AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [IMG]http://upload.miau.pl/1/59832.jpg[/IMG] JH- grupa starsza, niedziela jestem z sh:) Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [IMG]http://upload.miau.pl/1/59834.jpg[/IMG] Quote
BabyCakes Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Jagoodka, dziekuje serdecznie za stawke :) Teraz mi zal sciska 4litery, ze nie zglosilam - bylibysmy sami w klasie :( Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :eviltong:Byly dzisiaj 2 osoby z Polski (ja i Kaska Skrzypczyk) i znowu zadna nie przeszla do finalu...:eviltong: Ah te Czechy... Quote
Agasia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Wiecie no jednak z tego co kojarze flashka zajmowala lokaty i to calkiem dobre w Czechach.... ;) A wiec moze osobisty przypadek :P Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 A moze ona umiala po Czesku:roll: A Kaska wedlug mnie bardzo ladnie wystawila... i przynajmniej nie zaslonila nigdy psa, co zrobil koles, ktory przeszedl dalej:shake: Dobra, koniec o tych Czechach co oni z JH wyprawiaja... Popieraja bledy i nawet ich nei wytykaja... Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 a poza tym kazdy wie jak wystawia Flashka i od ilu lat... wiec ma troche wiecej doswiadczenia niz ja... Quote
Agasia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ala - moze po prostu tamtejsi sedziowie zwracaja uwage na co innego.. :) Ale nie wiem, bo nie bylam nigdy na wystawie w czechach Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 no ja wlasnei nei wiem na co zwracaja uwage, bo co ktos zrobil dobrze to zostal wyproszony za bzdure, a osoby z kolosalnymi bledami zostawaly na dalszy etap... Jakby w polsce taki czech sobie wystartowal i tak jak oni by wystawail to by juz na eliminacjach odpadl... A przynajmniej u kogos kto naprawde zna sie na JH... Quote
karenina Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alu, nie ma sie co martwic. Nastepnym razem bedzie lepiej :). I jesli moge to poprosze o stawke charcików włoskich (italsky chrtik) Quote
Jagoodka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='alanowak']:eviltong:Byly dzisiaj 2 osoby z Polski (ja i Kaska Skrzypczyk) i znowu zadna nie przeszla do finalu...:eviltong: Ah te Czechy...[/quote] O kurcze ale narobili znowu.... grrrr Ile punkcików dzisiaj?? A jak Bibikowi poszło?? Quote
Jagoodka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='karenina']Alu, nie ma sie co martwic. Nastepnym razem bedzie lepiej :). I jesli moge to poprosze o stawke charcików włoskich (italsky chrtik)[/quote] Jasne ze mozesz :) Byly az 2 pieski w klasie otwartej: AZNAVUR del Maestro Soalpellino CIRION Gil-Endor Quote
Musiałek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 No ja na tej wystawie nie zostawię suchej nitki !! :) 1. nie przysłali potwierdzenia!!! 2. zadzwoniłam i okazało się że mój pies ma 2 !! numerki!! bo się ktos pomylił!! 3. pytam o której godzinie - odpowiedź !! - pierwsze charty potem aussie!! chartów 19!! 4 w Ostarvie byłam na 9,40 - spotkała Jogoodkę!! (miło cie było poznać :) ) 5. już w sekretariacie była pierwsza afera bo babka która nie mówiła w żadnym normalnym, narzeczu kazała mi zapłacić za 2 numerki!! w końcu po głupiej dyskusji zapłaciłam za jednego 6. o 9,40 idę na ring a tam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: aussiki klasa chamionów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a mój w młodziezy!!!!!!!!!!!! no i kolejna awantura 7 duszno parno ciasno i zła jak 150!!! biegiem do sekretariatu i co się okazuje : że ktoś (niestety nikt się nie chciał przyznać) zmienił sobie kolejność!!! i teraz sedzia zrobił łaskę i sędziował mnie poza konkurencją!! i co z tego że mamy ocenę [B]doskonałą i rewelacyjny opis[/B] i kręcił głową powtarzając "no jaka szkoda że nie był w konkurencji - taki piękny pies" jak tak naprawdę nie wiem czy mówił to żeby uskokoić moja wściekłość czy żeby mnie bardziej rozwścieczyć!!! Quote
warg2003warg Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ja byłam raz w Ostrawie i milo jej nie wspominan.Ciasnota straszna, gumolit na ringu śliski, no i najważniejsze czescy sędziowie.:mad: Nie wiem, ale w mojej rasie pozbywają się polskiej konkurencji w nieładny sposób niegodny sędziego-dlatego wystawę w Chorzowie uznajemy w tym roku , że jej po prostu nie ma.nie ma sensu nawet przyjść i popatrzeć. Quote
