brazowa1 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jestem tutaj od miesiąca."Moi" mnie zostawili.W schronisku każdy pies miał kiedyś swojego pana.Nocą,gdy pochowane w budach staramy sie usnąć pomimo zimna,skuleni w kłębki,pojawiaja sie wspomnienia z domu.Słyszę jak Tina popiskuje przez sen,Promyczkowi chyba śni się zabawa piłka,bo radośnie poszczekuje,Niko węszy i mlaszcze,pewnie we śnie Pan częstuje go obiadem,Dziadunio...nie,jemu nic się już nie śni,mówią,ze on tu od bardzo dawna. A ja nie mogę usnąć,nie chce już tylko SNIĆ o domu,bo wierzę,ze "moi" wrócą.Może nie wiedzą gdzie jestem? Proszę,gdy ich spotkasz powiedz im o mnie. Sum http://www.youtube.com/watch?v=mYpV_WcDNsY Jest nieduzym psem,33 cm w kłębie,masywnie zbudowanym,wykastrowany,młody,okolo 2 lata. Quote
brazowa1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 miałam pytanie z fundacji For Animals,kótry bardziej potzrebuje DT-Sum,czy Sonieczka.Moim zdaniem Sum.Sonia coprawda starsza i niby bardziej delikatna,ale...to Sum zamyka sie w sobie i zaczyna bac sie wychodzic z budy,gdy człowiek na wybiegu.Ostatnio Oleńka wlazła do jego budy (dobrze,ze mala i drobna,bo mielibysmy problem;) ,żeby zapiąć mu smycz. może uda sie DT w Niemczech.Chyba,ze wczesniej kogoś zauroczy w Polsce. Quote
brazowa1 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 fajny kundelek opuscił wczoraj schronisko Quote
Fiks Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Super, że poszedł do domu! :multi: A czy Biszkopt jeszcze siedzi? Miał u mnie wyróżnione trójmiasto i właśnie się skończyło. Quote
brazowa1 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 a Biszkopt poszedł w piątek :) :) :) ludzie jakos tam rokują ,powinno byc dobrze,aczkolwiek sami wiemy,jak to bywa. cieszę się,ze opuscił schronisko. Quote
Recommended Posts