Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bądź grzeczna Yoko, bo Cię Ciotka do porządku doprowadzi:mad:

Tak jak tu niektórzy prorokowali, Yoko ma cudowny domek, świadomy jej potrzeb i spełniający chyba wszystkie warunki (a troszkę ich było) :lol: Teraz pozostaje dalej trzymać kciuki, już tak na wszelki wypadek;)

Posted

szczegółowo to pewnie napisze Bbgm (nie będę jej odbierać tej przyjemności:evil_lol:)
w każdym razie ludzie są w Yoko bardzo zakochani, ma do towarzystwa 2 psiaki. ludzie ogólnie lubują się w mamutach ;)

Posted

Yoko zamieszkała koło Galerii Białej.Towarzyszą jej pies Mufin-biały malamut i dziewczynka husky-Chilli.Z sunią dogadałą się od początku z samcem był problem.Jednak po spacerze i po tym,jak Yoko pokazała,że też ma zęby i nie da się pożreć Mufin odpuścił.Psy mieszkają w domu a do biegania mają dużą,dobrze ogrodzoną posesję.Pani pracuje w domu,więc będzie miała oko na wszystko.Są tam trzy nastolatki i teraz każda ma pieska do wyprowadzania.Ogólnie jestem spokojna o Yoko i mam za tydzień ją odwiedzić.

• 1 month later...
Posted

[quote name='bbgm']Będą,jak tylko ją odwiedzę.Nowa Pani Yoko już się upomina o wizytę poadopcyjną.

a ja mam, a ja mam :)!! kilka fotek szczęśliwej Yoko z nowego domu:D

Posted

zuza911 napisał(a):
Ach, kochana Sierotka:loveu: Wygląda CUDNIE! Warto było, oj warto :)
Dzięki Kuna, poprawiłaś mi nastrój:loveu:

do usług:), mam nadzieję, że wszystkie psiaki będą trafiać tak jak Yoko i Zośka:)

Posted

zuza911 napisał(a):
Oj tak, teraz szczególnie za Surinke kciuki trzymam :)

no... Suri jest pod szczególnym nadzorem Wojtka, więc na pewno dobrze trafi :)

Posted

Kuna napisał(a):
no... Suri jest pod szczególnym nadzorem Wojtka, więc na pewno dobrze trafi :)

Słyszałam, słyszałam:cool3: Suri w sumie ma całkiem podobną historię do Yoko, więc może i happy end będzie taki sam :)

• 1 month later...