Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy 310 zł na jamniki, 50 zostało za Zuzę i 310 zł ogólnie. Następny miesiąc jamników można zapłacić za ich deklaracje + za Zuzy, trzeba opłacić weta - 15 zł jak dotąd, sterylka Mańka wyniosłaby ok. 120 zł, więc zostałoby nam z ogólnych pieniędzy 175 zł. I jesteśmy na ok. -10 zł z deklaracji ogólnych. Bardzo mało, prosimy o deklaracje, prosimy o bazarki...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='matrioszka2']Dzisiaj przelałam dla Lilki 210 zł (bazarek + 50 wpłata własna).To jest na sterylizację i weterynarza (leczenie).O takiej kwocie pisała elinka na wątku Lilki.

Pieniążki już dotarły i Lilka bardzo dziękuje

• 2 weeks later...
Posted

Na koncie od ostatniego rozliczenia pojawiły się:
- wpłata od NN - 20 zł deklaracji
- wpłata od andegawenki - 50 zł deklaracji hotelikowej
- wpłata od bonek x 2 - w sumie 60 zł deklaracji

2.04 zostało zapłacone za Mania i Manię 240 zł wg wyliczeń Funi. Hotelik opłacony na 30 dni.

Posted

andegawenka napisał(a):
...jakoś mało...

Z tego, co wiem, część osób wpłaca bezpośrednio do Funii na hotelik... No i są jeszcze wpłaty z moich bazarków, ale z tym porządek zrobię przy odrobinie wolnego czasu, bo obecnie praca praca praca...

Posted

ladySwallow napisał(a):
Z tego, co wiem, część osób wpłaca bezpośrednio do Funii na hotelik... No i są jeszcze wpłaty z moich bazarków, ale z tym porządek zrobię przy odrobinie wolnego czasu, bo obecnie praca praca praca...

Oj to dobrze, myslałam że nie wystarczy na Lileczkę Elinki:lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
Oj to dobrze, myslałam że nie wystarczy na Lileczkę Elinki:lol:

A Lilka ma jakieś długi albo brak pieniędzy? Ostatnio matrioszka wysyłała pieniądze, wydawało mi się, ze była nadwyżka, ale może coś się zmieniło... Idę do Lilki w takim razie.

• 3 weeks later...
Posted

matrioszka2 napisał(a):
Napad na bank, jak rozumiem ...

Mamy na chwilę obecną pieniądze na opłacenie następnego miesiąca dla Mania i jeszcze części kolejnego, ale to wszystko są wpłaty ogólne, pozostałe m.in. z Manii i Zuzi, czy też z bazarków - mały odsetek tego to deklaracje hotelowe...

Posted

Przypominam, że jeszcze nie byłam w Zamościu - będę w czwartek 13 maja - i wtedy zapłacę Funi swoje 70 zł deklaracji.
Ewa

Posted

E-S napisał(a):
Przypominam, że jeszcze nie byłam w Zamościu - będę w czwartek 13 maja - i wtedy zapłacę Funi swoje 70 zł deklaracji.
Ewa

Okej, spoko - ja liczę tylko ze swojego konta, akurat będzie na następny miesiąc :)

Posted

Lady, zrobiłam przelew na konto hoteliku 140 zł - bo idę do szpitala i nie wiem kiedy wyjdę ani kiedy zacznę zarabiać znowu, więc wpłaciłam ile mogłam.

• 4 weeks later...
Posted

Postanowiłam odgrzebać ten wątek, bo ja się już pogubiłam. Jak to jest z tymi pieniędzmi na psy nowodworskie, chodzi mi o Negrę w tym momencie? Czy są jakieś pieniądze? Bo wczoraj zapłaciłam 50zł na wizytę u weta dla Negry. Skąd mam sobie to odebrać? Czy z pieniędzy z kubraczków czy od Matrioszki? Czy pieniądze z ciuchów i ewentualnie z biżuterii, którą już częściowo wrzuciłam na allegro mam przelać tutaj komuś, czy mam trzymać u siebie? Gdzieś to odnotowywać? Chcę mieć jasność, dlatego pytam.

Posted

Są pieniądze na hotelowanie u mnie - za wizyty odbieraj sobie z pieniędzy z bazarków, jeśli były ogólne nowodworskie bądź szczególnie na Negrę, z racji na to, że ja już zbierać u siebie pieniędzy na psy nie będę, więc będę i tak je komuś przelewać.

Posted

W takim razie ja zrobię listę sprzedanych przeze mnie rzeczy na allegro i poza nim, z cenami za jakie je sprzedałam i od tego odliczę to 50 zł. Tutaj mogę taką listę wrzucić? Nie chcę się potem z jakiś pieniędzy tłumaczyć czy coś. Jeśli ktoś się zdecyduje pieniądze zbierać na psy to ja takiej osobie będę przelewać to co dostane za te rzeczy od IVV, może tak być?

Posted

To jest ta lista, będę ją aktualizować co jakiś czas, jak coś będzie się zmieniać:

Biżuteria:

- naszyjnik w kolorze złotym - 15zł
- kolczyki (porzeczki) - 15zł
- czarny, plastikowy naszyjnik - 10zł
- kolczyki przezroczyste - 10zł
- pierścionek (allegro) - 30 zł-
- biżuteria z drugiego bazarku - 154zł

Kubraczki i kocyki:

- kurteczka XXL + kocyk (Madi) - 70zł
- czarna kurteczka (Evl) - 40zł
- niebieska kurteczka (leni) - 40zł
- kocyk z torebeczką (allegro) - 20zł
- biała bluzeczka (allegro) - 18zł
- malutka niebieska sukieneczka (allegro) - 20zł
- malutka różowa kurteczka (allegro) - 30zł
- sukieneczka (allegro) - 20 zł
- 4 kocyki (bazarek pierwszy) - 100zł
- torebki i kocyki z drugiego bazarku - 118zł

- bazarek plasteliny - 60zł
- zwrot za paliwo od Fundacji SOS Bokserom - 70zł
- bazarek (biżuteria, torebki, psie ciuszki itp.) - 166zł
- pieniądze od Lady - 300zł

Wpływy: 1306 zł

Wydatki:
- 50zł
(wizyta Negry u weta)
- [COLOR=Black]44zł
(szczepienie Negry - wirusówki)
[COLOR=Navy][COLOR=Black]- 25zł (koszty allegro)

- 220zł
[COLOR=Black][COLOR=Navy][COLOR=Black](transport i karma Martiego)
- 57 zł
(tabletki na odrobaczenie Martiego)
- 10 zł
(koszt allegro)
- 110zł
(zakup witamin x2 + Scanomune)
- 450zł (hotelowanie i sterylka Muszki)
- 240zł (Muszka - za październik u Funi)

Suma: 100 zł

[COLOR=Black]

Posted

[quote name='as_ko']To jest ta lista, będę ją aktualizować co jakiś czas, jak coś będzie się zmieniać:

Biżuteria:

- naszyjnik w kolorze złotym - 15zł
- kolczyki (porzeczki) - 15zł
- czarny, plastikowy naszyjnik - 10zł
- kolczyki przezroczyste - 10zł

Kubraczki i kocyki:

- kurteczka XXL + kocyk (Madi) - 70zł (czekam na odbiór i pieniążki)
- czarna kurteczka (Evl) - 40zł (czekam na pieniążki)
- niebieska kurteczka (leni) - 40zł (czekam na przelew i wysyłam)
- kocyk z torebeczką (allegro) - 20zł (czekam na pieniądze)
- biała bluzeczka (allegro) - 18zł (czekam na pieniądze)
- malutka niebieska sukieneczka (allegro) - 20zł (czekam na pieniądze)
- malutka różowa kurteczka (allegro) - 30zł (czekam na pieniądze)

no i dobra.
Ja: wpłaciłam 140 zł za kastrację Mańka (tzn. mój TZ bo ja nie mam kasy) i dopłaciłam wczoraj do rachunku z lecznicy za Negry leki i wizytę 18 zł.
Bugi pożarł:
1/. kocyk z zabawką - 30 zł
2/. zabawkę od drugiego kocyka - ?

- ocalały kocyk bez zabawki tej którą pożarł Bugi chce kupić Mshume za 20 zł. W poniedziałek bym jej zawiozła. Wezmę może jeszcze trochę psich rzeczy to sobie Mshume może coś wybierze.