Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś była siudemka a do tego jeden z połamaną miednicą...Warunki straszne zero jedenia i wody dach przecieka wszystkie psiaki przemoknięte:-( wezwałyśmy policje tym razem podeszli do sprawy poważnie przyjechali śledczy i weterynarz czekamy na rozwój sprawy miejmy nadzieje dynamiczny i sprawiedliwy..

Posted

Unikałabym słowa "weterynarz". Dla mnie weterynarzem przestał być kiedy byłam dzieckiem i pies umarł patrząc na mnie, bo nie chciało mu się przyjechać do wypadku, chociaż miał mniej niż 5 min drogi... Dla ciekawości dodam, że przyjechał po ponad godzinie :/ Pies umarł chwilę przed jego przyjazdem. Tych oczu nie zapomnę nigdy...
[*]

Posted

Larunia była dzisiaj ze mną na spacerku - oczywiście obdarzyła mnie ogromną dawką miłości i zostawiła na mnie mnóstwo sliny :) no, ale niestety będzie ją trzeba socjalizować z mężczyznami...

• 3 weeks later...
Posted

Lara jest ostatnio nieco zardrosna tak bardzo chce aby to Ona była głaskana i chce mieć człowieka tylko dla siebie.potrafi nawet dać buziaka podczas spaceru:-)a Ona siega do kolan.Wyskokowa Lara:-)Mimo tego ile już czasu jest w Azylu..trafiła do nas gdy miała ok 4-5 miesięcy...