Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Fundacja Kocia Dolina ma zaszczyt przedstawić:[/FONT]

[FONT=Verdana]RADOSNEGO, WIECZNIE UŚMIECHNIĘTEGO PSA BADY'EGO!

[/FONT]

[FONT=Verdana] [/FONT]

[FONT=Verdana]
[SIZE=4]Na imię mi Bady. Jestem ok. 3-letnim mieszańcem. Mój poprzedni pan rzadko mnie karmił, trzymał na 80 cm pasku od spodni, nie miałem nawet budy. Marzłem i chudłem. I tak przez rok.

Na szczęście zostałem stamtąd
zabrany do domu tymczasowego. Teraz mam ciepłą budę, chodzę na spacery, mam pełną miskę i nabieram ciałka.

Jestem zdrowy! I radosny ze mnie psiak - cieszę się całym sobą, pyszczek mam wiecznie uśmiechnięty.
Jestem bardzo żywy i ruchliwy, taka chodząca i ciesząca się iskierka. Zostałem szczepiony przeciw wściekliźnie.

Pilnie potrzebuję domu, nawet tymczasowego, bo jeden mój psi kolega mnie nie znosi i atakuje...

[FONT=Verdana][SIZE=4]Uwaga! Pies znajduje się obecnie w domu w Łabiszynie. Istnieje możliwość dowozu psa do Bydgoszczy i Torunia.

Szukamy dla niego domu stałego, ale także domu tymczasowego. Bady jest agresywnie atakowany przez innego psa, z którym mieszka. Mamy czas do świąt...

kontakt w sprawie adopcji
Alina, tel. 606-773-968, gg 16280455, e-mail [email protected]

kontakt z Fundacją Kocia Dolina
e-mail: [email protected]
Bydgoszcz 691-222-527 lub 695-586-192
Inowrocław 603-045-826
Szczecin 695-586-192[/FONT]

[/FONT]

Posted

Jeśli ktoś może w tym zakresie pomóc, to można wydrukować i gdzieś porozwieszać plakaty adopcyjne Bady'ego:

wersja kolorowa [url]http://forum.kociadolina.pl/download/file.php?id=148&mode=view[/url]
wersja czarno-biała [url]http://forum.kociadolina.pl/download/file.php?id=149&mode=view[/url]

No i oczywiście ogromna prośba do tych, którzy chcieliby pomóc, o wklejanie chociaż linku do Bady'ego do podpisu... Nie mam kiedy zrobić banerka, ale postaram się jak najszybciej.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...