enog_si_erdna Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 "Nowy domek" napisał(a):Sonia dojechała bardzo dobrze, cały czas leżała grzecznie. Teraz sobie biega po podwórku. To bardzo miły i kochany psiak i będzie jej u nas naprawdę dobrze. Kotek bardzo się jej boi, jak Sonia podchodzi pod okno balkonowe to on od razu ucieka w głąb domu. Pewnie zajmie im to sporo czasu ale myślę, że się jakoś dogadają :) Zaraz będą też fotki :) -- Pozdrawiam! Quote
enog_si_erdna Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Joanna, wspomagająca adopcję TOZ napisał(a):Serce mi pęka z radości!!!!!!!!!!!! Z piekła ten pies trafił do raju!!!!!!!!! Poznałam nową rodzinę psa i zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie :)) Naprawdę fajni i ciepli ludzie;))) Po kliknięciu na fotki większa ich wersja powinna otworzyć się Wam -- Pozdrawiam! Quote
kakaicezar Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Soniu pięknie wyglądasz, a te buzi buz....i :-) Mizianko i czochranko dla suni Quote
Recommended Posts