Jagoodka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Musiałek']No ja na tej wystawie nie zostawię suchej nitki !! :) 1. nie przysłali potwierdzenia!!! 2. zadzwoniłam i okazało się że mój pies ma 2 !! numerki!! bo się ktos pomylił!! 3. pytam o której godzinie - odpowiedź !! - pierwsze charty potem aussie!! chartów 19!! 4 w Ostarvie byłam na 9,40 - spotkała Jogoodkę!! (miło cie było poznać :) ) 5. już w sekretariacie była pierwsza afera bo babka która nie mówiła w żadnym normalnym, narzeczu kazała mi zapłacić za 2 numerki!! w końcu po głupiej dyskusji zapłaciłam za jednego 6. o 9,40 idę na ring a tam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: aussiki klasa chamionów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a mój w młodziezy!!!!!!!!!!!! no i kolejna awantura 7 duszno parno ciasno i zła jak 150!!! biegiem do sekretariatu i co się okazuje : że ktoś (niestety nikt się nie chciał przyznać) zmienił sobie kolejność!!! i teraz sedzia zrobił łaskę i sędziował mnie poza konkurencją!! i co z tego że mamy ocenę [B]doskonałą i rewelacyjny opis[/B] i kręcił głową powtarzając "no jaka szkoda że nie był w konkurencji - taki piękny pies" jak tak naprawdę nie wiem czy mówił to żeby uskokoić moja wściekłość czy żeby mnie bardziej rozwścieczyć!!![/quote] Musiałek to miałysmy taką sama sytuację: bez potwierdzeń i sędziowanie poza konkurencją (dokładnie tak jak piszesz bo jakis idiota sobie zmienił kolejność) i mój psiak tez miał ogromne szanse na BOBa. Ja myslałam, że ich za Jajca wszystkich powieszę. alanowak widziała jaka byłam wściekła.:angryy: Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ehhh... mi tez zmienili kolejnosc, ale na szczescie baski mialy byc pierwsze i poszlismy na poczatku tam i zobaczylismy:angryy: Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 czyli w sumie to mozna uznac, ze nie podoba sie ta wystawa Polakom... karenina- Bibi dostal WO1 tylko dlaczego nei zrobili BISa szczeniat jak na kazdej normalnej wystawie...:angryy: Nie po to placi sie jak za normalna wystawe, zeby nei bylo BISow,a zamias BISa Puppy chyba wsadzili tego ich BODa:angryy: Quote
Nitencja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 hmm czytajac Wasze posty wydaje mi sie bylam na innej wystawie ..... Nam sie podobalo. Zgloszenie dostalismy co najmniej na dwa tygodnieprzed wystawa. Sedzina Czeszka ale ostra dawala nawet i dosty. DOcenila moje psy . Kolejnosci nam nie zmienili ( kiedys nam zmieniliw Warszawie :angryy: ) Obsluga bardzo mila. Na ringu psy mi sie nawet nie rozjezdzaly . Mialysmy dosc przestronna hale i miejsce obok siebie. Zostalismy zauwazeni na finalach p[rzez kolejna Czeska sedzine .... Quote
flashka-g Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Agasia']Wiecie no jednak z tego co kojarze flashka zajmowala lokaty i to calkiem dobre w Czechach.... ;) A wiec moze osobisty przypadek :P[/quote] i to u tej samej sedziny..nawet wygrywałam konkurs:) A ja sie chwale ze dzisiaj mimo ze zaliczałm ostrą glebe na ringu :lol: :cool3: ale za to mamy BOB i zw. Czech:))) ale slisko bylo starsznie, a biegac z huskym w takich warunkach to masakra:lol: Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Nitencja']hmm czytajac Wasze posty wydaje mi sie bylam na innej wystawie ..... Nam sie podobalo. Zgloszenie dostalismy co najmniej na dwa tygodnieprzed wystawa. Sedzina Czeszka ale ostra dawala nawet i dosty. DOcenila moje psy . Kolejnosci nam nie zmienili ( kiedys nam zmieniliw Warszawie :angryy: ) Obsluga bardzo mila. Na ringu psy mi sie nawet nie rozjezdzaly . Mialysmy dosc przestronna hale i miejsce obok siebie. Zostalismy zauwazeni na finalach p[rzez kolejna Czeska sedzine ....[/quote] No to faktycznie chyb abylas na innej wystawei:evil_lol: Quote
Agasia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Wiec chyba Polakow nie dyskryminuje, chyba ze flashi przyjechal postawe czeszki ;] Gratulacje dla wszystkich! :) Ala - nie wiem czy cos sie zmienilo, ale np. w Warszawie nie ma nigdy bisa juniorow.. ;) Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Flashka-- no to gratulacje:evil_lol: Mowila Marta, ze juz mi jej nie pozyczy???:cool3: :cool3: :cool3: Quote
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 a Puppy??? dla mnie to dziwne, pierwszy raz z takim czyms sie spotykam.. Quote
Recommended Posts