Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O zdjęciach kochane zapomnijcie w najbliższym czasie nie będzie zdjęć bo nie będę się im narażać. Jak wiecie to ja wybieram sobie psiaki jakie do mnie mają trafić ale sobie wybrałam tą dwójkę a Grine dostałam od Asi, chyba bo to abym przestała ryczeć a wzięła się ostro do pracy, dzięki Asia następnym razem poproszę o psiaka jak moja Dżina i Puko. Ja optymistka myślałam ok, one się boją ale bez przesady no i się pomyliłam, one faktycznie się boją przez duże B. Wracając do artystki, w dalszym ciągu mnie olewa i przede mną ucieka ale.... zamieszkała w pokoju Puka, także laseczka wychodzi na dwór i przede mną ucieka jak najdalej i niech ucieka, końcowym etapem jej ucieczki jest dom wtedy zamykam drzwi wejściowe i nie ma innego wyjścia jak w nim przede mną uciekać ale nie ucieka ja sobie coś robie w kuchni a ona spaceruje ja nie zwracam na nią uwagi a ona poznaje dom, widzi że nie zrobię jej krzywdy nie stwarzam zagrożenia daję jeść parówki mówię do niej jednak nie nawiązujemy kontaktu wzrokowego. To jest pierwszy etap terapii, akceptacja miejsca i osoby. Gdy już mnie zaakceptuje będą dalsze ćwiczenia i w końcu dla Was zdjęcia. Trzymajcie kciuki bo ta trójka to totalnie zalęknione nieumiałki.

Posted

[quote name='Asiowy_Kubut']
WPŁATY ZA GRUDZIEŃ
Bjuta -22
Darunia-puma - 20
Małgosia - 20
Marta0731 - 25
Obraczus87 - 10
Sonikowa - 5
Syla - 20
Ubocze - 10[/QUOTE]

Asiu, wpisuj proszę rozliczenia na pierwszej stronie, bo ta moja ekipa wsparcia Griny, raczej będzie zaglądać tylko na pierwszą, bo oni są jeszcze wolni od uzależnienia dogomanią, a ja im obiecałam, że nie będą musieli wszystkiego czytać...
(Ale Małgosia, moim zdaniem jest bardzo podatna na uzależnienie od dogo...) :evil_lol:

Posted

WPŁATY ZA GRUDZIEŃ
Bjuta -20
Darunia-puma - 20
Małgosia - 20
Marta0731 - 25
Obraczus87 - 10
Sonikowa - 5
Syla - 20
Ubocze - 10
Asia_klero- 25zł
Alma2- 10zł
Eski - 20zł
Gonia13 - 10zł
Czarek - 20zł
Gonia66 - 10zł
agata51 - 20zł

Razem:245zł

Pieniadze dodatkowe:
Bjuta - 2zł

Posted

Helo :hand::hand::hand:

A mojej wpłaty nie ma,:shake: ja wiem że ciotki są zajęte, zabiegane i są ważniejsze sprawy - ale ja juz trzeci raz proszę na tym wątku o przeniesienie mojej wpłaty za PUKO na ten watek dla GRINY za XII i I.

Posted

Alma poprostu Kuba nie wiem czemu nie wypisal ja rozpiskę dostalam dopiero teraz i zobaczylam ze jestes tam wypisana wiec spokojnie-poprostu Kuba przez przypadek cie pomina w wypisywaniu:oops::roll:

Posted

Przepraszam wszystkich za to, że nie piszę na bieżąco i codziennie wpłat, ale niestety czas mi na to nie pozwala.
Obecnie niestety codziennie, łącznie z weekendami jestem poza domem i nie mam dostępu do neta, a jak wracam, to nie mam już siły nawet na włączenie komputera. Myślę, że w obecnych czasach i przy systemach bankowości elektronicznej, bardzo rzadko zdarza się, że przelewy gdzieś giną, więc możecie byc spokojni. Wszystkie pieniądze leżą na koncie i czekają na przelew do Leny. Jeszcze raz przepraszam i postaram się codziennie i na bieżąco wpisywac finanse Griny.

Posted

Asiowy Kubocie, bardzo dziękujemy za całą robotę! A jak tam Grina? Bardzo jestem ciekawa, czy się troszeczkę otwiera? Macie jakiś pomysł na napis na banerku Griny? O hotel już nie błaga... Co napisać?

Posted

Oj zadzwoń, zadzwoń.... Ona pewnie głównie musi z Samsungiem siedzieć, bo to jest dopiero strachoput pierwszej klasy, no ale niech nam szepnie słówko o Grinie!