Noelani Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='dorotal']Wysylalam tydzien temu mailem. A wczoraj dzwonilam czy przyjete. Pani mi odpowiedziala ze mailem nie przyjmuja. [/quote] Jak to nie przyjmuja? :angryy: Ja wyslalam mailem i pozniej napisalam do nich prosbe o potwierdzenie, odpisali mi ze zgloszenie dotarlo, wszystk jest ok i pies jest przyjety. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dorotko Ty bralas numer z ich strony + kierunkowy 00420? Quote
dorotal Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Jak mowilam wczesniej wysylalam mail. A pozniej jeszcze jeden z zapytaniem czy zostalo przyjete. Nie bylo odpowiedzi. Dzwonilam wczoraj kolo 16.00. Numer bralam z ich strony + 00420 Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 No to tak jak ja, ja dzisiaj faxem zglosilam, bo na meila mi nie odpisali. Ktos byl moze kiedys w Ostravie i moze cos powiedziec o terernie / nagrodach i warunkach? ( Dorotko ile kosztuje Championat Rosji? I czy jest jakas rozeta czy tylko dyplom? ) Quote
Pearl Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Noelani']Jak to nie przyjmuja? :angryy: Ja wyslalam mailem i pozniej napisalam do nich prosbe o potwierdzenie, odpisali mi ze zgloszenie dotarlo, wszystk jest ok i pies jest przyjety.[/quote] Wyśle do nich email-a z podobną prośbą. Mam nadzieje, że mi przyjęli. Quote
asiek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja zgłoszenie wysłałam zwykłym listem a dzisiaj kolo 19:30 wysłalm maila z zapytaniem czy zgłoszenie dotarło i przed chwilką dostałam odpowiedź, że psiak został przyjęty i wszystko jest ok :) Quote
Jakaranda Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja również przed chwilą dostałam maila, że moje zgłoszenie jest w porządku:lol: Quote
Jakaranda Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']A ja nie dostałam :([/quote] A zapytałaś? Ja wysłałam maila z pytaniem czy jesteśmy przyjęci. Wiem też, że opłata się zgadza więc nie będę musiała nic załatwiać na miejscu:lol:. Quote
eveandAxel Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Nie no my nie płaciliśmy ale się jeszcze nad tym zastanawiam żeby zapłacić przed wyjazdem a jechać tylko z kwitkiem, zgłoszenie wysłałam zwykłym mailem, nie dostałam potwierdzenia więc zadzwoniłam i wtedy udało się potwierdzić że jest wpisany! Quote
Pearl Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Wkońcu doszło mi potwierdzenie emailem z Ostravy :) Wszystko w porządku. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A mi nadal nie doszło, Kasiu mogłabyś Ty napisać meila z zapytaniem czy mój Gwiezdny Wysłannik jest przyjęty? Quote
flashka-g Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kasis to w takim razie w niedziele robimy powtórke z rozrywki z Katowic w Ostravie:eviltong: :beerchug: :drinking: :popcorn: Quote
Pearl Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 [quote name='flashka-g']Kasis to w takim razie w niedziele robimy powtórke z rozrywki z Katowic w Ostravie:eviltong: :beerchug: :drinking: :popcorn:[/quote] Yeah, a jakże - poprawiny;> Pewnie bedzie CO oblewać:drink1: :drinking: :chlup: Quote
Pearl Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Marta, a Tobie nadal nie doszło potwierdzenie? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Wysłałam najpierw meilem zgłoszenie, ale nie dostałam potwierdzenia, więc zgłosiłam faxem i napisałam meil czy doszło, ale mi nie odpisali. Quote
AlaNowak Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ja wyslalam zgloszenie mailem i pozniej wyslalalm jesczez zapytanie czy doszlo i mi odpisali na ten sam dzien:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ja wyslalam faxem i mam nadzieje, ze przyjeli mi zgloszenie. Kto bedzie w sobote? :diabloti: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 To mam nadzieje, ze sie spotkamy! :) Quote
AlaNowak Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ja tez jade w sobote, a moze ublagam tez rodzicow o niedziele:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 My jestesmy od piatku w Ostravie, ale nie zalezy mi za specjalnie siedzenie w niedziele na wystawie, wiec pojawiamy sie tylko w sobote, a w niedziele bedziemy zwiedzac :) Quote
Jagoodka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']To mam nadzieje, ze sie spotkamy! :)[/quote] NO ja też :) Fajnie byloby się spotkac. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ma ktoś jakieś tanie noclegi w Ostravie? Quote
Recommended Posts