Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='A.R.S.']Śniegowego Werona wybieram w wersji z języczkiem[/QUOTE] Urocze jest to zdjęcie ;) Jak oglądam zdjęcia przerobione przez tsu i wieso, to muszę zakładać okulary przeciwsłoneczne :cool: Wali po oczach niemiłosiernie, co Wy macie nie tak z tymi monitorami :lol: Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Cudak']Nie, tak tylko żartowałam Jestem, jestem. Dziwne, że nie zauważyłaś [/QUOTE] Ja już nie wiem, czy Ty się ze mnie nabijasz, czy nie :( :( Nic nie zauważyłam, wg mnie schudłaś. Quote
Cudak Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Greven']Ja już nie wiem, czy Ty się ze mnie nabijasz, czy nie :( :( Nic nie zauważyłam, wg mnie schudłaś.[/QUOTE] Nie nabijam się z Ciebie. Pewnie też byś schudła, jakbyś rzygała przez 3 miesiące... ale teraz już nie rzygam i tyję :evil_lol: Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='cudak']nie nabijam się z ciebie. [/quote] justyna będzie miała dziecko!!!!!! Quote
Cudak Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Greven']justyna będzie miała dziecko!!!!!![/QUOTE] Jesteś tak samo przerażona, jak ksiądz? :diabloti: Quote
Cudak Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dlatego, że nie mam ślubu kościelnego, ani nawet cywilnego? :razz: Quote
wieso Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Greven']Urocze jest to zdjęcie ;) Jak oglądam zdjęcia przerobione przez tsu i wieso, to muszę zakładać okulary przeciwsłoneczne :cool: Wali po oczach niemiłosiernie, co Wy macie nie tak z tymi monitorami :lol:[/QUOTE] to wszystko przez ten snieg.....:diabloti: Quote
Cudak Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='donacja']Justyna, gratulacje!!!![/QUOTE] Dziękuję ;) [quote name='tsu']Justyna robi sobie jaja. ;d[/QUOTE] Nie robię. Na 12.06 mam termin, więc już 5. miesiąc się zaczął. Pokazałabym wam zdjęcia z usg, ale nie mam programu do skanera :-( Quote
tsu Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 O____________________________________________________o tak zareaguję. :D no to.... gratulacje. :D Quote
tsu Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 ps. Sandra, a my takie stare i się szybko nic nie zapowiada. ;DDD eh, rodzenie zostawmy młodemu pokoleniu ;P my już mamy organizmy nie te, ciała nie te... ;P Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 To jest normalnie jak jakaś telenowela :diabloti: odcinek 624 Córki seniora Allesandro zjadły świeczkę; nie wiadomo, czy Manuela, czy Luisa odcinek 629 Padre Leon nie wziął koperty; wiedział że to policyjna prowokacja odcinek 631 Don Weron opuścił prywatną klinikę po tym, jak do niego strzelano; nie potwierdziły się plotki, jakoby miał raka płuc odcinek 643 Potwierdziły się za to plotki, że seniorita Manuela chodzi z każdym do łóżka odcinek 646 Ragazza Juanita oznajmiła, że jest w ciąży, ale nikt jej nie uwierzył c.d.n. Quote
mysza 1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Justynka gratulacje :) Fajnie. Typowe, że kobiety na początku ciąży chudną ;) Quote
Cudak Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='mysza 1']Justynka gratulacje :) Fajnie. Typowe, że kobiety na początku ciąży chudną ;)[/QUOTE] Dziękuję. Jednak ktoś mi wierzy :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Witam Przylazłem pooglądać fotki, a trafiłem na telenowelę :diabloti: Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='rwpb']Witam Przylazłem pooglądać fotki, a trafiłem na telenowelę [/QUOTE] Fotki są kilka stron wcześniej. Zostań z nami na dłużej ;) Quote
rwpb Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Wiem, pooglądałem. Dogo zachowuje się jak samochód na pierwszej lekcji nauki - skokami do przodu Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='rwpb']Wiem, pooglądałem. [/QUOTE] To teraz się zachwyć, bosz ci mężczyźni... :diabloti: Quote
rwpb Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Greven']To teraz się zachwyć, bosz ci mężczyźni... :diabloti:[/QUOTE] Ale fajowa telenowela :multi::multi::multi: Quote
Greven Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='rwpb']Ale fajowa telenowela[/QUOTE Ryśku, nie powiem że za to Cię kocham, bo kocham Cię za b+p = mój pies bez n. Ale poczucie humoru też masz. Dziękuję, że jesteś, pewnie się powtarzam, ale zdrowy pies to skarb... No może nie nie do końca zdrowy, bo z nużycy wylazła grzybica, ale za to buraczkowy, zamiast czekoladowy. Quote
rwpb Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Greven']kocham Cię[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [COLOR=Cyan]Ale to nie jest sprzeczne z regulaminem?[/COLOR] Quote
magdola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='rwpb']Ale fajowa telenowela :multi::multi::multi:[/QUOTE] greven jest the best! Cudak bardzo , bardzo gratuluję i zazdroszcze troszeczkę :) Quote
magdola Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='rwpb']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [COLOR=Cyan]Ale to nie jest sprzeczne z regulaminem?[/COLOR][/QUOTE] Ja dzisiaj popieram...."kij" z regulaminem.... dostałam w końcu rewelacyjną wiadomośc i kocham wszystkich :) Quote
Recommended Posts