eveandAxel Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 A co z potwierdzeniami? Macie już?:cool1: Quote
Nitencja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 My zgloszen nie dostalismy jeszcze. Ale pisalam do nich i jestesmy zgloszeni :) DObrze ze podali plan sedziowania . Tylko u nas jest jeden minus zmienili nam sedziego :( Czy ktos cos wie o Pani V.Tichej? Quote
eveandAxel Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dobra to jesteśmy w niedzielę na ringu 5. Ale chyba kogoś pogięło! W każdej klasie po jednym , góra dwa psy a w młodzieży błękitach -... 5!!!!! Skąd się ich tak wzięło?:shake: :razz: Quote
flashka-g Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Vladimira Ticha sedziwoała mnie tylko na MP. Sympatyczna babka..ale cos mi sie wydaje ze polacy maja mniejsze szanse u niej. Nie powiem bo wygrywałam u niej takze. Ale było ciezko:) Quote
Musiałek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 u mnie miałam mieć sędziego pana Matyjasa!!! a mam pana Mudra Antonin i owczarek australkijski jest pomiedzy [B]chartem afgańskim a whipetem[/B] !!! no czegos takiego jeszcze nie widziałam - może to jakaś pomyłka ???? Quote
Nitencja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dziekuje Flashkag :) hmmmmmm a czy ona jest dentystka?? Quote
Noelani Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [B]U mnie mial byc J. Matejek a jest J. Dostal.[/B] [B]Zmienili mi Czecha na Czecha wiec to chyba bez roznicy[/B] ;) Quote
Musiałek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Noelani Tobie z czecha na czecha a mnie ze słowaka na czecha Quote
maga18 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 hahaha a w akitach i sh sa tez lhasa apso i boston terierki :lol: a ja mam 3 konkurentow :cool1: Quote
dorotal Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 ja w buldozkach mam w klasie mlodziezy 14 psow :evil_lol: . Dobrze ze w kingach konkurencja jest mala Quote
Jagoodka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='Musiałek']u mnie miałam mieć sędziego pana Matyjasa!!! a mam pana Mudra Antonin i owczarek australkijski jest pomiedzy [B]chartem afgańskim a whipetem[/B] !!! no czegos takiego jeszcze nie widziałam - może to jakaś pomyłka ????[/quote] NAm tez zmienili... Mial byc p. Antonovic, a jest wlasnie p. Matyas. Na ringu moje welsh spaniele sa z owczarkami belgijskimi!!!!!! Quote
Agatix Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Nam też zmienili sędziego i potwierdzenia jeszcze nie mam, ale wiem że zgłoszenie zostało przyjęte, za to koleżanka z Czech już dostała potwierdzenie. No i kolejny niewypał, bo okazuje się, że musze dopłacić na miejscu 100 koron- coś namieszałam chyba w kursach przeliczeń euro na korony, korony na polskie :-)).... A tak chciałam uniknąć stania w kolejce do sekretariatu Quote
AlaNowak Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 to tak jak my, mam nadzieje, ze jak najszybciej przyjdzie:angryy: My jestesmi sami w klasie, a w rasie jest jescze tylko jedna suńka, szkoda, ze szczenieta rasy lub przynajmniej NPwR nie moga dostac...:placz: Quote
dorotal Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Ja dostalam wczoraj. Na koncu jest cos takiego: Musi pies, ktory uczestniczy w wystawie miec zdrowotne potwierdzenie wydane przez weterynarza nie pozniej niz 3 dni przed wystawa. Quote
