Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilczek - jesli używasz Mozilli -to sprobuj może wysylać PW z Zaawansowanej Edycji - może wtedy bedzie latwiej wyslac . A zeby edytować posta -trzeba też kliknąc DWA RAZY - nie tylko raz. U mnie to dziala.

Posted

olga7 napisał(a):
Wilczek - jesli używasz Mozilli -to sprobuj może wysylać PW z Zaawansowanej Edycji - może wtedy bedzie latwiej wyslac . A zeby edytować posta -trzeba też kliknąc DWA RAZY - nie tylko raz. U mnie to dziala.

dzieki porubuje jak sie da;)

Posted

Sa telefony, sa. Choc dzis mnie facet opatyczyl ze chce psa kastrowac, krzywde biedakowi robic. Jak powiedzialam ze wobec tego nie rozmawiam o adopcji to ciekawe rzeczy uslyszalam . Rozlaczylam sie.
Ale sa bardzo sympatyczne osoby, pelne zrozumienia. Tylko odleglosc odstrasza.Poczekam odrobine z Warszawa.

Posted

monika55 napisał(a):

Ale sa bardzo sympatyczne osoby, pelne zrozumienia. Tylko odleglosc odstrasza.Poczekam odrobine z Warszawa.

jesli sa jakies fajne domki chocby i daleko to transport sie zorganizuje,skoro on siedzi w zimniej budzie to nie ma na co czekac,piszesz wyżej ze zamarznie to pewnie z zimnym boksie siedzi.
A co z ta Warszawą?nie ma nikogo do wizyty?

Posted

Isadora7 napisał(a):
W gore jamnisia. Z tym Żoliborzem to jest tak, że w tygodniu nie wchodzi w rachubę, wracam późno z pracy. Tylko w weekend ewentuanie.

danka1234 napisał(a):
jesli sa jakies fajne domki chocby i daleko to transport sie zorganizuje,skoro on siedzi w zimniej budzie to nie ma na co czekac,piszesz wyżej ze zamarznie to pewnie z zimnym boksie siedzi.
A co z ta Warszawą?nie ma nikogo do wizyty?

Tak jak wcześniej napisałam. Jest okres przedświateczny, w pracy musze wykończyc wszystkie zlecenia do piątku. Ale nadal aktualne w wersji jak wyzej.

Posted

monika55 napisał(a):
Pan z Warszawy nie potwierdzil do dzis checi adopcji. Nastawiam sie wobec tego na domy, ktore latwo sprawdzic i dysponuja wlasnym transportem. Mam takie trzy.

jak dobrze ze masz jeszcze inne domki procz tej Warszawy skoro sie nie odzywa.
Jesli bedziecie mieli nadmiar domków podawajcie chętnym link do watku jamników,na 1 stronie sa wszystkie szukajace domów,moze któremuś z nich uda sie z domkiem.