Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak wiem, tylko że leczenie małej na parwo kosztowało mnie ok 250 zł. a teraz robie jej sterylke-czekam na wypłate:roll: .mam drugiego tymczasa i po prostu nie wyrabiam fianasnowo:shake:,coś w tym dziwnego? jestem, tylko studentka, prawie połowa mojej pensji to moje czesne. chciałam wykupic małej ogłoszenia na bazarku-nie stac mnie teraz nawet na to:shake:.a sama ogłoszeń nie umiem robić i w sumie nawet nie mam teraz na to czasu
wykupiłam jej w połowie grudnia ogłoszenia na bazarku ale wtedy wyjeżdzałam, nie miałam kiedy zrobic tekstu do ogłoszeń. wiec chciałam je zrobić pozniej-napisałam PW do dziewczyny która robiła bazarek i mi nie odpisała nawet

Posted

Ja zaglądam do małej cały czas z nadzieją, że ktoś się odezwie:-(. Czy naprawdę nie ma nikogo kto by umiał robić takie ogłoszenia i zrobił by to za darmo:oops:.
Chociaż podniosę wątek:roll:

Posted

fibi rozumiem,dlatego prosze napisz krotki tekscik,wielkosc,waga,charakter,dane do kontaktu,czyli telefon,miasto i wojewodztwo,a zrobie malej troche ogłoszen/cos ostatnio mam troche szczescia i psiaki znajduja domki:razz:/.

Posted

ok,dzieki rita. zrobie to dziś jak wróce z pracy czyli po 22 dopiero :roll:
miałam przed chwila jakis telefon w sprawie pieska ale nie zdąrzyłam dopytać którego-bo mam dwa przecież:cool3:. powiedziałam że oddzwonie na przerwie czyli po 14

Posted

dzwoniła pani od kórej pewni ludzie chcieli adptować jej tymczasowiczke-która ma już "umówiony" domek i podesłała im Sonie..... zobaczymy. mam juz 70 żł z Pucka bazarku wiec za to go zaszczepie,wykupiłam mu już ogłoszenia za to. wiec wykupie i Soni to pod koniec tygodnia by już były

Posted

dzwoniła pani od kórej pewni ludzie chcieli adptować jej tymczasowiczke-która ma już "umówiony" domek i podesłała im Sonie..... zobaczymy. mam juz 70 żł z Pucka bazarku :loveu:wiec za to go zaszczepie,wykupiłam mu już ogłoszenia za to. wiec wykupie i Soni to pod koniec tygodnia by już były

Posted

[quote name='fibi:)']dzwoniła pani od kórej pewni ludzie chcieli adptować jej tymczasowiczke-która ma już "umówiony" domek i podesłała im sonie..... Zobaczymy. Mam juz 70 żł z pucka bazarku :loveu:wiec za to go zaszczepie,wykupiłam mu już ogłoszenia za to. Wiec wykupie i soni to pod koniec tygodnia by już były[/quote]
czyli rozumiem narazie czekamy i mam wstrzymac ogloszenia:roll:

Posted

Myślę, że nie ma na co czekać:roll:, lepiej mieć w rezerwie innych chętnych. Fibi, a kiedy będziesz wiedziała czy ta Pani chce Sonie? Przecież nie jest powiedziane, że jak się ją ogłosi to zaraz tłumy będą się o nią zabijały. Więc myślę, że szkoda marnować czas i wstrzymywać ogłoszenia:cool3:.

Posted

alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
ofertka.pl
GiełdaOgloszen
przygarnijzwierzaka
nasipupile
kokosy.pl
dwukropek.pl
CafeAnimal
Powodzenia malutka:loveu:

Posted

miałam dziś telefon w sprawie Soni od pani Hani- czy Haliny ? wypatrzyła małą na alegrtace;). jest z Mińska, nie pracuje-emerytka.w domu ma sunie pudla 8letnią, w ogrodzie mieszka owczarek niemiecki. też sunia. pani zgadza sie na podpisanie umowy adopcyjnej,wizyty;). tylko psy tej pani maja już swoje lata a Sonia to szczeniak...... pieski trzeba zapoznać-tylko że ja do Mińska mam kawałek drogi i bedzie mi potzrebny moj TZ aby tam dotrzeć

Posted

[quote name='fibi:)']miałam dziś telefon w sprawie Soni od pani Hani- czy Haliny ?[/QUOTE]
Mam pytanie, czy Sonia pojedzie do tej pani do ds, czy jednak się nie zdecydujesz? Bo jeśli nie, to z chęcią porobię jej nowe ogłoszenia. Tylko muszę wiedzieć, czy jest sens, jeśli by miała już mieć swój ds-wtedy będę robiła w tym czasie ogłoszenia innym potrzebującym mikropsiakom.
A nie doczytałam - Sonia jest w końcu wysterylizowana?

