Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie chcąc zapeszać nic nie mówiłam ale była pani która była zainteresowana adopcja RUDEJ :) pierwszy kontakt w jej sprawie..ale niestety nie udało się..pani przygarnęła innego pieska. Więc Ruda nadal czeka na swoja szansę..

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No szkoda:(
A mogła by już mieć domek, chyba ten nie był jej pisany.
Ale miejmy nadzieję, że się uda w końcu znaleźć do niej ten wymarzony domek:)

Posted

Witam na wątku ślicznej Rudej. Dziękuję za zaproszenie, zapisuję wątek i będe odwiedzać psinę.
Porozsyłam link po znajomych. Moze akcja ruszy. Tyle ogłoszeń i nic. Taka cisza.
STAREŃKA RUDA CZEKA NA SWÓJ DOM TAK DŁUGO !!

Posted

[quote name='danka4u1']Link poszedł, teraz czekamy.. Moze ktoś się w końcu odezwie...

:placz::placz::placz: TEN PIES CZEKA TAK DŁUGO :placz::placz::placz:

Miejmy nadzieje że ktoś się wkońcu odezwie...
Pokaż się RUda nie możesz tyle czekać :(

Posted

dziękujee za przybycie jak narazie widze tylko dwóch dogomaniaków do których wysłałam wiadomość..obyy tylko więcej dogomaniaków się tu znalazło i pomogło znaleźć Rudej domek..

Brysio-cokolwiek: porozsyłanie watku, pytanie po znajomych czy ktos jej nie przygarnie, ogłoszeń ma naprawde dużo Asia_Rawicz wykupiła cały pakiet...ale niestety było tylko jedno zapytanie co do rudej i tak i tak nie wyszło :(

Posted

[quote name='Brysio']Angel jestem;) dziękuję za wiadomośc;) co mogę zrobic?

Suńka jest przecudowna;)
Witaj Rudzielcu :lol::lol: Cioteczki radzą, jak szybko sprawić, byś była szczęśliwa.

Może efektowny banerek, by sunia była widoczna na Dogo. Kto umie coś takiego zrobić?? Niech wędruje z nami i mówi o losie pieska.
Rzeczywiście odzew na lonki jest marny.
Ruda szuka kochającego domku. Tyle lat już wypatruje swojego człowieka.:p:p