Jagoodka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='dorotal']Ja dostalam wczoraj. Na koncu jest cos takiego: Musi pies, ktory uczestniczy w wystawie miec zdrowotne potwierdzenie wydane przez weterynarza nie pozniej niz 3 dni przed wystawa.[/quote] Ale to tylko dla Czechów. Dla nas sam paszport wystarcza. Tak samo jak dla Czechów zeby wejsc na wystawe pies musi byc zaszczepiony nie tylko na wscieklizne, ale tazke a parwowiroze, wirusowe zapalenie watroby i nosówkę. Quote
Nitencja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 No to kto bedzie w sobote ?? Ja ze swoimi teirerami walijskimi jestem na ringu 17 :-D . Odezwijscie sie :) zeby dodac otuchy bo ten zmieniony sedzia mnie troche zalamal :p No najwyzej bedzie "czeski film" ...... Mam nadzieje ze pogoda dopisze bedzie duzo dogomaniakow i czeskie piwo ;-) no i bedziem miec same sukcesy :-D Quote
Jagoodka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Nitencja']No to kto bedzie w sobote ?? Ja ze swoimi teirerami walijskimi jestem na ringu 17 :-D . Odezwijscie sie :) zeby dodac otuchy bo ten zmieniony sedzia mnie troche zalamal :p No najwyzej bedzie "czeski film" ...... Mam nadzieje ze pogoda dopisze bedzie duzo dogomaniakow i czeskie piwo ;-) no i bedziem miec same sukcesy :-D[/quote] My bedziemy w sobote :)) Ring 7 Quote
Agatix Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 no i pamiętajmy o paszporcie!!! muszą nam tam coś wpisać, że pies zdrowy i zdolny do transportu... Quote
Noelani Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Agatix']no i pamiętajmy o paszporcie!!! muszą nam tam coś wpisać, że pies zdrowy i zdolny do transportu...[/quote] Ja nic nigdy nie wpisuje do paszportu :) Quote
Jagoodka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Noelani']Ja nic nigdy nie wpisuje do paszportu :)[/quote] No własnie ja też nigdy nic nie wpisywałam. Noelani a teraz do Ostravy będziesz wpisywać?? Quote
Jakaranda Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Gosik71']Byliśmy na wystawie w Ostravie w zeszłym roku. Na hali (przynajmniej gdzie my się wystawialiśmy) było duszno i ciasno.:shake: [B] Uwaga!!! Na bramie pani weterynarz sprawdzała wpisy do paszportu,:shock: w rubryce że pies jest zdrowy i zdolny do przejazdu do miejsca przeznaczenia.[/B] [B]Ja tego wpisu nie miałam i mało mnie nie wpuściła,:mad:[/B] [B]dlatego na to Was uczulam. [/B] I jeszcze jedno, w zeszłym roku byłam na kilku czeskich wystawach - jeśli macie sędziego z Czech, dobrze się zastanówcie.;) Nie wiem jak w innych rasach, ale w naszej jest tak, że jak czeski sędzia, to my zagraniczni nie mamy szans.:wallbash: Przykład: Właśnie w Ostravie BOB-a wzięła suka chodząca innochodem (sędzia mało się nie kładł na wykładzinie jak sprawdzał ruch), bo była z wiodącej czeskiej hodowli, na następny dzień w Katowicach, zeszła z bardzo dobrą.[/quote] [COLOR=Blue]No więc jak to jest: trzeba czy nie trzeba mieć taki wpis w paszporcie?[/COLOR] Quote
Noelani Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Jagoodka']No własnie ja też nigdy nic nie wpisywałam. Noelani a teraz do Ostravy będziesz wpisywać??[/quote] Nie sadze ;) No chyba ze bede miala w tym czasie wizyte u weta to moze przy okazji, ale na pewno nie pojde specjalnie po to. Quote
Bardotka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Jagoodka']My bedziemy w sobote :)) Ring 7[/quote] My też będziemy:))) Quote
cockermanka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 My tez wreszcie dostałyśmy potwierdzenie :lol: na którym wyraźnie jest napisane,że pies musi mieć świadectwo zdrowia nie starsze niż 3 dni przed wystawą....więc nie będę ryzykować,że nas nie wpuszczą z powodu jakiejś pieczątki...:mad: Quote
Recommended Posts