Jump to content
Dogomania

Hessa 8 miesieczne pomieszane z poplatanym bullowate cos-ma domek

Recommended Posts

Posted

przedstawiam Wam Hesse moja nowa schroniskowa podopieczna...Hessa pomieszkuje sobie w schronisku ale nie ma problemu zeby przywiezc ja np do stolicy gdyby ktos chcial takiego cudaka :lol:

Hessa ma około 8 miesiecy, urzekla mnie swoim usmiechem mianowicie-jak podchodzi sie do boksu tak szeroko i szczerze sie usmiecha ze pokazuje cala klawiature snieznobialych zabkow(niestety nie udalo mi sie tego uchwycic na fotce-musicie wierzyc mi na slowo).Nie przejawia zadnej agresji do ludzi jak i innych psiakow w boksie mieszka z innymi suniami ale ma takze kontakt z psami z innych boksow i tez jest wszystko ok, widzialam jakies ptaszyska do okola i tez miala je gdzies...Hessa jest odrobaczona odpchlona i zaszczepiona przeciwko wsciekliznie czeka sobie w spokoju na domek

a to ten piekny zwierz

link do allegro:
http://www.allegro.pl/item838091019_szczeniak_miks_amstaff_suczka_szuka_domu.html

gdyby ktos byl chetny pomoc w ogloszeniach bede zobowiazana

Posted

To spojrzenie na pierwszym zdjęciu jest świetne, takie "udaję groźną" ;) Mogę pomóc w ogłoszeniach, ale dopiero w poniedziałek. Tylko fajnie by było - jeśli się da - jakby ktoś jej zrobił zdjęcia na trawie albo posłaniu, a nie na betonie.

Posted

innych zdjec niestety na razie nie bedzie wiec musza wystarczyc nam takie
na tej 1 focie to ona jak zjarana wyglada :D

gdybys mogla ja gdzies powrzucac bede widzeczna ja mam jeszcze zwariowane 2 dni i tez zaczne dzialac

Posted

o matko serdeczne dzieki w 2 watkach prosilam o banerki i cisza:(
i low ju wery mocz Kochana

mam nadzieje ze uda sie ja oddac przed swietami, ona jest cudna i bezproblemowa

Posted

Kochana bardzo bardzo dziekuje, ja dopiero z roboty wrocilam i nie wiem gdzie lapy wlozyc

mala jest w Kolnie, jutro bede rozmawiala z chetnym domkiem na nia-dzisiaj pan dzwonil ale telefon mi padl:(