Olynda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 tak własnie oto przedstawiam wam moją......ass :crazyeye: zemsta... ale dlaczego na mnie? :evil_lol: uspokójcie sie juz. karolina super fotki najbardziej podoba mi sie hmmm... kanarek na misce albo na drzewie jak jestes z siostrą noi tez ogolnie boogiczkowa - bardzo ladne :-o ogolnie bardzo pomysłowa sesja - super (i te rameczki :loveu: ) czekam na fotecki z naszego wczorajszego wypadu do lasu. bylismy na takim nowym wiadukcie i zrobilysmy sobie sesje nad autośką :P czekam na fotki :loveu: pzdr Quote
Kamila Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Palma-strasznie mi sie podoba twoj avek :loveu: Jak ty to zrobilas?I czy moglabys mi cos podobnego stworzyc? :cool3: Quote
BooBC Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Oki. Fotki w poniedziałek :) arystokratka witam i zapraszam częściej :loveu: Quote
haska_12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czesc Karolinko :loveu: Nie marudź, że mało osób was odwiedza tylko dawaj sesyje mojej Boogiczkowej :p :loveu: Quote
Dalmatynkaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Boogie jest śliczna, kanarek też nieczego sobie :cool3: Quote
Usia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja chce Bordera :roll: chciałam psa który bedzie sie ruszał i z którym bede mogła wyjsc do lasu pobiegac wyskoczyc na rolki, rower a tu niespodzianka mam duzego kanapowca.Dlaczego ja wczesniej nie znałam tej rasy zazdrosze nie dość ze piekne to jeszcze mozna z nimi cos robić nie to co z moim. a gdzie pies ?? ::razz: Quote
BooBC Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Ale napewno twój piesek też jest super :loveu: A tu piesek (sorry że bez histori, nie mam czasu :( ) Quote
Klaudia :-) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Super zdjątka,zwłaszcza te w oponce:-) P.S. nie ćwicz slalomu na tych cegłach Quote
haska_12 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Świetne zdjęcia! :loveu: A co do tego u góry.. nie znam się tak dobrze na agilitach, ale czy slalom na cegłach jest bezpieczny? Quote
Jess Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 haska_12 napisał(a):A co do tego u góry.. nie znam się tak dobrze na agilitach, ale czy slalom na cegłach jest bezpieczny? Jak pies nie widzi cegiełek, biegnie na oślep byle szybko, omija szczebelki... to może się potknąć, ale nie sądze żeby coś mu się stało :) Boogie robi dokładnie, i zwinnie... cegiełki wogóle jej nieprzeszkadają ;) Quote
Jess Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hey ! Mam nadzieje że Karolina nie obrazi się jak wstawie fotki Boogie z dzisiejszego spacerku na wybiegu :eviltong: FOTKI: Pozdro :) JESS Quote
ewelinabuck Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 o widze nawet Vito i Kazana sliczne pieski:loveu: Quote
haska_12 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ooo i widzę ładne hasiorki :) Są bez rodowodu,nie? :) Boogie jak zwykle urocza :loveu: Quote
BooBC Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Vito bez rodowodu tak jak Buck Eweliny :p Ale Kazan z rodowodem :) Quote
BooBC Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Co to za braki odwiedzin :mad: Czy powodem jest brak fotek? No to dam filiki :diabloti: film 1 film 2 film 3 film 4 film 5 Quote
Klaudia :-) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Fajne filmiki,ale ja jak to ja muszę się czegoś uczepić. Filmik 1 -sadzaj Boogie na wprost pierwszej przeszkody,a nie pod kątem -hopki ok -przy slalomie biegnij przodem albo bokiem,ale nie tyłem -koło powinnaś pokazać zdecydowanym ruchem ręki np.w góre albo do przodu,a nie tylo mało czytelnym dla psa gestem,nie powinna przeskoczyć koła od drugiej strony tylko wrócić i poprawić koło,to,że nie skoczyła też było trochę winą tego,że musiałaś się obrócić po slalomie Filmik 2 -tyczki powinny być wbite w ziemie albo na płaskim stelażu,napewno nie na cegłach,zobacz jak Boogie nie naturalnie go pokonuje Filmik 3 -slalom bardzo ładny Pozdrownienia dla Boogie:-) Quote
BooBC Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Oki :) Więcej dać filmów :eviltong: Quote
haska_12 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Super filmiki :) Tylko na trzecim widać jak Ola podchodzi do tego pesymistycznie :evil_lol: Ale ogólnie spoko :) Więcej... :D Quote
BooBC Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Klauduś .... to ja w sobotę też tam pójdę i wbiję w ziemię :) Będzie próba z 10 i 14 :razz: :diabloti: :razz: A teraz idę do parku .... tyle że nie mam tyle tyczek w domq :( Zobaczę ile znajdę, ale chyba tylko 4 mam :-( :shake: :-( Quote
Jupi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 super filmiki:lol: uwielbiam borderki:loveu: ale masz super avatar!!!:p Pozdrawiam Quote
Jess Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hey ! Oto Boogie w kolorach na szarm tle :D :D :D Quote
BooBC Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Jupi witam :multi: :multi: Kaludia bez tych cegiełek pocina Bugiczkowa jak głupia :multi: :evil_lol: :multi: Jezu jak to pieknie wygląda :loveu: Jutro też Wam pokażę ;) Quote
Recommended Posts