Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Charliego wszystko dobrze. Mnie akceptuje i słucha, nie próbuje warczeć ani kąsać, ale niestety musi być izolowany od innych psów.Szuka powodów do zadymki,ale ten typ tak ma po prostu. Można socjalizować, ale zawsze trzeba będzie uważać.Może dogadałby się z suczką, najlepiej starszą od siebie w podobnym typie...Lubi sobie pobiegać, więc trzeba będzie mu napewno zapewnić wybieg lub pewną dawkę ruchu.Michę już odstępuje bez problemu.

Posted

Polowe takiego zestawu jak dla Soni zrobilam, w trakcie padlam na pysk wiec wieczorem dokoncze i wtedy wstawie linki do portali na ktorych zostal ogloszony. W niektorych ogloszeniach podany jest moj mail (albo odruchowo wpisuje albo konto zarejestrowane na ten adres), jesli ktos sie zglosi to wtedy naturalnie przekieruje do Was :)

Posted

Aga Czarkowianka napisał(a):
U Charliego wszystko dobrze. Mnie akceptuje i słucha, nie próbuje warczeć ani kąsać, ale niestety musi być izolowany od innych psów.Szuka powodów do zadymki,ale ten typ tak ma po prostu. Można socjalizować, ale zawsze trzeba będzie uważać.Może dogadałby się z suczką, najlepiej starszą od siebie w podobnym typie...Lubi sobie pobiegać, więc trzeba będzie mu napewno zapewnić wybieg lub pewną dawkę ruchu.Michę już odstępuje bez problemu.

Dzięki za wieści o Charlim :)
Pies, którego kiedyś miałam też nie tolerował żadnego z psów, ale jeśli chodzi o ludzi to był bardzo przyjacielski. Mam nadzieję, że ktoś się zainteresuje Charlim, zwłaszcza, że będzie miał teraz tyle ogłoszeń. Jego allegro znowu się skończyło, ale zrobię nowe.

I jeszcze ze spraw finansowych, ok. 20 zł uzbierało się na bazarku, który wciąż jeszcze trwa. A wczoraj dostałam na bazarek od Magdy P. :) z Ustronia parę herbat. Dam radę wystawić dopiero w piątek, ale z przeznaczeniem też na Charliego.

Posted

[quote name='ewa gonzales']:multi::painting::B-fly:caluski dla Charliego i niech ta zimnica sie juz skonczy , bo lapeczki 4 lapkow nie sa zwyczajne na takie zimno ..[/QUOTE]

Oj, Ewciu racja. Nie mogę znieść myśli o zwierzakach na mrozie... Mojemu czworonogowi już po 2 minutach na mrozie rozjeżdżają się łapki a tu te wszystkie biedy non-stop w zimnie... :(

Ewciu właśnie przelałam na Charliego 5,00 zł od Ciebie z bazarku :) Dziękuję bardzo
Do tego przelałam nadwyżkę od 1,50 zł od Ick :)

Posted

Tu kolejne allegro z Charliem na 13 dni:
http://www.allegro.pl/item906399765_pies_piesek_psy_do_adopcji_charlie_szuka_domu.html

Zosiu wkrótce przeleję na Charliego 7,50 zł (z bazarku z herbatami) oraz 27,50 zł za bazarek ubraniowy i biżuteryjny (z rzeczami od Ciebie i od Magdy P. z Ustronia) - jak tylko te pieniądze spłyną. Zostało jeszcze parę rzeczy od Ciebie (szale, czarne spodnie, 2 naszyjniki). Za jakiś czas ponownie je wystawię.

Posted

Właśnie przelałam na Charliego 22,40 zł (6,00 zł od Amasz, 7,40 od Kumiko - z nadwyżką 0,90 zł która została za pocztówkę, 9,00 zł ode mnie).

Posted

[quote name='Aga Czarkowianka']Nowe fotki Charliego są na wątku hoteliku.Gdybyście chcieli to przeciągnijcie. Starałam się,żeby tym razem były statyczne.[/QUOTE]

Nie mogę znaleźć tych zdjęć.
Mogłabym je dodatkowo umieścić na allegro Charliego lub podmienić. Tylko musiałabym mieć namiar na nie, bo niestety na stronie hoteliku nie potrafię znaleźć :oops:

Posted

Będę zaglądać :)

I jeszcze cd buchalterii ;) żeby się nie pogubić i wszystko rozliczyć: właśnie przelałam na Charliego 17,00 zł (6,00 od Luka1 :) i od Ludwy :) 7,50 za herbatki plus 3,00 zł nadwyżki - te 10,50 zł to połowa całej wpłaty za herbatki z nadwyżką we wpłacie. Druga połowa poszła osobno na Jacka.

Posted

Cudne pieseczki :loveu: Dziękuję za link. Charliemu podmienię jutro zdjęcia na allegro.

Wczoraj przelałam na niego 19,50 z bazarku w połowie robionym na niego. Wpłaty dokonała Agucha :)

Posted

:painting::iloveyou:Charliniu prezystojniaku:loveu::thumbs::B-fly::B-fly:Walentynkowo zycze sercem calym domeczku jedynego na swiecie :loveu:cioteczkom i opiekunom hotelikowym zdrowka i sppokojnosci