Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shaluka wstawiłam kontakt na Ciebie i dodam że tego samego dnia po zrobieniu wątku na forum malamutów zgłosiła się do mnie pewna osoba która ma ciekawy domek, zobaczymy...:)

Posted

Pewnie, ze moze, choc i po niku moga do mnie sie zwracac, mi to nie przeszkadza, a tak do mnie mowia tylko ludzie z grona psiarzy tak wiec tez mi zawsze latwiej sie domyslic kto i o co dzwoni ;)
Ciesze sie ze jest zainteresowanie, bo tak wspanialej suni, nie tylko przybledy, juz dawno nie spotkalam. Jest wychowana, cierpliwa, nie niszcaca, oddana, spokojna, no cod-miod i radocha ;)

Posted

Niestety, ale szczerze, raczej bym balam sie ryzykowac, bo jedna kotke stracilismy przez szerszenia i teraz Mogget to taka nasza czarna przytulanka, ale z tego co widze to sunia baardzo lubi polować... Poza tym jest dosc dominujaca, nie zaatakuje pierwsza, ale nie da sobie w kasze dmuchac.

Posted

lepiej nie ryzykuj, bo sama mam ukochaną kotkę i też bym się tego nie podjęła...prosili bym zapytała czy sunia miała kontakt i napiszę że nie i tyle :) jest na Mazowszu (tak jak pisałam) ciekawy domek, mają już jednego sh z adopcji i szukają towarzystwa dla cudaka, zobaczymy....

Posted

Tylko tak jak mowilam, ona raczej napewno nie nadaje sie do kojca, jest zbyt domowa i zbyt potrzebuje chocby obecnosci wlasciciela. Z moimi psiakami (panam) dogaduje się, ale nie mogą podskakiwać, bo zaraz ich ustawia.

Posted

Wiem, bo swoich mialam 2 sh, a Mahoney jest czwartą przybłędą tej rasy, która do mnie przyszła. Tylko Luna, moja pierwsza sunia była taka domowa jak Mahoney. Ona naprawde jest bardzo spokojna i spragniona obecnosci ludzi.

Posted

zadano mi pytanie: czy ogłaszałaś w okolicy o znalezieniu suni :p twierdzą że takiego psa to powinno się szukać ;) ja swojego szukam już rok ale gdzie mogłam to robiłam info o zaginięciu....

Posted

Jasne, ze robilam. Dalam tez ogloszenie do naszego radia i sama szukalam ogloszen. Ale boje sie, ze ktos jej nie chcial, bo .. ucieka na spacerach jesli nie jest na smyczy? Do mnie wraca na zawolanie, choc tez nie zawsze, ale do meza to juz wcale. No i wlasnie jest taka dosc nieufan do facetow, nie powinno sie przy niej podnosic glosu, bo panikuje i sie wycofuje. Pracujemy nad tym ale jednak. Jest taka.. jakby sie komus znudzila. Niestety, z tego co zauwazylam to i najlepszym psiakom sie to zdarza, ludzie sa bezwzgledni.
No i jest jeszcze to co mowilam, nawet bedac na chodniku boi sie aut jadacych na ulicy.

Posted

natura która je woła jednocześnie powoduje że źle kończą, niestety...pewnie właściciel miał dość jej ucieczek i coś może z tym robił ale chyba od złej strony...
przekażę niecierpliwym co chcieli wiedzieć :)

Posted

Coś o tym wiem, sama nie raz traciłam cierpliwość. Po śmierci Luny, postanowiłam postawić na wilczaki, bardziej, przynajmniej u mnie, trzymające się miejsca.

Posted

Hej?????? I jak???? Wiadomo cos o, ktoryms z tych domkow? Niestety ten ruch wahadłowy mnie wykańcza, a okazalo sie jeszcze, ze... jestem w takim stanie, ze nie moge dluzej mlodej siebie przechowywać :(((((

Posted

Cześć! ja mam dom w 100% sprawdzony, jest tam Demonek (prowadziła Martyna). Jolek jest zorientowana. Zaraz podaję im namiary na Ciebie. Jeżeli uda się tylko przekabacić męża znajomej to sunia ma dom. Tak czy inaczej wybierają sie do Ciebie a wczesniej zadzwonią.