asl Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Furciaczku super :) Może się coś w końcu ruszy w sprawie Charliego. A co u niego słychać? Quote
Aga Czarkowianka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 U Charliego wszystko dobrze. Mnie akceptuje i słucha, nie próbuje warczeć ani kąsać, ale niestety musi być izolowany od innych psów.Szuka powodów do zadymki,ale ten typ tak ma po prostu. Można socjalizować, ale zawsze trzeba będzie uważać.Może dogadałby się z suczką, najlepiej starszą od siebie w podobnym typie...Lubi sobie pobiegać, więc trzeba będzie mu napewno zapewnić wybieg lub pewną dawkę ruchu.Michę już odstępuje bez problemu. Quote
Zofija Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 furciaczek napisał(a):Kradne tekst z ogloszenia asl, i biore sie do roboty :) Oj, jesteś kochana- dzięki!!!! Quote
Zofija Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Furciaczek- jesteś kochana!!!! Dzięki w imieniu moim i Charliego Quote
furciaczek Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Polowe takiego zestawu jak dla Soni zrobilam, w trakcie padlam na pysk wiec wieczorem dokoncze i wtedy wstawie linki do portali na ktorych zostal ogloszony. W niektorych ogloszeniach podany jest moj mail (albo odruchowo wpisuje albo konto zarejestrowane na ten adres), jesli ktos sie zglosi to wtedy naturalnie przekieruje do Was :) Quote
Zofija Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 jasne-dzięki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asl Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Aga Czarkowianka napisał(a):U Charliego wszystko dobrze. Mnie akceptuje i słucha, nie próbuje warczeć ani kąsać, ale niestety musi być izolowany od innych psów.Szuka powodów do zadymki,ale ten typ tak ma po prostu. Można socjalizować, ale zawsze trzeba będzie uważać.Może dogadałby się z suczką, najlepiej starszą od siebie w podobnym typie...Lubi sobie pobiegać, więc trzeba będzie mu napewno zapewnić wybieg lub pewną dawkę ruchu.Michę już odstępuje bez problemu. Dzięki za wieści o Charlim :) Pies, którego kiedyś miałam też nie tolerował żadnego z psów, ale jeśli chodzi o ludzi to był bardzo przyjacielski. Mam nadzieję, że ktoś się zainteresuje Charlim, zwłaszcza, że będzie miał teraz tyle ogłoszeń. Jego allegro znowu się skończyło, ale zrobię nowe. I jeszcze ze spraw finansowych, ok. 20 zł uzbierało się na bazarku, który wciąż jeszcze trwa. A wczoraj dostałam na bazarek od Magdy P. :) z Ustronia parę herbat. Dam radę wystawić dopiero w piątek, ale z przeznaczeniem też na Charliego. Quote
Nadziejka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 :multi::painting::B-fly:caluski dla Charliego i niech ta zimnica sie juz skonczy , bo lapeczki 4 lapkow nie sa zwyczajne na takie zimno .. Quote
asl Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 mały bazarek na Charliego: http://www.dogomania.pl/threads/178854-Herbatki-na-Jacka-i-Charliego-do-3-lutego-2010-r Quote
asl Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='ewa gonzales']:multi::painting::B-fly:caluski dla Charliego i niech ta zimnica sie juz skonczy , bo lapeczki 4 lapkow nie sa zwyczajne na takie zimno ..[/QUOTE] Oj, Ewciu racja. Nie mogę znieść myśli o zwierzakach na mrozie... Mojemu czworonogowi już po 2 minutach na mrozie rozjeżdżają się łapki a tu te wszystkie biedy non-stop w zimnie... :( Ewciu właśnie przelałam na Charliego 5,00 zł od Ciebie z bazarku :) Dziękuję bardzo Do tego przelałam nadwyżkę od 1,50 zł od Ick :) Quote
asl Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Tu kolejne allegro z Charliem na 13 dni: http://www.allegro.pl/item906399765_pies_piesek_psy_do_adopcji_charlie_szuka_domu.html Zosiu wkrótce przeleję na Charliego 7,50 zł (z bazarku z herbatami) oraz 27,50 zł za bazarek ubraniowy i biżuteryjny (z rzeczami od Ciebie i od Magdy P. z Ustronia) - jak tylko te pieniądze spłyną. Zostało jeszcze parę rzeczy od Ciebie (szale, czarne spodnie, 2 naszyjniki). Za jakiś czas ponownie je wystawię. Quote
asl Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 I drugi bazarek na Charliego i Jacka: http://www.dogomania.pl/threads/179014-RA-A-noA-ci-na-Charlie-i-na-Jacka-do-6-lutego-2010?p=14007867#post14007867 Quote
asl Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Właśnie przelałam na Charliego 22,40 zł (6,00 zł od Amasz, 7,40 od Kumiko - z nadwyżką 0,90 zł która została za pocztówkę, 9,00 zł ode mnie). Quote
Aga Czarkowianka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nowe fotki Charliego są na wątku hoteliku.Gdybyście chcieli to przeciągnijcie. Starałam się,żeby tym razem były statyczne. Quote
asl Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Aga Czarkowianka']Nowe fotki Charliego są na wątku hoteliku.Gdybyście chcieli to przeciągnijcie. Starałam się,żeby tym razem były statyczne.[/QUOTE] Nie mogę znaleźć tych zdjęć. Mogłabym je dodatkowo umieścić na allegro Charliego lub podmienić. Tylko musiałabym mieć namiar na nie, bo niestety na stronie hoteliku nie potrafię znaleźć :oops: Quote
asl Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Będę zaglądać :) I jeszcze cd buchalterii ;) żeby się nie pogubić i wszystko rozliczyć: właśnie przelałam na Charliego 17,00 zł (6,00 od Luka1 :) i od Ludwy :) 7,50 za herbatki plus 3,00 zł nadwyżki - te 10,50 zł to połowa całej wpłaty za herbatki z nadwyżką we wpłacie. Druga połowa poszła osobno na Jacka. Quote
Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Link do Charliego http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki/page17 Quote
asl Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cudne pieseczki :loveu: Dziękuję za link. Charliemu podmienię jutro zdjęcia na allegro. Wczoraj przelałam na niego 19,50 z bazarku w połowie robionym na niego. Wpłaty dokonała Agucha :) Quote
Zofija Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ogłosiłam Charliego na stronkach: www.adopcjapsa.pl www.adopcjepsow.org www.zwierzaki.org www.przygarnijzwierzaka.pl www.petworld.pl www.ox.pl www.bono-polska.pl www.e-zwierzaki.pl Quote
Nadziejka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :painting::iloveyou:Charliniu prezystojniaku:loveu::thumbs::B-fly::B-fly:Walentynkowo zycze sercem calym domeczku jedynego na swiecie :loveu:cioteczkom i opiekunom hotelikowym zdrowka i sppokojnosci Quote
Recommended Posts