Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza a to była Boo :-o Mi się wydawało że Figa :D

Ewka boooskie foty. Dzięki, dzięki, dzięki :loveu: . A bluzę wiem, że mam fajną :evil_lol: .

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Mi się najbardziej podoba Boogie skacząca przez wyimaginowaną tyczkę autorstwa Marysi - nie zapomnij jego też przekleić :cool3:

O to foto chodzi ?

Bo tylko to widzę, że przeskakuje wymyśloną tyczkę. Ale Boo tego nie robi to jest raz, a dwa widać za puchatą kite i ewidentnie jest to Fiśka :) . Ale jeśli gdzieś jest takie foto Boo to ja je chętnie wkleję :D

Posted

To mega obrośnięty Fisiek :D Ale Anza mówi że Buu ma też takie foto i nie mogę znaleźć, więc pomyślałam że może to ich podobieństwo . :)

Posted

Paula to taki psi psycholog. Nie wiem co zrobiłaś mi z psem, ale mi taka przemiana się bardzo podoba. Powiem tak ... musiałam schować dyski do szafy bo od dcdc codziennie rano przynosi :) .
Ja oczywiście spieprzyłam prawie wszystko na dcdc. ale było bardzo fajnie i i tak sukcesem było to że wpuścili nas na dzień 2 :)

I jeszcze raz wielkie dzięki dla Pauli. Podziękowania też należą się Ewie za klatkę z magiczną aurą (Boo wychodziła najarana na to, że trawa jest zielona, a tam stoi pan który ma ją zupełnie gdzieś etc.) :eviltong: .

Posted

palma napisał(a):
Paula to taki psi psycholog. Nie wiem co zrobiłaś mi z psem, ale mi taka przemiana się bardzo podoba. Powiem tak ... musiałam schować dyski do szafy bo od dcdc codziennie rano przynosi :) .
Ja oczywiście spieprzyłam prawie wszystko na dcdc. ale było bardzo fajnie i i tak sukcesem było to że wpuścili nas na dzień 2 :)

I jeszcze raz wielkie dzięki dla Pauli. Podziękowania też należą się Ewie za klatkę z magiczną aurą (Boo wychodziła najarana na to, że trawa jest zielona, a tam stoi pan który ma ją zupełnie gdzieś etc.) :eviltong: .

Ciesze sie, że Wam sie udaje i nie ma sprawy, troche sobie z Boogie porozmawiałyśmy i dziewczyna sie przekonała :evil_lol:

• 2 weeks later...