niedawna na dogo i nie potrafię jeszcze wstawiać linkow.