Asia_Klero Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 No tak Grina,smasung i opera-powazne wyzwanie;) Quote
obraczus87 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Lenka da sobie świetnie radę z taką nieśmiałą ekipą :) Quote
Asia_Klero Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Fotek narazie napewno nie bedzie bo Grina ucieka jak tylko kogos widzi i przy okazji w biegu sie zalatwia wiec nie ma mowy o gonieniu jej z aparatem...wiec czekamy na wiesci;) Quote
Mysia_ Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 wieści jak tam nieśmiała gromadka mile widziane ;) Quote
marta0731 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Mogą być i zdjęcia w biegu;) Ok czyli czekamy na wieści Quote
lena13 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 O zdjęciach kochane zapomnijcie w najbliższym czasie nie będzie zdjęć bo nie będę się im narażać. Jak wiecie to ja wybieram sobie psiaki jakie do mnie mają trafić ale sobie wybrałam tą dwójkę a Grine dostałam od Asi, chyba bo to abym przestała ryczeć a wzięła się ostro do pracy, dzięki Asia następnym razem poproszę o psiaka jak moja Dżina i Puko. Ja optymistka myślałam ok, one się boją ale bez przesady no i się pomyliłam, one faktycznie się boją przez duże B. Wracając do artystki, w dalszym ciągu mnie olewa i przede mną ucieka ale.... zamieszkała w pokoju Puka, także laseczka wychodzi na dwór i przede mną ucieka jak najdalej i niech ucieka, końcowym etapem jej ucieczki jest dom wtedy zamykam drzwi wejściowe i nie ma innego wyjścia jak w nim przede mną uciekać ale nie ucieka ja sobie coś robie w kuchni a ona spaceruje ja nie zwracam na nią uwagi a ona poznaje dom, widzi że nie zrobię jej krzywdy nie stwarzam zagrożenia daję jeść parówki mówię do niej jednak nie nawiązujemy kontaktu wzrokowego. To jest pierwszy etap terapii, akceptacja miejsca i osoby. Gdy już mnie zaakceptuje będą dalsze ćwiczenia i w końcu dla Was zdjęcia. Trzymajcie kciuki bo ta trójka to totalnie zalęknione nieumiałki. Quote
marta0731 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Widzę że Grina trafiła w ręce fachowca:) Tu rzeczywiście trzeba czasu.......... Quote
Mysia_ Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 kciuki trzymam bardzo mocno i wierzę w Was :) Quote
Bjuta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Lenko, ty szczęściaro, robisz to co lubisz! I jeszcze ma to wielki sens. Mało kto ma takiego farta w życiu! Quote
Bjuta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Asiowy_Kubut'] WPŁATY ZA GRUDZIEŃ Bjuta -22 Darunia-puma - 20 Małgosia - 20 Marta0731 - 25 Obraczus87 - 10 Sonikowa - 5 Syla - 20 Ubocze - 10[/QUOTE] Asiu, wpisuj proszę rozliczenia na pierwszej stronie, bo ta moja ekipa wsparcia Griny, raczej będzie zaglądać tylko na pierwszą, bo oni są jeszcze wolni od uzależnienia dogomanią, a ja im obiecałam, że nie będą musieli wszystkiego czytać... (Ale Małgosia, moim zdaniem jest bardzo podatna na uzależnienie od dogo...) :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Powodzenia!Bedzie dobrze-tak to juz jest jak sie ze mna zacznie nie ma łatwo:evil_lol::loveu: Quote
Asia_Klero Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 WPŁATY ZA GRUDZIEŃ Bjuta -20 Darunia-puma - 20 Małgosia - 20 Marta0731 - 25 Obraczus87 - 10 Sonikowa - 5 Syla - 20 Ubocze - 10 Asia_klero- 25zł Alma2- 10zł Eski - 20zł Gonia13 - 10zł Czarek - 20zł Gonia66 - 10zł agata51 - 20zł Razem:245zł Pieniadze dodatkowe: Bjuta - 2zł Quote
ALMA2 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Helo :hand::hand::hand: A mojej wpłaty nie ma,:shake: ja wiem że ciotki są zajęte, zabiegane i są ważniejsze sprawy - ale ja juz trzeci raz proszę na tym wątku o przeniesienie mojej wpłaty za PUKO na ten watek dla GRINY za XII i I. Quote
marta0731 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Cioteczki i Wujkowie kasę wpłacajcie;) A tak przy okazji - jaka data drugiej wpłaty na styczeń żebym nie przegapiła? Buziaki Grinusia:* bądź grzeczna Quote
Asia_Klero Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Alma poprostu Kuba nie wiem czemu nie wypisal ja rozpiskę dostalam dopiero teraz i zobaczylam ze jestes tam wypisana wiec spokojnie-poprostu Kuba przez przypadek cie pomina w wypisywaniu:oops::roll: Quote
Asiowy_Kubut Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Przepraszam wszystkich za to, że nie piszę na bieżąco i codziennie wpłat, ale niestety czas mi na to nie pozwala. Obecnie niestety codziennie, łącznie z weekendami jestem poza domem i nie mam dostępu do neta, a jak wracam, to nie mam już siły nawet na włączenie komputera. Myślę, że w obecnych czasach i przy systemach bankowości elektronicznej, bardzo rzadko zdarza się, że przelewy gdzieś giną, więc możecie byc spokojni. Wszystkie pieniądze leżą na koncie i czekają na przelew do Leny. Jeszcze raz przepraszam i postaram się codziennie i na bieżąco wpisywac finanse Griny. Quote
Bjuta Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Asiowy Kubocie, bardzo dziękujemy za całą robotę! A jak tam Grina? Bardzo jestem ciekawa, czy się troszeczkę otwiera? Macie jakiś pomysł na napis na banerku Griny? O hotel już nie błaga... Co napisać? Quote
ALMA2 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No to teraz mi jest głupio, szanuje Wasze zaangażowanie i wiem że z tym czasem to różnie bywa. :p Też ciekawa jestem jak Grina. Quote
Asia_Klero Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 zadzwonie dzisiaj do Leny;) Quote
Bjuta Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Oj zadzwoń, zadzwoń.... Ona pewnie głównie musi z Samsungiem siedzieć, bo to jest dopiero strachoput pierwszej klasy, no ale niech nam szepnie słówko o Grinie! Quote
Recommended Posts