Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

Posted

tak własnie oto przedstawiam wam moją......ass :crazyeye: zemsta... ale dlaczego na mnie? :evil_lol: uspokójcie sie juz.

karolina super fotki
najbardziej podoba mi sie hmmm... kanarek na misce albo na drzewie jak jestes z siostrą noi tez ogolnie boogiczkowa - bardzo ladne :-o ogolnie bardzo pomysłowa sesja - super
(i te rameczki :loveu: )

czekam na fotecki z naszego wczorajszego wypadu do lasu. bylismy na takim nowym wiadukcie i zrobilysmy sobie sesje nad autośką :P czekam na fotki :loveu:

pzdr

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chce Bordera :roll: chciałam psa który bedzie sie ruszał i z którym bede mogła wyjsc do lasu pobiegac wyskoczyc na rolki, rower a tu niespodzianka mam duzego kanapowca.Dlaczego ja wczesniej nie znałam tej rasy zazdrosze nie dość ze piekne to jeszcze mozna z nimi cos robić nie to co z moim.

a gdzie pies ?? ::razz:

Posted

haska_12 napisał(a):
A co do tego u góry.. nie znam się tak dobrze na agilitach, ale czy slalom na cegłach jest bezpieczny?

Jak pies nie widzi cegiełek, biegnie na oślep byle szybko, omija szczebelki... to może się potknąć, ale nie sądze żeby coś mu się stało :) Boogie robi dokładnie, i zwinnie... cegiełki wogóle jej nieprzeszkadają ;)

Posted

Fajne filmiki,ale ja jak to ja muszę się czegoś uczepić.
Filmik 1
-sadzaj Boogie na wprost pierwszej przeszkody,a nie pod kątem
-hopki ok
-przy slalomie biegnij przodem albo bokiem,ale nie tyłem
-koło powinnaś pokazać zdecydowanym ruchem ręki np.w góre albo do przodu,a nie tylo mało czytelnym dla psa gestem,nie powinna przeskoczyć koła od drugiej strony tylko wrócić i poprawić koło,to,że nie skoczyła też było trochę winą tego,że musiałaś się obrócić po slalomie
Filmik 2
-tyczki powinny być wbite w ziemie albo na płaskim stelażu,napewno nie na cegłach,zobacz jak Boogie nie naturalnie go pokonuje
Filmik 3
-slalom bardzo ładny
Pozdrownienia dla Boogie:-)

Posted

Klauduś .... to ja w sobotę też tam pójdę i wbiję w ziemię :) Będzie próba z 10 i 14 :razz: :diabloti: :razz:
A teraz idę do parku .... tyle że nie mam tyle tyczek w domq :( Zobaczę ile znajdę, ale chyba tylko 4 mam :-( :shake: :-(

Posted

Jupi witam :multi: :multi:

Kaludia bez tych cegiełek pocina Bugiczkowa jak głupia :multi: :evil_lol: :multi: Jezu jak to pieknie wygląda :loveu: Jutro też Wam pokażę ;)