Rumi. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Wiesz może się tak zakochał w nim że się pytał :) A dlatego ich wyłapałam bo siedziałam koło dyżurki i dyżurna sprawdzała ten boks i próbowała coś im powiedzieć o nim, spytałam się czy to braun i od razu powiedziałam że ty się nim zajmujesz i możesz im powiedzieć trochę o nim. Byli też zainteresowani Kazanem lecz dyżurna bardziej polecała Brauna i że Kazan miły się zrobił dopiero w schronie itd. zapisali się na wizytę dla Brauna, nie mówili nic o Kazanie już Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Im się chyba coś pomyliło, bo mi pokazywali psa na N9 bodajże, a Kazan jest na L o ile się nie mylę. Więc nie wiem czy mieli na myśli tego samego psa o którym mówili dyżurnej xd w każdym razie podobało im się to że tamten drugi pies umie komendy, ale stwierdzili że jednak wolą młodego, bo niedawno bokser im odszedł na raka kości i nie chcą tak szybko znów przeżywać. Ogólnie wrażenie dobre, mam tylko nadzieję że zdają sobie sprawę ile jeszcze trzeba Braunisia nauczyć. Quote
wilczyca Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Avaloth'] (......) Dzisiaj opiekun boksów H urządził sobie z nami pogawędkę :evil_lol: i dowiedziałyśmy się z Natalią, że Tiger z P10 w ogole nie wychodzi z boksu, nawet do weterynarza, wszystko jest robione w boksie, w miarę potrzeby na 'lassie'..[/QUOTE] tak jak pisałam wyżej trzeba porozmawiać z p.Lidką byłą opiekunką bud "PR". A to co ów opiekun mówi to trzeba "podzielić przez pół" bo on to tak pieprzy (co bardzo lubi, lubi być w centrum uwagi) i czasem opowiada takie bzdury że aż uszy puchną. Każdy z pracowników ma dość jego tzw.mądrości. Quote
Noelle Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='wilczyca']tak jak pisałam wyżej trzeba porozmawiać z p.Lidką byłą opiekunką bud "PR". A to co ów opiekun mówi to trzeba "podzielić przez pół" bo on to tak pieprzy (co bardzo lubi, lubi być w centrum uwagi) i czasem opowiada takie bzdury że aż uszy puchną. Każdy z pracowników ma dość jego tzw.mądrości.[/QUOTE] w sumie zauwazylam, ale nie myslalam, ze i w tym wypadku fantazjuje, bo to dosc istotne sprawy... wkurzylo jego ciagle powtarzanie, ze p. Lidka przez 3 lata nie potrafila oswoic Stodoly, a on to by na pewno od razu to zrobil. i caly czas mowil, ze "GDYBY NIE ON, TO..." ehh. dzis nowiutkie wolontariuszki NIKOGO NIE PYTAJAC :angryy:!!!!!!! wladowaly sie do boksu nieznanych im psow, takich jak np.: Roko, Kanał I SUCZKA Z V7 (na grafiku piesze NIE WYPROWADZAC) :crazyeye::crazyeye: normalnie scielo mnie z nog... ja jestem jakas dziwna, ze chodze od sierpnia do schronu, a nie wladowalabym sie do obcych psow (ZWLASZCZA DUZYCH, z bud)?! rownie dobrze mogly wejsc do Śmiałego z Z, i nieszczescie PEWNE, bo suka z V7 przeciez ujada podobnie. :-o a za kochanego Brauna trzymam kciuki! :loveu: Quote
Rumi. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 te wolontariuszki co jeszcze jak ja byłam wyprowadzały jakieś boksy? takie z czarnymi włosami? Quote
Ank@ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Stodoła to w końcu suka czy pies? Bo słyszałam wersję jakoś ponad rok temu że to pies. Teraz kilka osób pisze o Stodole w rodzaju żeńskim... Tak, też kiedyś widziałyśmy z Natalią jak się 'wyprowadza' Stodołę/Stodoła. Quote
Noelle Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 chodzily takie dwie, jedna miala czarne wlosy, a druga to nie wiem.... (?) jestem pod wrazeniem ich odwagi, ja bym w zyciu nie weszla do obcych psow tych gabarytow. przeciez moglo dojsc do tragedii... ale kazdy robi jak uwaza za stosowne. ;) Stodoła to chyba pies, ale nie jestem pewna... nawet pracownicy się mylą, bo słyszałam jak jeden pytał drugiego, czy Stodoła jest suką i odpowiedział, że tak, a innym razem inny pracownik powiedział, że Stodoła to samiec... i Paulina, sorry, ale wyladowala mi sie kom. i mnie rozlaczylo, a bylam poza domem i nie moglam od razu jej wlaczyc.... :( wgl jutro bede musiala isc na rozmowe z kierownikiem, "KOCHAM" JEDNA PRACOWNICE :] ale o tym nie na dogo :) Quote
Rumi. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 to pies o ile się nie mylę :) natalek to wchodź na Fb :) Quote
Ank@ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='natalek']jestem pod wrazeniem ich [B]odwagi[/B], ja bym w zyciu nie weszla do obcych psow tych gabarytow. [/QUOTE] ja bym tego odwagą nie nazwała... raczej brakiem rozsądku. [quote name='natalek'] wgl jutro bede musiala isc na rozmowe z kierownikiem, "KOCHAM" JEDNA PRACOWNICE :] ale o tym nie na dogo :)[/QUOTE] coś przeskrobała :diabloti: Quote
Rumi. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 zgadzam się to już jest głupota.... hihi nie coś przeskrobała tylko [B]niektórzy[/B](są to takie niektóre wyjątki) pracownicy nie mają co robić chyba i się tylko i wyłącznie przyczepiają do wolontariuszy Quote
