Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie, to byla pogon za zlosliwa pliszka, ktora uciekala Ploterowi, siadala na piasku i jak ploter juz byl tuz tuz to znowu uciekala:) a potem poleciala w morze...a ploter za nia:)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halo Halo :mad: :mad:
Tu w końcu Nugata gopodarstwo jest :cool3:
No nic ja wyjeżdzam więc bedzie przerwa w nadawaniu :lol:
A Aga niech robi tą galerie ploterową z naszym kompanem spacerowyym to i moze bedą wspólne zdjęcia :razz: :cool3:

PAPA:lol: :loveu:

Posted

[quote name='bigos']Ploter-świetny:laola:

Czekam z niecierpliwością na galerię:multi::multi::multi:[/quote]

Halo tu jest galeria Nugata :cool3: :mad: A Aga niech robi tu jak najszybciej galerię :multi: Ja niestety mam zepsuty aparat cały obiektym jest zepsuty :-(
a wyjezdzam juuutro

Posted

[quote name='sylrwia']Aneczka to zdjecie z pp? A masz moze wiecej? Zglebiam temat; czytam ogladam zdjecia dotyczace pp bo i mnie to bedzie czekac?:lol:[/quote]
[I][B]Tak. To z pp. Mam w sumie tylko kilka zdjęć:roll:[/B][/I] [B][I]Częśc wkleiłam w galerii Basco. Nie dotyczą ona żadnej z prób, sa raczej "luźne":lol:.[/I][/B]
[B][/B]

Posted

No ładnie... to Nugat ma galerię a ja nic o tym nie wiedziałam!!! Śliczny chłopak z niego :loveu: .
Gratulujemy sukcesu na pp!!! :) a właściwie to jaki zdobył dyplom... :-?

Posted

[quote name='alive']No ładnie... to Nugat ma galerię a ja nic o tym nie wiedziałam!!! Śliczny chłopak z niego :loveu: .
Gratulujemy sukcesu na pp!!! :) a właściwie to jaki zdobył dyplom... :-?[/quote]
[I][B]Chyba II stopnia:roll:[/B][/I]

Posted

Aga ma racje-wyżły są traktowane w tej kwestii inaczej-mozna by rzec,że bardziej rygorystycznie.Szkoda,że nie ma równych zasad-w końcu to grupa VII

Posted

[quote name='an3czka'][I][B]Wklejam jedno z wczoraj:p[/B][/I]

[IMG]http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/Kazimierza%20Wielka/inne/DSC_0040.jpg[/IMG][/quote]

Aniu zdjecię Boskie tyle ze jedna rzecz w nim szpecąca :diabloti: :evil_lol: :oops:

Wróciłam z gór opalona nadtleniona zmęczona i strasznie obtarta :-(

Ale było naprawdę wspaniale zdobyłam Luboń i Maciejową :cool3: :lol: