Ploter Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 nie, to byla pogon za zlosliwa pliszka, ktora uciekala Ploterowi, siadala na piasku i jak ploter juz byl tuz tuz to znowu uciekala:) a potem poleciala w morze...a ploter za nia:) Quote
Nugatowa Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Halo Halo :mad: :mad: Tu w końcu Nugata gopodarstwo jest :cool3: No nic ja wyjeżdzam więc bedzie przerwa w nadawaniu :lol: A Aga niech robi tą galerie ploterową z naszym kompanem spacerowyym to i moze bedą wspólne zdjęcia :razz: :cool3: PAPA:lol: :loveu: Quote
bigos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ploter-świetny:laola::laola::laola: Czekam z niecierpliwością na galerię:multi::multi::multi: Quote
Nugatowa Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='bigos']Ploter-świetny:laola: Czekam z niecierpliwością na galerię:multi::multi::multi:[/quote] Halo tu jest galeria Nugata :cool3: :mad: A Aga niech robi tu jak najszybciej galerię :multi: Ja niestety mam zepsuty aparat cały obiektym jest zepsuty :-( a wyjezdzam juuutro Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [I][B]No i co teraz ......kto fotki zrobi :shake:[/B][/I] Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [I][B]Wklejam jedno z wczoraj:p[/B][/I] [IMG]http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/Kazimierza%20Wielka/inne/DSC_0040.jpg[/IMG] Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='darek']Super fota :)[/quote] [I][B]Dzięki[/B][/I]:p:p :p Quote
sylrwia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Aneczka to zdjecie z pp? A masz moze wiecej? Zglebiam temat; czytam ogladam zdjecia dotyczace pp bo i mnie to bedzie czekac?:lol: Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='sylrwia']Aneczka to zdjecie z pp? A masz moze wiecej? Zglebiam temat; czytam ogladam zdjecia dotyczace pp bo i mnie to bedzie czekac?:lol:[/quote] [I][B]Tak. To z pp. Mam w sumie tylko kilka zdjęć:roll:[/B][/I] [B][I]Częśc wkleiłam w galerii Basco. Nie dotyczą ona żadnej z prób, sa raczej "luźne":lol:.[/I][/B] [B][/B] Quote
alive Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 No ładnie... to Nugat ma galerię a ja nic o tym nie wiedziałam!!! Śliczny chłopak z niego :loveu: . Gratulujemy sukcesu na pp!!! :) a właściwie to jaki zdobył dyplom... :-? Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='alive']No ładnie... to Nugat ma galerię a ja nic o tym nie wiedziałam!!! Śliczny chłopak z niego :loveu: . Gratulujemy sukcesu na pp!!! :) a właściwie to jaki zdobył dyplom... :-?[/quote] [I][B]Chyba II stopnia:roll:[/B][/I] Quote
darek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Z tego co wiem to ocena celujaca dyplom II stopnia-ale moge sie mylic. Quote
Ploter Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ocene celujaca dostal na wystawie w opolu a pp na II stopien Quote
darek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 haaaahaaaahaaaa-wczoraj nie udało mi się :D-dobra bo nas Kinga zlinczuje,ze jej galerie zaśmiecamy :D Quote
sylrwia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Nugat na PP dostał dyplom II stopnia z 3 lokata:lol: Quote
alive Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ooo to pieknie!! ale szkoda, że nie I stopnia bo miałby już z głowy... Quote
Ploter Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ma z glowy bo anglikom wystarczy III stopien, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie:)) Quote
alive Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 mhmmm... takie buty!!! to rzeczywiście nie ma sprawiedliwości!!! :mad: Quote
darek Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Aga ma racje-wyżły są traktowane w tej kwestii inaczej-mozna by rzec,że bardziej rygorystycznie.Szkoda,że nie ma równych zasad-w końcu to grupa VII Quote
Nugatowa Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='an3czka'][I][B]Wklejam jedno z wczoraj:p[/B][/I] [IMG]http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/Kazimierza%20Wielka/inne/DSC_0040.jpg[/IMG][/quote] Aniu zdjecię Boskie tyle ze jedna rzecz w nim szpecąca :diabloti: :evil_lol: :oops: Wróciłam z gór opalona nadtleniona zmęczona i strasznie obtarta :-( Ale było naprawdę wspaniale zdobyłam Luboń i Maciejową :cool3: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 hej dziewczyny i chłopaki :buzi: a w bytomiu bedziecie?bo ja bym kciała tego rudaska wymiziolic :eviltong: Quote
Recommended Posts