Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[CENTER]Doszły pieniążki od :

- P. Moniki i P.Pauli 10 zł listopad
- Sylwii 20 zł grudzień
- P. Bożeny 20 zł grudzień
- ranias 10 zł listopad / grudzień
- Donaty 30 zł grudzień
- Romki 50 zł listopad

[IMG]http://www.agateria.pl/sklep/img/p/5/8/58-large.jpg[/IMG]Umilki zrobiłam przelew za hotelik Antosia :-)

[/CENTER]

Edited by Figafiga
Posted

[quote name='wujek & ciocia']Jak tam Antek znosi zimę ?[/QUOTE]

Antoś tak samo jak i ja nie jest wielbicielem zimy, ale lubi grabić śnieg, trochę się w nim potarzać. Prognozy są dla nas dość optymistyczne. Zima ma być krótka. ...Malamuty nie będą zachwycone ;)
Na szczęście Antoś ma grubo wyściełaną słomą, ocieploną budę, z osłoną, której jak do tej pory nie rozgryzł, osłonięty wiatą. Nie wygląda na zmarzniętego.
Jak zawsze wita mnie radośnie, jakby dawno nie widział. To jest bardzo miłe. Wszystkich zaskakuje, że w takim małym i leciwym ciałku kryje się taki dzielniak :D

Tylko szkoda, że domku jak nie było, tak nie ma. A to przecież taki fajny kumpel.

Posted

Dziękujemy P.Monice i P.Paulinie za deklaracje grudniowe oraz wszystkim, którzy brali udział w naszym bazarku dla 3 psów w tym Antka. Przydział na Antka to 228zł co zaksięgowałam na koncie.

[SIZE=5][COLOR=#ff8c00]Dziękujemy!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Figafiga']Dziękujemy P.Monice i P.Paulinie za deklaracje grudniowe oraz wszystkim, którzy brali udział w naszym bazarku dla 3 psów w tym Antka. Przydział na Antka to 228zł co zaksięgowałam na koncie.

[SIZE=5][COLOR=#ff8c00]Dziękujemy!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Dziękuję za potwierdzenie :-)

Posted

Z okazji nowego roku Antosiek biegał dziś bez smyczy :) Matko, jaki miał szczęśliwy pychol. Rakieta pełną parą. I grzecznie wrócił do kojca. Miło patrzeć jak psy się śmieją.

Posted

[quote name='UMilki']Z okazji nowego roku Antosiek biegał dziś bez smyczy :) Matko, jaki miał szczęśliwy pychol. Rakieta pełną parą. I grzecznie wrócił do kojca. Miło patrzeć jak psy się śmieją.[/QUOTE]
Ale zaszczyt Antka kopnął :-) UMilki dziś poleci jeszcze przelew za hotelik, dopiero się doczłapałam do kompa:-)

Dziękujemy Donacie i P. Bożenie za styczniowe deklaracje :-)