Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młoda, czarno-biała sunia, ułożona, nauczona czystości. Bardzo dobry charakter, ma około roku,może i mniej. Nie więcej. Nie niszcząca, dobra dla dzieci i przede wszystkim domu. Jest niesamowita i cudowna, pełna ciepła i niesamowicie przywiązująca się. U nas niestety nie może zostać, bo moje suczki jej nie akceptują (przybłąkała się do nas wczoraj 24.11.2009).
Pomóżcie znaleźć jej dom, zasługuje na to! Więcej o niej w naszym blogu, a zdjęć w galerii. Chwilowa wabi się Nova vel Mahoney.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia przebywa u mnie w Sulejowie, znacznie więcej opisu jest o niej u mnie na stronie, jest tez znacznie wiecej zdjęc. Jak cos tu sa linki :
http://wilczyduch.pl/pl/node/188
http://wilczyduch.pl/pl/node/189

A tu Galeria:
http://wilczyduch.pl/pl/v/nowa/

Pomóżcie, mała jest GE-NIAL-NA!! Charakter cud-miod, potrafi spokojnie leżeć w domu ile potrzeba(mam male dziecko to raz, a dwa, ze musze chodzic na dwa razy wiecej spacerow, bo z moimi sukami sie nie dogaduje i wtedy zostaje w domu i nic nie niszczy, spokojnie spi, nie wyje, ani nic). Gdybym mogła bym ja zostawila, ale chocby przez moje dziewczyny nie moge. Dodam, ze umie jezdzic autem i w ogole, bardzo szybko sie przywiazuje i jest bardzo wierna i posluszna sunia.

Posted

Super by bylo. Dodam, ze mloda jest tez super do malych dzieci. Dzis miala kontakt trzeciego stopnia z moim rocznym synkiem. Rewelacja, ba cierpliwosc tez dlugo miala, bo maly za wszelka cene musial trzymac za koniec smyczy i nie pozwal bym mu pomagala, wiec musialam z boku asekurowac. Ogolnie nie boi sie dzieci, jest cierpliwa, ufna, co najwuyzej uszy kuli jak maly wyciagal do niej rece by poglaskac. I zauwazylam, ze jak mowi sie "sotan" i podnosi plasko dlon to robi coś a la waruje. Nie wiem czy nie za duzo wymagam, ale czy bede mogla miec choc nadzieje, by jak bede we Wrocku mogla mloda odwiedzic i sie spotkac? Dodam, ze moja matka mieszka w Jeleniej Gorze, wiec co neijmniej raz do roku przez Wroclaw przejezdzam....

Posted

Kontakt do mnie na [email protected] lub telefon 602151557
No wlasnei u mnei za dlugo nie mzoe byc, bo to jest dosc dominujaca suka i z moimi sie nie dogaduje za Chiny....
Zaś zostać może jeszcze tak do mikołajek, max dwa tygodnie, bo potem jade do matki z cala wataha i poprostu nie bedzie mozliwiosci jej zabrac(wszystkie jada w aucie-ahambra), ani zostawić, bo tu nie będzie miał się kto nią zajać, tym bardziej, że już sie bardzo przywiazala i jak ide na spacery z reszta bandy, to troche panikuje i lata od okna do okna. Nie chce by sie przywiazala bardziej, by potem lepiej zaaklimatyzowala sie w nowym domu, poza tym.. ja tez sie strasnzie do niej przywiazuje....

Posted

Ona faktycznie ma troche łepek malamutowy, ale jest mala i drobna, to haszczka. Fakt, ze w zyciu mialam tylko dwa rodowe haszczaki, ale Bali, jest dwa razy od niej wiekszy, a papierow nie ma podrobionych ;)
Dzis bylam z nia na rowerku, na szelkach manmatowskich i mala ladnei w nich biega, umie ciagnac, ale jak sie nie chce, i jak upomni to nie ciagnie. Troche boi sie aut i jest strasznie domowa sunia, poprostu jestem w szoku, zade z moich psow nie chcial nigdy tyle w domu siedziec, a juz napewno nie potrafil tyle spac ;) Lubi Wolfsbluta(karma), a z moim synkiem to juz najwieksi przyjaciele. Boze dlaczego nie moze zostac u mnie.. ech, ze te moje sucze to tylko od szczeniaka na stale zaakceptuja inna babe... :'(BuUu