Romka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='_Goldenek2']Poszła dekl. za 4 m-ce.[/QUOTE] Bardzo ,dziękujemy! Quote
UMilki Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Romka']Antoś ma opłacony hotelik za styczeń...Umilki potwierdż jak dostaniesz pieniądze...[/QUOTE] Potwierdzam :) Antoś tęskni za Tobą Romciu. Przydałaby się jakaś odwilż, bo drogi u nas nadal zaśnieżone. ...Jak ja nie lubię zimy. Dobrze, że moi podopieczni nie narzekają. A na spacerach pyski im się śmieją. Quote
Romka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='UMilki']Potwierdzam :) Antoś tęskni za Tobą Romciu. Przydałaby się jakaś odwilż, bo drogi u nas nadal zaśnieżone. ...Jak ja nie lubię zimy. Dobrze, że moi podopieczni nie narzekają. A na spacerach pyski im się śmieją.[/QUOTE] A ja za nim tęsknię,coś wymyślę...tym bardziej,ze mam kropelki dla Arktika... Quote
ranias Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Antoś, mordko kochana odwiedzam cię :loveu: Quote
_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [SIZE=2]Na stronie [/SIZE][URL="http://www.tesco.pl/schroniska/index.php"][SIZE=2][COLOR=#000000]http://www.tesco.pl/schroniska/index.php[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=2] jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. [/SIZE] Quote
UMilki Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Hopaj Antośku na pierwszą stronę. DO DOMU!!!! Quote
UMilki Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Byliśmy z Antkiem u weta. lekarz stwierdził, że jest w doskonałej kondycji gdyby nie ta jego koopowa przypadłość. Dostał zastrzyk i przez 10 dni ma brać leki (podejrzenie-pierwotniaki). Jeśli to nie pomoże będą robione badania krwi. Dostaliśmy też leki na odrobaczanie. Za dwa tygodnie wielkie szczepienia w hotelu. Cała banda dostanie się w ręce lekarza:evil_lol: Quote
Romka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='UMilki']Byliśmy z Antkiem u weta. lekarz stwierdził, że jest w doskonałej kondycji gdyby nie ta jego koopowa przypadłość. Dostał zastrzyk i przez 10 dni ma brać leki (podejrzenie-pierwotniaki). Jeśli to nie pomoże będą robione badania krwi. Dostaliśmy też leki na odrobaczanie. Za dwa tygodnie wielkie szczepienia w hotelu. Cała banda dostanie się w ręce lekarza:evil_lol:[/QUOTE] UMilki dziękuję bardzo,jak są jakieś nalezności to daj znać... Quote
UMilki Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Upomnę się po szczepieniu. Za dwa tygodnie. Quote
UMilki Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 hahahahahhaha..... słuchajcie. Chyba jestem nienormalna, ale dziś jak wariat obtańczyłam w dzikich podskokach cały kojec Antka. Patrzył na mnie z politowaniem w oczach. Dobrze, że tylko psiaki to widziały. Antoś zrobił wielką, normalną kupę!!!! Aż wierzyć mi się nie chciało. Oby tak dalej. Ładnie poprosiłam Antka o to, by już nie było żadnych numerów koopowych. Śmiał się. Quote
Romka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='UMilki']hahahahahhaha..... słuchajcie. Chyba jestem nienormalna, ale dziś jak wariat obtańczyłam w dzikich podskokach cały kojec Antka. Patrzył na mnie z politowaniem w oczach. Dobrze, że tylko psiaki to widziały. Antoś zrobił wielką, normalną kupę!!!! Aż wierzyć mi się nie chciało. Oby tak dalej. Ładnie poprosiłam Antka o to, by już nie było żadnych numerów koopowych. Śmiał się.[/QUOTE] NO to SUPER!SUPER!Nie ma to jak zdrowa coopa Antosia,tyle szczęścia z jednej coopy... Quote
UBOCZE Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Teź bardzo się cieszę!!!:multi: Swoją drogą chłopak wiedział, jak nas uradować...:evil_lol: Quote
ranias Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Antosiu, jedna porządna koopa a tyle mamy radości.Tak trzymaj :multi: Quote
kmurdz Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 troche spoznione, ale przelewam swoja deklaracje dla Antosia. buziak przystojniaczku! Quote
Romka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='kmurdz']troche spoznione, ale przelewam swoja deklaracje dla Antosia. buziak przystojniaczku![/QUOTE] A my bardzo dziękujemy,bo myślałyśmy,ze zapomniałaś o Antosiu....DZIĘKI!:lol: Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Rozmawiałam dziś z UMilki,Antoś nadal robi coopy właściwe,super! Quote
argusiowa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 post rozliczeniowy zaktualizowany, dziękuję za kolejne wpłaty od: Romki, Finlory, AlfyLS, wujka&cioci :) Quote
_Goldenek2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/200255-Oblany-wrzątkiem-przez-właściciela-Dziadzio-Śpiewak-szuka-swojego-domu./page2"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2002...go-domu./page2[/COLOR][/URL] Nie chodzi o kasę, ale o pomoc w szukaniu domu... Pomóżcie proszę temu skrzywdzonemu psiakowi. [/INDENT] Quote
Recommended Posts