Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja dostalam odpowiedz jakis czas temu:

[I]Dobrý večer,
přihlášky jsou v pořádku, poplatek je 650,-Kč za psa
Lachová
[/I]

ale nie dostalam jeszcze potwierdzenia listem :shake:

Posted

[quote name='alanowak']Jagoodka, najlepiej jest tam zadzwonic i sie zapytac, moze beda mieli papiery przy sobie, mowie ci.... zadzwon;)[/quote]
Wiesz nie mam stacjonarnego, a z komorki ponad 6 zl za minute grrrr
Jeszcze poczekam trochę...

Posted

[quote name='Jagoodka']Wiesz nie mam stacjonarnego, a z komorki ponad 6 zl za minute grrrr
Jeszcze poczekam trochę...[/quote]

Ja też jeszcze potwierdzenia nie dostałam:(

Posted

[quote name='sh_maniak']Tez nie mam potwierdzeń :shake:[/quote]

Eeee, no to jest nas troszkę, czyli do wystawy tydzień więc można jeszcze spokojnie na du...... posiedzieć:)

Posted

[quote name='Bardotka']Eeee, no to jest nas troszkę, czyli do wystawy tydzień więc można jeszcze spokojnie na du...... posiedzieć:)[/quote]

No ja właśnie siedzę i czekam. Ale nie tak wcale spokojnie - czuję sę jabym na jeżu siedziała hihih :)

Posted

[quote name='Jagoodka']No ja właśnie siedzę i czekam. Ale nie tak wcale spokojnie - czuję sę jabym na jeżu siedziała hihih :)[/quote]

Upsssssssss, to strasznie niewygodne i bolesne musi być hi hi hi:sweetCyb:

Posted

[quote name='Bardotka']Upsssssssss, to strasznie niewygodne i bolesne musi być hi hi hi:sweetCyb:[/quote]
No jest bo sie denerwuję i codziennie po 3 razy schodzę do skrzynki (z 3 pietra) sprawdzać czy nie przyszło - hihi jeszcze mojej kondycji to na dobre wyjdzie :lol:

Posted

[quote name='cockermanka']a my już powoli mamy "wystawen-fiber"..hihihi...[/quote]
Już???
Juz się szykujecie powoli?? Oj ja jeszcze o tym nie myślę. Pewnie dopiero w piatek wieczorem zaczne coś robić :P

Posted

Nadal nie widze potwierdzenia w skrzynce, chociaz juz mi doszlo na NDM, gdzie równiez sie wybieram w weekend. Zastanawiam sie czy wogole jeszcze dojdzie!

Posted

[quote name='cockermanka']My się musimy już w ten weekend zacząć doskubywć,bo po Katowicach już troszkę zarastamy...oczywiście nie tam,gdziebyśmy sobie życzyły...[/quote]
No to subcie się powolutku. Taresikowi się lekki czubek na głowie zaczyna robić, więc też będę skubać - ale u niego to jest chwila moment i wyskubane :)

Posted

A ja właśnie dostałam maila, że zgłoszenia mojej suczki nie ma :angryy: Pisałam do nich zaraz po wysłaniu paierów - nie odpisali. Pisałam później - też nie odpisali. Wreszcie napisałam kilka dni temu no i odpisali :placz: :placz: :placz: