Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na wątek naszego nowego podopiecznego, mojego tymczasowicza:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175936-Mundi-niedoszA-a-ofiara-tegorocznej-zimy-chore-oczy-uszy-oraz-prostata?p=13722745#post13722745[/URL]

Posted

I ja tez nie lubie swiat, bo ludzie przez nie przestaja myslec o braciach mniejszych. Jakos nie wyobrazam sobie ze ludzie z czystym sumieniem potrafia zasiadac do kolacji wigilijnej, nie myslac jak bardzo cierpia ci ktorzy nie umia mowic :-(

Posted

[quote name='Ada-jeje']I ja tez nie lubie swiat, bo ludzie przez nie przestaja myslec o braciach mniejszych. Jakos nie wyobrazam sobie ze ludzie z czystym sumieniem potrafia zasiadac do kolacji wigilijnej, nie myslac jak bardzo cierpia ci ktorzy nie umia mowic :-([/QUOTE]

Tak to prawda :( Na dodatek jest bardzo mało osób, które tak jak my zabierają psiaki do siebie na DT :(

Posted

Tylko że wiele ludzi nie wie, nie ma pojęcia jakie ciężkie życie mają schroniskowe psiaki.

A jeśli chodzi o posiadanie psa to coraz więcej zaostrzeń i utrudnień zamiast ułatwień dla osób posiadających psiaki.
Gdzieś czytałam że w Łodzi podobno psom nie wolno szczekać (w ogóle) tzn. zakłócać spokoju dziennego i nocnego. Pozostawiam bez komentarza.

Posted

Swiat sie konczy wiec idiotow coraz wiecej, przy okazji zapraszam na pomoc bidzie ktorej sie udalo nie zamarznac tej zimy.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/175994-Torebki-pA-aszcz-korale-kubraczek-lalki-Na-Mundiego-do-12-01-2010/page2[/url]