Noelle Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Ank@']coś przeskrobała :diabloti:[/QUOTE] dokladnie jak Paulina mowi, niektorzy nie maja co robic :mad:, bywa. a tak 'powaznie'- wypuscilam wszystkie psy ze wszystkich klatek :diabloti: :evil_lol: Quote
LisPustyni Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 W niedziele jedzie na pusto samochod z Krakowa do Skierniewic jakby ktos potrzebowal cos przewiezc prosze o kontakt Quote
wilczyca Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Ank@']Stodoła to w końcu suka czy pies? (.......)[/QUOTE] Stodoła to SUKA ;) od szczeniaka ;) Quote
Ank@ Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Natalia, to sobie zabawę urządziłaś Ale tylko z klatek wypuściłaś? jakbyś wypuściła jeszcze z boksów to byłoby ciekawiej :diabloti: Quote
Avaloth Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 :evil_lol::evil_lol: Ale wiesz, z klatek fajniejsza zabawa bo więcej agresorów :loveu: Quote
Ank@ Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dzięki. To czekam na info w takim razie czy dasz radę :) I weź aparat jeśli możesz :loveu: Quote
Noelle Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Ank@']Natalia, to sobie zabawę urządziłaś Ale tylko z klatek wypuściłaś? jakbyś wypuściła jeszcze z boksów to byłoby ciekawiej :diabloti:[/QUOTE] z boksow nie zdazylam przed zamknieciem schroniska... ale koty z magazynów jeszcze tak. super sie bawily zwlaszcza bullowate z kotami, i między sobą :diabloti: np. fidel i pręga lub Lolek z Tajgerem :diabloti: :evil_lol: Avaloth, jak mozesz to jak bedziesz Achillesa brala w tym tyg., to go obfoc, bo nareszcie mu wycieli te kudly wstretne :loveu: aha, i gdyby nie bylo go w boksie, to idz na szpital, bo Dziecko jest jeszcze przed kastracja. co do bullowatych, zdaje sie ze nikt nie wychodzi z Lady... :/ znow nie udalo mi sie spotkac p. Zuli i wypytac o Tayrona, ale z tego co widze w zeszycie, chodzi na to szkolenie. oraz WIADOMOSC DNIA: GLOCK poszedl do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :multi: Quote
Rumi. Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 dokładnie Glock poszedł do domu, P.Ewa ma kontakt z właścicielami i będzie nadal z nim pracować. Pytałam się dziś P.Lidki o Tigera, powiedziała mi iż przede wszystkim co się robi jak się do niego wchodzi... zakłada kaganiec zanim się nakręci bo rzuca się do twarzy jak się nakręci, on musi dopiero komuś zaufać, P.Lidka zdobywała jego zaufanie przez 1,5 roku i była też jedna pracownica co z nim wychodziła, która poszła na macierzyńskie. P.Lidka podobno prosiła innych pracowników, aby może się zajęli nim lecz żaden nie chciał się podjąć tego, P.Mirek zupełnie z nim nie wychodzi niestety. Jest to pies typu "próbującego" na co może sobie pozwolić. Quote
Noelle Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 czyli Pan Tadeusz troche sobie dokoloryzowal... ale i tak pies nalezy do trudnych. mam nadzieje, ze ktos kto sie nie boi i umie sie obchodzic z psami sie nim zainteresuje i zacznie z nim wychodzic, zal mi go. :( Quote
paoiii Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Pierwsza strona zaktualizowana, oby Glock juz na zawsze został szczęsliwy w swoim domu. Mam nadzieje, że uda mi się w nd odwiedzić schrosnisko, bo przez szkołę nie mam ostatnio wogóle czasu... Być moze wtedy też przyjedzie Pan oglądać Nero i może skusi się poznać też Astera. Quote
Avaloth Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Trzymam kciuki za Glocka ;) Paulina R. na odwrót- Tajger to ten od Agnieszki z L bodajże, ten starszy o którym była mowa to Tiger. Paoii to któryś z tych o któych mi mówiłaś czy jakiś nowy chętny? Nero ma branie ostatnio :) pokaż Asterka koniecznie, w nim się nie da nie zakochać po poznaniu. Quote
Rumi. Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hmmmm a wilczyca pisała że to Tajger... dobra zostawiam jak jest :) Quote
Noelle Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ten z P to Tiger wg mnie. ;) Avaloth, BLAGAM, wyjdz jutro z Tasmania... :placz: dzis znowu byl jej boks, oprocz niej... :( i okazalo sie, ze to nie jest do konca wina wolontariuszy- moja ostatnimi czasy "ulubiona" OPIEKUNKA od boksow D powiedziala im, ze Tasmania nie wychodzi, bo nie da sie jej zapiac. :angryy::angryy: Quote
Avaloth Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 O, ona moją ulubioną też została niedawno.. Wyjdę, to będzie jutro mój priorytet xd Quote
Noelle Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [COLOR="purple"]Zapraszam na Mega bazarek na psiaki karusiap i Jagienki, będę wdzięczna także za podnoszenie:[/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208596-Mega-bazarek-ubrania-bibeloty-rzeczy-dla-ps%C3%B3w-do-24.06"][COLOR=#3b5998]http://www.dogomania.pl/threads/208596-Mega-bazarek-ubrania-bibeloty-rzeczy-dla-ps%C3%B3w-do-24.06[/COLOR][/URL] Quote
Recommended Posts