BooBC Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Jasne że dam :cool3: :) :cool3: Może filmik jak to się robi, dla nauki waszych czworonogów :cool3: ;) :cool3: Quote
BooBC Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ukradłam Ewelinie ;) [quote name='ewelinabuck']zdazylismy przejsc przez tory iiii..... "jestem krolem swiata" wspolne fotencje koniki usmiechaja sie do dogomaniakow... zaklinaczka koni.... a ta czego ode mnie chce????? przeciez to nie wystawa..... sepy gora..... ach moje oczy....... najlepiej ustawiam sie sama przyszly i musimy wracac ..szkoda ,do nastepnego razu papapapaappappaapappap Moje też będą :) Ale narazie nie działa mi xp, muszę uśmiechnąć się do Olci&Tashy :lol: :evil_lol: :lol: PS:Mam filmiki z leśnego agility :) Pozdrawiam Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ktos sie nie bal iii......podprowadzil mi fotki:lol: Quote
BooBC Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ja mam Bogusiowych więcej .... jak skacze :) Quote
Klaudia :-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 palma to czekamy na Bogusiowe foteczki Quote
Anza&Hacker Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [CENTER]Jaaaa... w koncu fotki! :multi: [/CENTER] Quote
BooBC Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 A dzisiaj idę o 16 do Oli i bedziemy zgrywać foty aż z listopada :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Dzisiaj pewnie się nie wyrobię ze zmniejszaniem, ale jutro na 100% :lol: ;) :lol: Quote
Anza&Hacker Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='palma']A dzisiaj idę o 16 do Oli i bedziemy zgrywać foty aż z listopada :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Dzisiaj pewnie się nie wyrobię ze zmniejszaniem, ale jutro na 100% :lol: ;) :lol: No to czekamy ... prawie cierpliwie ;) Fajny bannerek! :loveu: Quote
BooBC Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Banerek od Jess :) A wy czekacie na fotki już od listopada :oops: :lol: :oops: Macie silną wole :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Sprawdzam Was :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 palma napisał(a):Banerek od Jess :) A wy czekacie na fotki już od listopada :oops: :lol: :oops: Macie silną wole :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Sprawdzam Was :diabloti: :evil_lol: :diabloti: No to masz kurcze dowcip :obrazic: Quote
BooBC Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Nic z tego, nie zgrały się u Olci :p Ale kradnę limonci :) SLALOM: Pozdrawiam z 300 fotami na aparacie:evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [CENTER]Slalomik jest fajny :lol: [/CENTER] Quote
Gazuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czekam na nowe fotki i zapraszam do nas! ;-) Boogie ślicznie rośnie! Quote
nathaniel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tyle zdjęć masz i nie wstawiasz? Bo Cię potraktuję pałką o tak :mad::mad: ;) Daj zdjęcia... proszę Boogie pewnie wyrosła Quote
Guest Reyes Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Super foteczki - aż mnie kusi by sobie wkleić do swojej galeri jeszcze pare ;P Quote
BooBC Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 A do jakiej galeri :cool3: :razz: :cool3: Linka proszę ;) :eviltong: ;) No to się pochwalę :eviltong: Jadę z Boogie do Berlina na międzynarodową :multi: Niewiem jak ja się odwdzięczę Marciech1 :loveu: Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ejj.. borderkowa! Ty mnie teraz zarażasz borderami :p Jeszcze potem sie okaże, ze zamiast psów północy to bede hodować BC :evil_lol: :p Quote
Atena Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 palma napisał(a):Jadę z Boogie do Berlina na międzynarodową :multi: Niewiem jak ja się odwdzięczę Marciech1 :loveu: świetnie! Zobaczymy jak tam was ocenią:cool3: A w której klasie? Quote
BooBC Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 W kalsie młodzieży :) Też jestem ciekawa :) Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Chcialam ci tylko powiedziec ze tez nie zostaniesz znawca rasy jak bedziesz sie tak wymadzac,bo co wszytko co twoje to najlepsze rozejzyj sie ,a napewno jest wiele lepszych rzeczy szkoda ze nic do ciebie nie dociera PAPAPA Quote
haska_12 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dzien dobry Karolinko :razz: Co tam u Ciebie i Boogie? :) Quote
BooBC Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Wszystko super, dzisiaj zapraszam na fotki :) :loveu: :) Quote
Recommended Posts