Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie.... a wiesz że dziś w nocy śniły mi się te Wasze Ostrowskie pociechy... :( on miał parwo tak...??
boże a jak w schronie na prawdę jest jakaś gigantyczny atak wirusów ...a tam tyle szczeniąt.....? :(

CO Z FIOŁKIEM??

Posted
Posted

ladybell dzieki wielkie !
cypiska i kosmatka nie ogłaszaj juz więcej, bo full ludzi dzwoni i wszyscy chcą tylko te 2 a reszty nie :(

wzoraj była 1 przedadopcyjna, panią trzeba na czarne kwiatki wkleic, bo niezła jest...i psa od nas bna pewno nie dostanie.
Pani Iza z Placu Bankowego z Wawy.

Posted

nieee, nie poszedł n szczęście, wczoraj była przedadopcyjna, bo była pani chętna na Cypiska, ale go od nas nie dostanie.

Zdjecia są trochę ciemne, ale lepszych na razie nie ma,, grunt ze cos widać ;)

Posted

ta babka, ten Misiek.., to od mojej znajomej. dziewczyny dzis pojechały do odebrac...Cholera. Jak jurosia byla z psem babka miala tylko kota i psa sasiadow podobno. mowila ze ma karme dla psów juz kupiona.

Posted

Cypisek przed chwilą pojechał do swojego domu.:-( To, co mi zawsze zostaje w pamięci to oczy psiaka,który jedzie z obcymi ludźmi. Jego lęk. One nie wiedzą, że to dla ich dobra.

Posted

auraa napisał(a):
Cypisek przed chwilą pojechał do swojego domu.:-( To, co mi zawsze zostaje w pamięci to oczy psiaka,który jedzie z obcymi ludźmi. Jego lęk. One nie wiedzą, że to dla ich dobra.

Nie martw się:glaszcze:

Kolejny psiaczek w swoim domu.