Agatix Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 czy w Czechach na wystawach mierzą psy miarką? ile mają centymetrów? Quote
basia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Czasami i w niektórych rasach, ale nie jest to praktyka popularna choć częściej zdarzająca się niż u nas :p Quote
Jagoodka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Czy ktoś jeszcze nie ma potwierdzenia?? Bo zaczynam się już martwić :( Quote
Jakaranda Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ja jeszcze nie mam potwierdzenia ale nie jedziemy, bo cieczka pokrzyżowała nam plany:-(. Quote
Pearl Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Ja nie mam potwierdzenia, jednakże wiem ze pies przyjety. Quote
Jagoodka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A najgorsze jest to ze pisalam do nich maile 3 razy w dwoch jezykach i nie dostalam zadnej odpowiedzi - wiec nadal nie wiem czy pies jest przyjety :( Quote
maga18 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ja dostalam odpowiedz jakis czas temu: [I]Dobrý večer, přihlášky jsou v pořádku, poplatek je 650,-Kč za psa Lachová [/I] ale nie dostalam jeszcze potwierdzenia listem :shake: Quote
AlaNowak Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jagoodka, najlepiej jest tam zadzwonic i sie zapytac, moze beda mieli papiery przy sobie, mowie ci.... zadzwon;) Quote
AlaNowak Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [B][COLOR=red]Czy ktoś chcialby zabrac sie do Ostravy w sobote , jak cos to 2 miejsca calkowicie wolne+ duzy bagaznik!!! Mozemy zabrac po drodze;)[/COLOR][/B] Quote
Jagoodka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='alanowak']Jagoodka, najlepiej jest tam zadzwonic i sie zapytac, moze beda mieli papiery przy sobie, mowie ci.... zadzwon;)[/quote] Wiesz nie mam stacjonarnego, a z komorki ponad 6 zl za minute grrrr Jeszcze poczekam trochę... Quote
Bardotka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Jagoodka']Wiesz nie mam stacjonarnego, a z komorki ponad 6 zl za minute grrrr Jeszcze poczekam trochę...[/quote] Ja też jeszcze potwierdzenia nie dostałam:( Quote
Bardotka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='sh_maniak']Tez nie mam potwierdzeń :shake:[/quote] Eeee, no to jest nas troszkę, czyli do wystawy tydzień więc można jeszcze spokojnie na du...... posiedzieć:) Quote
Jagoodka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Bardotka']Eeee, no to jest nas troszkę, czyli do wystawy tydzień więc można jeszcze spokojnie na du...... posiedzieć:)[/quote] No ja właśnie siedzę i czekam. Ale nie tak wcale spokojnie - czuję sę jabym na jeżu siedziała hihih :) Quote
Bardotka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Jagoodka']No ja właśnie siedzę i czekam. Ale nie tak wcale spokojnie - czuję sę jabym na jeżu siedziała hihih :)[/quote] Upsssssssss, to strasznie niewygodne i bolesne musi być hi hi hi:sweetCyb: Quote
cockermanka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 a my już powoli mamy "wystawen-fiber"..hihihi... Quote
Jagoodka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Bardotka']Upsssssssss, to strasznie niewygodne i bolesne musi być hi hi hi:sweetCyb:[/quote] No jest bo sie denerwuję i codziennie po 3 razy schodzę do skrzynki (z 3 pietra) sprawdzać czy nie przyszło - hihi jeszcze mojej kondycji to na dobre wyjdzie :lol: Quote
Jagoodka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='cockermanka']a my już powoli mamy "wystawen-fiber"..hihihi...[/quote] Już??? Juz się szykujecie powoli?? Oj ja jeszcze o tym nie myślę. Pewnie dopiero w piatek wieczorem zaczne coś robić :P Quote
Pearl Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Nadal nie widze potwierdzenia w skrzynce, chociaz juz mi doszlo na NDM, gdzie równiez sie wybieram w weekend. Zastanawiam sie czy wogole jeszcze dojdzie! Quote
cockermanka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 My się musimy już w ten weekend zacząć doskubywć,bo po Katowicach już troszkę zarastamy...oczywiście nie tam,gdziebyśmy sobie życzyły... Quote
Jagoodka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='cockermanka']My się musimy już w ten weekend zacząć doskubywć,bo po Katowicach już troszkę zarastamy...oczywiście nie tam,gdziebyśmy sobie życzyły...[/quote] No to subcie się powolutku. Taresikowi się lekki czubek na głowie zaczyna robić, więc też będę skubać - ale u niego to jest chwila moment i wyskubane :) Quote
Jagoodka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Właśnie dostałam miłego maila z Ostravy, że psiak jest przyjety, jest w katalogu i możemy przyjechać na wystawę :)) Quote
basia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 A ja właśnie dostałam maila, że zgłoszenia mojej suczki nie ma :angryy: Pisałam do nich zaraz po wysłaniu paierów - nie odpisali. Pisałam później - też nie odpisali. Wreszcie napisałam kilka dni temu no i odpisali :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts