Romka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Dopiero dziś poszły ode mnie pieniądze za listopad,zupełnie o tym zapomniałam... Quote
Figafiga Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 (edited) [CENTER]Doszły pieniążki od : - P. Moniki i P.Pauli 10 zł listopad - Sylwii 20 zł grudzień - P. Bożeny 20 zł grudzień - ranias 10 zł listopad / grudzień - Donaty 30 zł grudzień - Romki 50 zł listopad [IMG]http://www.agateria.pl/sklep/img/p/5/8/58-large.jpg[/IMG]Umilki zrobiłam przelew za hotelik Antosia :-) [/CENTER] Edited December 3, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='wujek & ciocia']DS za grudzień wyszła, pzdr ![/QUOTE] Przed chwilką dotarły, bardzo dziękujemy!!!!!! Quote
UBOCZE Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Oj nazbierało mi się zaległości, za co przepraszam (pamięć dobra, ale krótka) W tym tygodniu uzupełnię do końca roku. Quote
Figafiga Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Finlora bardzo dziękujemy za grudniową deklarację :-) Quote
UMilki Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='wujek & ciocia']Jak tam Antek znosi zimę ?[/QUOTE] Antoś tak samo jak i ja nie jest wielbicielem zimy, ale lubi grabić śnieg, trochę się w nim potarzać. Prognozy są dla nas dość optymistyczne. Zima ma być krótka. ...Malamuty nie będą zachwycone ;) Na szczęście Antoś ma grubo wyściełaną słomą, ocieploną budę, z osłoną, której jak do tej pory nie rozgryzł, osłonięty wiatą. Nie wygląda na zmarzniętego. Jak zawsze wita mnie radośnie, jakby dawno nie widział. To jest bardzo miłe. Wszystkich zaskakuje, że w takim małym i leciwym ciałku kryje się taki dzielniak :D Tylko szkoda, że domku jak nie było, tak nie ma. A to przecież taki fajny kumpel. Quote
wujek & ciocia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 dzięki za info :) u nas dzisiaj było -12,5 `C Quote
Figafiga Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Dziękujemy P.Monice i P.Paulinie za deklaracje grudniowe oraz wszystkim, którzy brali udział w naszym bazarku dla 3 psów w tym Antka. Przydział na Antka to 228zł co zaksięgowałam na koncie. [SIZE=5][COLOR=#ff8c00]Dziękujemy!!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
mamanabank Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Figafiga']Dziękujemy P.Monice i P.Paulinie za deklaracje grudniowe oraz wszystkim, którzy brali udział w naszym bazarku dla 3 psów w tym Antka. Przydział na Antka to 228zł co zaksięgowałam na koncie. [SIZE=5][COLOR=#ff8c00]Dziękujemy!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie :-) Quote
wujek & ciocia Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia !!! Quote
Figafiga Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Dziękujemy za deklaracje od romki oraz ani1. Quote
wujek & ciocia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Wszystkiego dobrego na nowy rok, a antkowi nowego domku !!! Quote
UMilki Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Z okazji nowego roku Antosiek biegał dziś bez smyczy :) Matko, jaki miał szczęśliwy pychol. Rakieta pełną parą. I grzecznie wrócił do kojca. Miło patrzeć jak psy się śmieją. Quote
Figafiga Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='UMilki']Z okazji nowego roku Antosiek biegał dziś bez smyczy :) Matko, jaki miał szczęśliwy pychol. Rakieta pełną parą. I grzecznie wrócił do kojca. Miło patrzeć jak psy się śmieją.[/QUOTE] Ale zaszczyt Antka kopnął :-) UMilki dziś poleci jeszcze przelew za hotelik, dopiero się doczłapałam do kompa:-) Dziękujemy Donacie i P. Bożenie za styczniowe deklaracje :-) Quote
Figafiga Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Dziękujemy bardzo Ubocze za deklaracje za XI, XII 2012 oraz I, II 2013 (rozpisane w poście głównym) oraz ihabe za I, P. Kasi za I, II i III i ranias za I, II. Quote
mamanabank Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Znowu sypnęło i Antek będzie miał co grabić :-D Quote
Recommended Posts