Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymamy kciuki za wystawe:-) I czekam na agilitowe filmiki z normalnym slalom i ogólnie tymi popraweczkami:-) Mam prośbe mogłabyś nagrać identyczny torek(ten 2 hopki,slalom,koło) tylko z tymi rzeczami co wypisałam,poprostu chciałabym zobaczyć jaka jest różnica i czy wogóle jest.

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Trzymamy kciuki za wystawe:-) I czekam na agilitowe filmiki z normalnym slalom i ogólnie tymi popraweczkami:-) Mam prośbe mogłabyś nagrać identyczny torek(ten 2 hopki,slalom,koło) tylko z tymi rzeczami co wypisałam,poprostu chciałabym zobaczyć jaka jest różnica i czy wogóle jest.

Ok, ale jak się trochę ociepli, bo jak dla mnie jest za zimno na ćwiczenie agility .... jutro idę w to samo miejsce na slalom .... a dzisiaj będzie wczorajszy slalomik (8 tyczek ;) )

Posted

co do tych filmikow to juz nie moge sie doczekac
i jeszcze wyjasnie krotko :P
haska podchodze troche pesymistycznie :P ale tasha jeszcze wtedy nie umiala slalomu :P teraz umie juz takze palme zapraszam na filmik :P

filmiki i fotki !

Posted

Hey !
jescze kilka fotek :)

Z pańcią :

Co to ? Co tam jest ?

Wrr...

kuleczka śniegowa zepsuta

Na górce

zabawa :

Slalom :

Ja zostaje :

Wcale nie jadłam śniegu

Posted

Dzięki za odwiedzinki :)

Dzisiaj był borderkowy spacerek, gdyż wybraliśmy się z Lanką (border collie :loveu: ), no a fotorelacja jak będzie ktoś chętny do oglądania, bo mało osób do nas zagląda :placz: :shake: :mad: :shake: :placz: