DomixX Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 aehh no nie było nie było bo jakoś nikt tu nie zagląda.:(.. Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Zaglądamy i czekamy na nowe zdjęcia :D[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witam... Fajne masz psiaczki! Czekamy na nowe zdjęcia. ;) Pozdrawiam. Quote
DomixX Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Noto narazie 2 fotki;)zimowe Max Wesołych Świąt!.. Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Śliczne zdjęcia... Najbardziej mnie ujęło zdjęcie jamniczka. ;) Pozdrawiamy. Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A tu od nas skromna karteczka z życzeniami! :) Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Hej, hej :multi: I jak tam po świetach ? :razz: Quote
DomixX Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']Hej, hej :multi: I jak tam po świetach ? :razz:[/QUOTE] A no święta święta i po świętach, szybko zleciało...a jak tam u was??;) Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Domixx m&m']A no święta święta i po świętach, szybko zleciało...a jak tam u was??;)[/QUOTE] A u mnie właśnie się wszystko ciąąągło :shake: Święta, jak święta. Normalne ;) A jak z prezencikami ? :cool3: Quote
DomixX Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']A u mnie właśnie się wszystko ciąąągło :shake: Święta, jak święta. Normalne ;) A jak z prezencikami ? :cool3:[/QUOTE] A prezenciki ok dostałam kase pełno słodyczy hehe....a psiaki dostały smakołyki po kostce takiej zielonej i max 2 zabawki hehe..... a ty jak tam?co dostałaś? Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trochę spóźnione, bo mnie nie było ale najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku :multi:[/FONT] Quote
DomixX Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Hej hej hej!:multi: Po długiej nieobecności zastanawiam sie nad przywróceniem galerii..? Znajdzie sie ktoś kto będzie nas odwiedzał..?:p Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Domixx m&m']Hej hej hej!:multi: Po długiej nieobecności zastanawiam sie nad przywróceniem galerii..? Znajdzie sie ktoś kto będzie nas odwiedzał..?:p [FONT=Comic Sans MS]Znajdzie się, znajdzie ;) To czekamy na reaktywację :lol: [/FONT] Quote
DomixX Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Noto sie cieszymy zaraz bd 5 zdjęć na początek..;) A potem do was powchodze do was do galeryjek!;) Noto pierw Mikuś.Zdjęcia sprzed 2 dni.. A to moje ulubione..Mikuś i jego latające uszy haha Noi maksio.. :loveu: Noto na początek tyle.. Oświadczam że wznawiam tą galerie i teraz zajmie sie nią porządnie..:cool3: Pozdrawiamy i zapraszamy wszystkich Quote
DomixX Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Noto jeszcze coś dopisze..Tyle czasu nas nie było a w tym czasie przybył nam nowy domownik..:) Powiem tak przybłąkał sie pewnego mroźnego dnia i tak oto został .. Noto jeszcze tak na szybko jego zdjęcie: MA imie ma Bronek.TAta tak na pierwszy rzut krzyknął i tak zostało;) Noto może jeszcze z 2 zdania o nim.Powiem tak to jest straszny pieszczoch w nocy śpi ze mną w łóżku i rozwala sie na całej poduszce a ja musze spać w małym rogu haha:lol::evil_lol: NA dwór wychodzi gdy tylko ma ochote, ponieważ on jest nauczony być na dworze wylata sie i jak tylko widzi że nie ma psów na podwórku przychodzi na parapet i miałczy by go wpuścić.. Noto narazie tyle.. poodwiedzałam już kilka galerii reszte postaram sie jutro lub jeszcze dziś;) Jeszcze musze pomyśleć o jakimś banerku do galerii..;) Noto pozdrawiamy Wszystkich i zapraszamy!:cool3::loveu: Quote
taxelina Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No banerek sie przyda :D tu http://www.dogomania.pl/forums/38-Off-Topic masz rozne tematy ludzi co robia banerki Quote
łamAga Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Suuuper że wróciliście :multi::multi::multi::multi: nowy domownik piekny :loveu::loveu::loveu::loveu: to teraz czekamy na duuuuuuzo zdjęc :loveu: Quote
sunshine Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ale on przesłotki...wszyscy troje slodcy :D Ale Miki to mój ulubienieć:D (moja psia maskotka z dzieciństwa tak ma na imię xD) Quote
Ewa&Duffel Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Piękne masz psiaki, będziemy zaglądać :) A kociak cudny, fajne ma umaszczenie :loveu: Quote
DomixX Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Piękne masz psiaki, będziemy zaglądać :) A kociak cudny, fajne ma umaszczenie :loveu: DZiękujemy bardzo:loveu: [quote name='dOgLoV']Suuuper że wróciliście :multi::multi::multi::multi: nowy domownik piekny :loveu::loveu::loveu::loveu: to teraz czekamy na duuuuuuzo zdjęc :loveu: Będą będą już jutro:lol:;) [quote name='sunshine']Ale on przesłotki...wszyscy troje slodcy :D Ale Miki to mój ulubienieć:D (moja psia maskotka z dzieciństwa tak ma na imię xD) O jej noto ja bardzo sie cieszę..Mikuś już ma 2 ulubienice hehe.Miło mi:loveu:;) A tak wql to ja mam wielką 4 razem z kotem hehe..Noi jeszcze bojownika Bo jeszcze Deka w typie amstaffa, która jest u mnie .Brat miał ją zabierać ale jednak doszliśmy do wniosku wszyscy że to nie ma sensu bo już jest przyzwyczajona i wql..;) [quote name='deer_1987']No banerek sie przyda :D tu http://www.dogomania.pl/forums/38-Off-Topic masz rozne tematy ludzi co robia banerki A dziękuje Ci bardzo:loveu: Quote
Recommended Posts