Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='ranias']Ale pan Antoni ma tereny spacerowe:crazyeye:[/QUOTE] A ja zmarzłam jak cholera,bo okazało się ,ze mam kalosze z dziurą,choć w kwiatki...;) Quote
UBOCZE Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Pewnie, że wierzymy...;) Wszystko widać, jak na dłoni, A w oddali Pan Antoni...:lol: Antosiu, Dużo zdrówka i korzystania z tych cudnych nawet zimą warunków...:loveu::loveu::loveu: Quote
ranias Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Romka']A ja zmarzłam jak cholera,bo okazało się ,ze mam kalosze z dziurą,choć w kwiatki...;)[/QUOTE] Ale zimne powietrze dobre na cerę:evil_lol:Co tam dziura w bucie;) Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='ranias']Ale zimne powietrze dobre na cerę:evil_lol:Co tam dziura w bucie;)[/QUOTE] Tak też sobie wytłumaczyłam ;)a w domu weszłam pod kocyk a obok mnie moje 2 piecyki:lol: i gripex...no i nie jestem chora... Quote
polubek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 antosiu dawno mnie nie było można go wstawić na nk? jeżeli tak to z ew jaki kontakt podać? Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='polubek']antosiu dawno mnie nie było można go wstawić na nk? jeżeli tak to z ew jaki kontakt podać?[/QUOTE] Polubek,wstawiaj bardzo dziękujemy ,kontakt na mnie tel.604 10 11 65 mail:[email protected] DZIĘKUJĘ! Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 UMilki napisz jak nasz Antoni znosi te mrozy i czy jest mu ciepło w budce? Quote
UMilki Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Mam nadzieję, że mu ciepło. Ma dużo sianka i grube koce. Noszę ciepłą wodę do picia. Jakoś damy radę z tą zimą. Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='UMilki']Mam nadzieję, że mu ciepło. Ma dużo sianka i grube koce. Noszę ciepłą wodę do picia. Jakoś damy radę z tą zimą.[/QUOTE] Super ,dziękujemy,zrób mu [B]proszę[/B] jeszcze zasłonkę do budy,będzie miał cieplutko...jak nie masz czegoś grubszego to moze ten ręcznik,który podrzuciłam ostatnio albo kocyk ten mały na pół a druga połówkę dla Kory. Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Właśnie wysłałam pieniądze za hotelik Antosia za grudzień...UMilki, potwierdz jak dostaniesz... Quote
UMilki Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Romka']Super ,dziękujemy,zrób mu [B]proszę[/B] jeszcze zasłonkę do budy,będzie miał cieplutko...jak nie masz czegoś grubszego to moze ten ręcznik,który podrzuciłam ostatnio albo kocyk ten mały na pół a druga połówkę dla Kory.[/QUOTE] Romciu, wszystkim pieskom pozakrywałam wejścia. Każdy psiak dostał więcej siana i koce. Tu nikt nie jest traktowany gorzej. Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='UMilki']Romciu, wszystkim pieskom pozakrywałam wejścia. Każdy psiak dostał więcej siana i koce. Tu nikt nie jest traktowany gorzej.[/QUOTE] Super,UMilki wiesz,ze jak chodzi o Antosia to mogę być przesadna...;) Quote
ranias Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Olinek spaceruje ze mną , to może Antoś też się z nami wybierze? :lol: Quote
argusiowa Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 zaktualizowałam post rozliczeniowy o wpłatę: [B]ihabe, yumanij, Romki[/B], dziękujemy :) Dodałam również wydatki 200zł za hotelik UMilki za miesiąc grudzień :) W sprawach pilnych prosze o kontakt telefoniczny gdyż dalej nie działa mi internet, aktualizuję po prośbie ;) Nr telefonu ma Romka i mamanabank jakby coś :) Quote
UMilki Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Dorzuciłam psiakom jeszcze trochę słomy. Strasznie mi ich szkoda, że muszą być na zewnątrz. Antoś gdzie ten Twój domek na stare lata?! Quote
Romka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='UMilki']Dorzuciłam psiakom jeszcze trochę słomy. Strasznie mi ich szkoda, że muszą być na zewnątrz. Antoś gdzie ten Twój domek na stare lata?![/QUOTE] No właśnie,gdzie ten domek... Quote
Romka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='wujek & ciocia']moja DS za grudzień wyszła :)[/QUOTE] Dziękujemy,jak piszę na wątku Kory ,zamówiłyśmy super karmę dla Antosia i Kory...psiaki na pewno będą zadowolone... Quote
Romka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 UMilki wiemy już co dolega Antosiowi?Jak jego koopy? Quote
ranias Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Całujemy cudnego pychola Antosiowego :lol: Quote
Romka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 UMilki ,nie przyjadę bo pogoda okropna,boję się,ze nie wyjadę od Was...karma dla Antosia i Kory już czeka u Mamanabank...kupiłyśmy super karmę,psiakom powinna smakować... Quote
_Goldenek2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Odwiedzam towarzystwo :)... chociaż wirtualnie :) Quote
ranias Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A ja zapraszam pana Antoniego na wirtualny spacerek :lol: Quote
Romka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Pewnie dziś zobaczę Antosia...zawozimy Arktika do UMilki... Quote
Recommended Posts