Posted

[quote name='rita60']alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
ofertka.pl
GiełdaOgloszen
przygarnijzwierzaka
nasipupile
kokosy.pl
dwukropek.pl
CafeAnimal
Powodzenia malutka:loveu:[/QUOTE]
Akrum takie juz ma:roll:

Posted

ok dzięki, to ja porobię dalej.
tylko nie wiem,czy dziś znajdę na to czas, a jak nie to jutro.
Dlatego bym chciała wiedzieć, czy Sonia już ma zaklepany ten ds u Pani z Mińska, czy nie.
Te ogłoszenia jednak trochę czasu zabierają, więc jeśli by Sonia miała już domek zaklepany, to nie ma sensu robić jej dodatkowych ogłoszeń - ten czas mogłabym poświęcić na ogłaszanie innych bidulek.

Posted

[quote name='rita60']To juz musi sie wypowiedziec fibi...[/QUOTE]
Tak się domyślam :) dlatego będę czekać aż się FIBI odezwie. Mam nadzieję,że się uda z tym domkiem :)

Posted

nie jest! czekamy na sterylke- przecież napisałam ze miała robiony zastrzyk hormonalny i od tego czasu musi minąć jakieś 3-4 tygodnie zapisana jest na sterylke na 12 lutego- wcześniej nie bede miała czasu ani kasy żeby to załatwić:roll:
zaklepany dam u tej pani?:-o to że zadzwoniła to nie znaczy że ja wezmie....umówiłyśmy się na dziś na telefon.napewno musi być zapoznanie psów-bo mysle że Sonia się nie zgodzi z pudelką.a ja dopiero ostatni weekend lutego mam wolny bo mam sesje.a że do Mińska nie jest tak blisko to po prostu nie dam rady wcześniej.
poza tym co najważniejsze- wątpie aby Sonia mogła być w jednym domu z inną sunią:roll: mojej rodzinki pudelke bije za każdym razem jak do nas przyjadą, nasze psy też sobie ustawia- dominantka z niej straszna. ostatnio byłą ze mna u mojej koleżanki kilka razy i nawet ze szczeniakiem nie umiała się bawić:mad:. z kotami jest ok,naszego uwielbia

poza tym jak pisałam już kilka stron wcześniej- najlepiej jakby Sonia trafiła do rodziny z dziećmi- uwielbia dzieci- potwierdzone,sprawdzone tyle razy już. nie wyobrażam sobie żeby w w nowym domu mogła być jedynym zwierzakiem, ale z inną sunią ? wątpie....

Posted

[quote name='fibi:)']nie jest! czekamy na sterylke- przecież napisałam ze miała robiony zastrzyk hormonalny i od tego czasu musi minąć jakieś 3-4 tygodnie zapisana jest na sterylke na 12 lutego- wcześniej nie bede miała czasu ani kasy żeby to załatwić.[/QUOTE]
Nie przeglądałam wszystkich stron wątku, stąd było moje pytanie dot. sterylki.
W takim razie przy wolnej chwili ruszam z ogłoszeniami dla małej.

Posted

przepraszam ,myślałam że śledzisz wątek,gdybym tylko mogła to wysterylizowałabym ją wcześniej. ale jak przeszła parwo chciałam dać jej odpocząć od lekarzy których nie znosi;) no i sie przeliczyłam bo w między czasie dostała cieczki. dlatego tyle czasu się z tym schodzi.

nie wiem co mam zrobić- nie chciałabym żeby za tydzień Sonia była oddana z powodu tego że nie może się zgodzić z sunią. a oprócz naszych psów nie toleruje nic innego:roll: z żadnym psem nie próbuje się zapoznać, pobawić-wkoncu to szczeniak, tylko od razu agresor się jej załącza. napewno ma burze hormonów-po cieczce,po zstrzyku.... może po sterylce się to uspokoi. chociaż moja sunia
[*] po sterylce to dopiero się zrobiła agresywna.w wakacje nad jeziorem yorka pobiła:roll: naszczęście sama ważyła 5 kg wiec obeszlo się bez ran ;)

Posted

[quote name='fibi:)']przepraszam ,myślałam że śledzisz wątek[/QUOTE]
Nie ma za co :) Nie mam czasu niestety śledzić wszystkich wątków na bieżąco, sama mam w domu urwanie głowy ze zwierzakami ;) ale postanowiłam, że pomogę mikropsiakom chociażby w ogłaszaniu ich w necie. Stąd znalazłam się też na wątku Soni :)
Może jak pojawią się nowe ogłoszenia, to ktoś jeszcze Sonię wypatrzy, ktoś bliżej waszego miejsca zamieszkania, ktoś kto nie ma w domu żadnych psiaków, może jakaś kociara się w niej zakocha?!!
Na to właśnie licze.
Ciężko tak wydać tymczasowicza - zawsze są chwile, w których się myśli, czy to na pewno dobry domek będzie dla niego/niej. Sama tak mam wydając moje tymczasowe koty, no ale... zawsze mam nadzieję, że jednak to ten jedyny, odpowiedzialny i dobry domek.