Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorotal']Wysylalam tydzien temu mailem. A wczoraj dzwonilam czy przyjete. Pani mi odpowiedziala ze mailem nie przyjmuja. [/quote]

Jak to nie przyjmuja? :angryy:
Ja wyslalam mailem i pozniej napisalam do nich prosbe o potwierdzenie, odpisali mi ze zgloszenie dotarlo, wszystk jest ok i pies jest przyjety.

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak mowilam wczesniej wysylalam mail. A pozniej jeszcze jeden z zapytaniem czy zostalo przyjete. Nie bylo odpowiedzi.
Dzwonilam wczoraj kolo 16.00. Numer bralam z ich strony + 00420

Posted

No to tak jak ja, ja dzisiaj faxem zglosilam, bo na meila mi nie odpisali. Ktos byl moze kiedys w Ostravie i moze cos powiedziec o terernie / nagrodach i warunkach?

( Dorotko ile kosztuje Championat Rosji? I czy jest jakas rozeta czy tylko dyplom? )

Posted

[quote name='Noelani']Jak to nie przyjmuja? :angryy:
Ja wyslalam mailem i pozniej napisalam do nich prosbe o potwierdzenie, odpisali mi ze zgloszenie dotarlo, wszystk jest ok i pies jest przyjety.[/quote] Wyśle do nich email-a z podobną prośbą. Mam nadzieje, że mi przyjęli.

Posted

Ja zgłoszenie wysłałam zwykłym listem a dzisiaj kolo 19:30 wysłalm maila z zapytaniem czy zgłoszenie dotarło i przed chwilką dostałam odpowiedź, że psiak został przyjęty i wszystko jest ok :)

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']A ja nie dostałam :([/quote]
A zapytałaś? Ja wysłałam maila z pytaniem czy jesteśmy przyjęci. Wiem też, że opłata się zgadza więc nie będę musiała nic załatwiać na miejscu:lol:.

Posted

Nie no my nie płaciliśmy ale się jeszcze nad tym zastanawiam żeby zapłacić przed wyjazdem a jechać tylko z kwitkiem, zgłoszenie wysłałam zwykłym mailem, nie dostałam potwierdzenia więc zadzwoniłam i wtedy udało się potwierdzić że jest wpisany!

Posted

[quote name='flashka-g']Kasis to w takim razie w niedziele robimy powtórke z rozrywki z Katowic w Ostravie:eviltong: :beerchug: :drinking: :popcorn:[/quote]

Yeah, a jakże - poprawiny;> Pewnie bedzie CO oblewać:drink1: :drinking: :chlup: