idusiek Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 ciotki ,pomocy bo utoniemy w psach :( Quote
idusiek Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Norka szuka domku z tej trójeczki i mamy nową gromadkę ...:oops: MELA: FIGA: KIKA: NORKA: i GABA: Quote
idusiek Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Jancio pojechał juz do domu tydzien temu - Targówek albo juz właściwie prawie Marki ;), Marysia została w DT Quote
LadyBell Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a jak zdrowie maluszków bo coś wspominałaś u nużycy?? Quote
idusiek Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 tak, jest zagrożenie ze strony Czarnej suczki, ale niepotwierdzone jeszcze przez weta. Pani miała być z nią jakoś w weekend na oględzinach. Reszta na pewno zdrowa :D Quote
coronaaj Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 idusiek napisał(a):wszystkie zdrowe jak ryby, nic im nie dolega ;) Wesołych ! No to szczescie, ze zdrowe....trzeba reklamowac u cioteczek i na innych watkach... Quote
idusiek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 reklamowac maluchy? trzeba by było... ktos pomoze? Quote
LadyBell Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 z mojej strony jak na razie aktualne ogłoszenia mają zapewnione: Gaba, Norka i Figa . Reszcie dziewczyn postaram się też zrobić.. może dziś.. Quote
Paoletta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A macie jakieś inne zdjęcia Śnieżka? Jak on jest duży? Szukam do adopcji malutkiego, puchatego pieska. Quote
idusiek Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 jak na razie więcej zdjec nie mamy.:( Snieżek jeszcze nie jest do adopcji. Bedzie puchatym średniakiem. Quote
idusiek Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 w piatek pojechała do domu Fifi, w sobotę Mamba. Przybyły nam 3 szkraby, powiem szczerze, ze je zabierałam ale płci nie znam. Są obecnie w lecznicy , na zdjęciach schroniskowych wygladają ...fatalnie... Quote
LadyBell Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ten mały ma coś z okiem czy to tylko efekt Flasha? Quote
idusiek Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 niestety nie, jest jak widać. prawdopodobnie uraz, oczko jest zupełnie białe a w drugim ma zeza. powinno się cofnąc a jak nie - to wet będzie działał, jak mały będzie trochę lepiej odzywiony. Quote
idusiek Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 o tenm....chyba :) a chłopczyk czy dziewczynka? Quote
LadyBell Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 o kurka! nie wiem czy Ty go zaczarowałaś czy co ale wygląda nieziemsko pięknie? Jak on się czuje, coś mu dolega? I jak on się nazywa? Quote
idusiek Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 zaden zaczarowany tylko wykapany i zadbany, i spokojny o swój los, bo na rękach cioci auryy nic mu się nie stanie :) Quote
LadyBell Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 no właśnie o te bezpieczne miejsce na rękach mi chodzi.. to jest magia dla każdego schroniskowego malucha.. pies czy sunia? Quote
auraa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Przedstawiam Wam Cypiska:lol:. Jest prześliczny i przekochany. Gdybym chciała miec kolejnego psa, to był by nim Cypisek. Siusiu robi na gazety. Na razie nie chce niczego pogryźć. Jego jedyną wada jest to, że urządza piekielną awanturę, kiedy zostaje sam. Człowieka potrzeba mu jak powietrza. Cały czas jest obok mnie i teraz tez lezy pod moimi nogami. Dostaje antybiotyk. Pewnie był przemarznięty. Przed chwilą zrobił nieładną kupę na swoje posłanie. Zobaczymy co dalej. Wczoraj było ok. Quote
idusiek Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ja podziwiam non stop :D napatrzec sie nie mogę na ślicznotę! Quote
Recommended Posts