maga18 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 do Brna placilam przekazem i nic dopłacać nie musiałam :) Quote
Jakaranda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='maga18']do Brna placilam przekazem i nic dopłacać nie musiałam [/quote] To może i mnie ominie jedna kolejka:lol: Quote
asiek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 JAKARANDA a zgłosiłas faxem czy poczta? Quote
Jakaranda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='asiek']JAKARANDA a zgłosiłas faxem czy poczta?[/quote] Wysłałam we wtorek pocztą - priorytetem i dołączyłam ksero dowodu wpłaty. Ma jeszcze jechać jedna pinczerka z okolicy, też urodzona w Czechach ale z innej hodowli. Nie wiem tylko czy się już zgłosiła. Quote
Jagoodka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Klamka zapadła - My tez jedziemy :) Wczoraj wysłałam zgłoszenie :) Quote
cockermanka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Czyli znów pojedziemy "wesołym autobusem":loveu: super!:loveu: no,chyba,że nam zgłoszenia nie przyjmą:mad: Quote
Jagoodka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Taaaak :) Super, bardzo się cieszę. Szkoda tylko, że troszkę w okrojonym składzie:placz: A zgłoszenia przyjmą - muszą - bo jak nie to :2gunfire: Quote
eveandAxel Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ja wysłałam zgłoszenie mailem, potwierdziłam telefonicznie i załatwione! Panie były nadwyraz miłe! :loveu: Więc jedziemy!:p Quote
Pearl Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Super! wysłałam dzis email i miałam obawy czy przyjmą. Quote
Jagoodka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='cockermanka']Czemu w okorojonym składzie:hmmmm:[/quote] Bo bez Timurka, Arabellki i Carmelki. Quote
Musiałek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No sie spotkamy ???!!! ja będę w sobotę przy ringu aussie i corgi!! Quote
Musiałek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 To będę szukać i kibicowaś twoim psiakom !!!!! Quote
Jagoodka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Taaaaak,będziemy sobie kibicowac nawzajem :) Quote
Gosik71 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Byliśmy na wystawie w Ostravie w zeszłym roku. Na hali (przynajmniej gdzie my się wystawialiśmy) było duszno i ciasno.:shake: Uwaga!!! Na bramie pani weterynarz sprawdzała wpisy do paszportu,:shock: w rubryce że pies jest zdrowy i zdolny do przejazdu do miejsca przeznaczenia. Ja tego wpisu nie miałam i mało mnie nie wpuściła,:mad: dlatego na to Was uczulam. I jeszcze jedno, w zeszłym roku byłam na kilku czeskich wystawach - jeśli macie sędziego z Czech, dobrze się zastanówcie.;) Nie wiem jak w innych rasach, ale w naszej jest tak, że jak czeski sędzia, to my zagraniczni nie mamy szans.:wallbash: Przykład: Właśnie w Ostravie BOB-a wzięła suka chodząca innochodem (sędzia mało się nie kładł na wykładzinie jak sprawdzał ruch), bo była z wiodącej czeskiej hodowli, na następny dzień w Katowicach, zeszła z bardzo dobrą. Quote
maga18 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Gosik71'] I jeszcze jedno, w zeszłym roku byłam na kilku czeskich wystawach - jeśli macie sędziego z Czech, dobrze się zastanówcie.;) Nie wiem jak w innych rasach, ale w naszej jest tak, że jak czeski sędzia, to my zagraniczni nie mamy szans.:wallbash: Przykład: Właśnie w Ostravie BOB-a wzięła suka chodząca innochodem (sędzia mało się nie kładł na wykładzinie jak sprawdzał ruch), bo była z wiodącej czeskiej hodowli, na następny dzień w Katowicach, zeszła z bardzo dobrą.[/QUOTE] a CAC`e daja zagranicznym :eviltong: ?? Quote
flashka-g Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 A ja tam w zeszlym roku u czeskiej sedziny zeszlam z zw.czech...ale wiedzialam ze na BOB jako zagraniczna nie mialm juz co liczyc:)):p I tak czesto jest. Quote
Gosik71 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='maga18']a CAC`e daja zagranicznym :eviltong: ??[/quote] My jakiekolwiek tytuły mamy z Czech, czy wnioski, to napewno nie od czeskich sędziów, tylko wtedy gdy byli zagraniczni sędziowie, w przeciwnym razie nawet na pierrwszym miejscu nie stanęliśmy, a uzasadnienia ocen i lokat mnie nieraz śmieszyły. No ale życzę Wam powodzenia!!!! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 My jedziemy na 100% i od razu sobie rodzinny "wypadzik" zrobimy ;) Mam pytanko, bo wyslalam wczoraj zgloszenie meilem, ale nie dostalam jeszcze potwierdzenia, ze zostalo przyjete - czy zglosic jeszcze raz faxem...? I czy kos zna moze jakis fajny hotelik w Ostravie? :) Quote
Pearl Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Ja wysłałam w piątek zgłoszenie emailem i równiez nie mam potwierdzenia. Jutro zamierzam tam zadzwonic. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Kasiu a mogłabyś przy okazji się o Wysłannika spytać? :) Quote
Pearl Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 A Ty nie mozesz się dodzwonić? bo mi ten czeski nr nie działa. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja nie mam wogole mozliwosci zadzwonienia, ale chce jeszcze raz dzisiaj faxem zglosic Spike'a. Quote
dorotal Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Wysylalam tydzien temu mailem. A wczoraj dzwonilam czy przyjete. Pani mi odpowiedziala ze mailem nie przyjmuja. To wyslalam faxem a pozniej zadzwonilam czy doszlo. Odpowiedzieli ze zgloszenie zostalo przyjete Quote
Recommended Posts