reddie Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [FONT=Verdana]Fundacja Kocia Dolina ma zaszczyt przedstawić:[/FONT] [FONT=Verdana]RADOSNEGO, WIECZNIE UŚMIECHNIĘTEGO PSA BADY'EGO! [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [SIZE=4]Na imię mi Bady. Jestem ok. 3-letnim mieszańcem. Mój poprzedni pan rzadko mnie karmił, trzymał na 80 cm pasku od spodni, nie miałem nawet budy. Marzłem i chudłem. I tak przez rok. Na szczęście zostałem stamtąd zabrany do domu tymczasowego. Teraz mam ciepłą budę, chodzę na spacery, mam pełną miskę i nabieram ciałka. Jestem zdrowy! I radosny ze mnie psiak - cieszę się całym sobą, pyszczek mam wiecznie uśmiechnięty. Jestem bardzo żywy i ruchliwy, taka chodząca i ciesząca się iskierka. Zostałem szczepiony przeciw wściekliźnie. Pilnie potrzebuję domu, nawet tymczasowego, bo jeden mój psi kolega mnie nie znosi i atakuje... [FONT=Verdana][SIZE=4]Uwaga! Pies znajduje się obecnie w domu w Łabiszynie. Istnieje możliwość dowozu psa do Bydgoszczy i Torunia. Szukamy dla niego domu stałego, ale także domu tymczasowego. Bady jest agresywnie atakowany przez innego psa, z którym mieszka. Mamy czas do świąt... kontakt w sprawie adopcji Alina, tel. 606-773-968, gg 16280455, e-mail [email protected] kontakt z Fundacją Kocia Dolina e-mail: [email protected] Bydgoszcz 691-222-527 lub 695-586-192 Inowrocław 603-045-826 Szczecin 695-586-192[/FONT] [/FONT] Quote
reddie Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Jeśli ktoś może w tym zakresie pomóc, to można wydrukować i gdzieś porozwieszać plakaty adopcyjne Bady'ego: wersja kolorowa [url]http://forum.kociadolina.pl/download/file.php?id=148&mode=view[/url] wersja czarno-biała [url]http://forum.kociadolina.pl/download/file.php?id=149&mode=view[/url] No i oczywiście ogromna prośba do tych, którzy chcieliby pomóc, o wklejanie chociaż linku do Bady'ego do podpisu... Nie mam kiedy zrobić banerka, ale postaram się jak najszybciej. Quote
wieso Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ach jej, moge tylko podnosic watek itrzymac kciuki..... Quote
Igiełka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Witajcie mam w domu sunie jaki jest jego stosunek do innych psów? Quote
magdola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dogo07 napisał(a):I co z psiakiem ? No właśnie??? Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
Recommended Posts