Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleny piesek porzucony w Malborku.
Jest nim młodziutka suczka. Bardzo spokojna, prawdziwy aniołek.

W pierwszej momencie bardzo nie ufna ale po chwili ta nieufność mija.
Bardzo lubi pieszczoty.

Prawdopodobnie została porzucona.

Obecnie przebywa w kojcach w ZGKiM w Malborku.
Nie pozwólmy aby była smutna.

Jeśli chcesz zapewnić jej nowy dom zadzwoń lub napisz do nas.

Tel: 666-386-567, 608-514-004 lub [email protected]

Posted

Niemożliwe.. Może trochę więcej informacji o niej? Stosunek do zwierząt, jak ona do ludzi, dalej tak się boi? Nikt naprawdę nie dzwonił? :( Do kiedy może siedzieć w tych kojcach?

Posted

Witam. Nie było mnie ostatnio na dogo. Ale jutro jadę zrobić nowe fotki suni do kojców w ZGKiM, Malbork. Z tego co wiem to cały czas tam czeka. Chyba że moje informacje są nieaktualne. Jutro dam znać.

Posted

Filmik z Sunią. Dzisiaj zauważyłem jak bardzo tęskni za ciepłem domowego ogniska. Jakby mogła to wtuliła by się we mnie na stałe. Ciężko było robić zdjęcia bo nie odstępowała mnie na krok. Uwierzcie mi, adoptując Sunię zabieracie pod swój dach prawdziwego anioła.

[video=youtube;8kotPt1qIEY]http://www.youtube.com/watch?v=8kotPt1qIEY[/video]

Posted

niestety mieszkańcy nie mają dostępu do kojców. zbudowane są one na terenie ZGKiM więc dostęp do piesków jest utrudniony. ja mam to szczęście ze działam w REKSie więc mam dostęp. szkoda tylko że nie mogę ich brać na krótki spacer. obecnie w kojcach są 4 pieski. każdy z nich ma swoją smutną hisorię do opowiedzenia. nie zapomominajmy o nich.

Posted

Czyli jeżeli psy przebywają w kojcach to praktycznie nikt o nich nie wie, nie mają szansy na znalezienie domu dopóki nie trafią do schroniska? Po jakim czasie psy odwożą do schroniska?

Posted

aż tak żle nie jest. przykładem moze być ta sunia której szukamy nowego domu. faktem jest że jest to zle zorganizowane bo informacje o każdym piesku który jest w kojcu powinny być umieszczane przez Urząd Miasta na stronie internetowej miasta i w gazecie lokalnej. miastu powinno zalezeć na znalezieniu im nowych domów lub poinformowanie ich wlaścicieli że są w tych kojcach. pieski w kojcach powinny być tylko 2 tygodnie ale jest suczka która jest tam już ponad miesiąc. więc różnie to bywa.

Posted

Dostałam zapytanie z allegro w sprawie suni:

Wiadomość od: nietoper78 (81) , wysłana z komputera o numerze IP: 83.2.117.21
Strona z przedmiotem: ANIOŁY ISTNIEJĄ Młoda sunia szuka domu. FILMIK!
Treść wiadomości:
Witam
Czy wiadomo jak sunia zachowuje sie w domu gdy zostaje sama?
Jaki ma stosunek do innych zwierząt(posiadamy fretke)
pozdrawiam

Odpisać temu panu/pani(a jak tak to co?) czy nakierować na telefon podany w ogłoszeniu?

Posted

Przybliżyć suni nie mogę bo jej nie znam i kontaktu z nią bezpośredniego nie mam. Przekierowałam na kontakt podany w pierwszym poście. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie

Posted

hej. sunia ma już nowy dom. Pinesk@ podziękuj osobie z allegro za zainteresowanie małym aniołkiem. jeszcze dokładnie nie wiem kto zaopiekował się sunią ale jak się dowiem to dam znać.

Posted

Ok, podsunę im sunię z naszego schronu, może im sie spodoba :evil_lol: Super, ze mała ma domek :loveu: Ja Cię proszę Przemku jeszcze o informacje (jeśli by dało radę) o tej małej kudłaczce, szarej szorstkiej z kojców, jest śliczna, musi mieć watek :)

EDIT: Właśnie wysłaąłm maila do tych państwa z propozycja pomoy w wyborze pieska i dostałam odpowiedz:

"
witam
W sobote jesteśmy umówieni w sprawie adopcji psiaka.Mam nadzieje że wszystko przejdzie pozytywnie.Jezeli cos się zmieni to się odezwe.
pozdrawiam"

Czyli to jednak oni chcą ją zabrać. Mam nadzieję, ze się uda :)