Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest cudowna! Zabrałyśmy ją za bramę azylu, była taka zadowolona, skakała, cieszyła się, zupełnie nie ten sam psiak co ostatnim razem;D. I do tego ma taką różową obróżkę! <3

Porobiłyśmy jej dodatkowe zdjęcia;]

Posted

Dzis niestety nie:( Byłam wczoraj, niunia jest przeslodka,fakt- dostala rozowa obrozke i chodzi na smyczce:) Juz sie tak nie boi tylko bawic sie chce;D jednak zdjecia bardzo ciezko zrobic bo mala zrobila sie baaaaaardzo zywa;D Aha i nie bardzo daja ja na spacery poniewaz ona jest tak jak widac strasznie malutka, szybko marznie i boja sie przeziebienia itp.
Zdjecia z wczoraj niestety niezbyt dobrej jakosci:
Tak się prezentuję:)

http://img504.imageshack.us/img504/9912/tndscn5557.jpg

a taaaaaka jestem "duza"

http://img690.imageshack.us/img690/7748/tndscn5570.jpg

i taka slodka;]

http://img40.imageshack.us/img40/5558/tndscn5574.jpg

Posted

Beza to około 2 miesięczna (+,-) czarna suczka. Ma w sobie wiele ras jednak najbardziej przypomina amstafa:) Przybłąkała się ona na jedną z posesji w Sulejówku (woj. mazowieckie) Jednak mieszkańcy nie mogli jej zatrzymać, dlatego też trafiła do schroniska. Jest pod opieką Fundacji Azylu pod Psim Aniołem.
Kontakt w sprawie adopcji: 505-020-062

Taka tresc ogloszen dawalam robiac ogloszeni (narazie porobilam pare ktore wazne sa 24, 48 godzin) wiec nie wstawiam linkow. Zostawiamy taka czy zmieniamy cos?

Posted

O rany:loveu:... Jak moja Lara... tez tak wyglądała jak była malutka, jak mały amstafik, a teraz jest długonogą, 23kg suńką więc z tym "basetem" to bym uważała;)

Posted

Z shar - peia to ona ma dosc niewiele:eviltong: no moze te dwie faldki na lapkach;D Ktore sa przeogromnie urocze:loveu: Nie widzialas jej bo ona mieszka w domu i nie wychodzi narazie bo jest za malutka;) Sylwia dziekuje za ogloszenia:loveu:

Posted

przeczytała to allegro teraz i widzę, ze jest beznadziejne...
nawet nie napisałam, ze sunia szuka domu:wallbash:
skupiłam się na tym aby było kolorowe i ze zdjęciami, których i tak nie ma...

kurde, może je zdejmę i nowe się zrobi?

Posted

to "nasza" Maniunia miesiąc temu - czyli miała ok. 2,5 mies:

teraz wygląda tak:

więc z dużą dozą prawdopodobienstwa można powiedzieć, że mała ma baaardzo dużo asta w aście;) trzeba dobrze sprawdzać domki

Posted

Jejuuu różowa obróżka w połączeniu z tym czarnym ryjkiem wygląda przeuroczo:loveu: andzia69 ona jest prześliczna:lol: i faktycznie Beza jest bardzo ale to bardzo podobna:)