Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A moze ona umiala po Czesku:roll: A Kaska wedlug mnie bardzo ladnie wystawila... i przynajmniej nie zaslonila nigdy psa, co zrobil koles, ktory przeszedl dalej:shake: Dobra, koniec o tych Czechach co oni z JH wyprawiaja... Popieraja bledy i nawet ich nei wytykaja...

Posted

no ja wlasnei nei wiem na co zwracaja uwage, bo co ktos zrobil dobrze to zostal wyproszony za bzdure, a osoby z kolosalnymi bledami zostawaly na dalszy etap...
Jakby w polsce taki czech sobie wystartowal i tak jak oni by wystawail to by juz na eliminacjach odpadl... A przynajmniej u kogos kto naprawde zna sie na JH...

Posted

[quote name='alanowak']:eviltong:Byly dzisiaj 2 osoby z Polski (ja i Kaska Skrzypczyk) i znowu zadna nie przeszla do finalu...:eviltong:
Ah te Czechy...[/quote] O kurcze ale narobili znowu.... grrrr
Ile punkcików dzisiaj??
A jak Bibikowi poszło??

Posted

[quote name='karenina']Alu, nie ma sie co martwic. Nastepnym razem bedzie lepiej :).
I jesli moge to poprosze o stawke charcików włoskich (italsky chrtik)[/quote]
Jasne ze mozesz :)
Byly az 2 pieski w klasie otwartej:
AZNAVUR del Maestro Soalpellino
CIRION Gil-Endor

Posted

No ja na tej wystawie nie zostawię suchej nitki !! :)

1. nie przysłali potwierdzenia!!!
2. zadzwoniłam i okazało się że mój pies ma 2 !! numerki!! bo się ktos pomylił!!
3. pytam o której godzinie - odpowiedź !! - pierwsze charty potem aussie!! chartów 19!!

4 w Ostarvie byłam na 9,40 - spotkała Jogoodkę!! (miło cie było poznać :) )
5. już w sekretariacie była pierwsza afera bo babka która nie mówiła w żadnym normalnym, narzeczu kazała mi zapłacić za 2 numerki!! w końcu po głupiej dyskusji zapłaciłam za jednego

6. o 9,40 idę na ring a tam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: aussiki klasa chamionów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

a mój w młodziezy!!!!!!!!!!!! no i kolejna awantura

7 duszno parno ciasno i zła jak 150!!! biegiem do sekretariatu i co się okazuje : że ktoś (niestety nikt się nie chciał przyznać) zmienił sobie kolejność!!! i teraz sedzia zrobił łaskę i sędziował mnie poza konkurencją!!

i co z tego że mamy ocenę [B]doskonałą i rewelacyjny opis[/B] i kręcił głową powtarzając "no jaka szkoda że nie był w konkurencji - taki piękny pies" jak tak naprawdę nie wiem czy mówił to żeby uskokoić moja wściekłość czy żeby mnie bardziej rozwścieczyć!!!

Posted

Ja byłam raz w Ostrawie i milo jej nie wspominan.Ciasnota straszna, gumolit na ringu śliski, no i najważniejsze czescy sędziowie.:mad: Nie wiem, ale w mojej rasie pozbywają się polskiej konkurencji w nieładny sposób niegodny sędziego-dlatego wystawę w Chorzowie uznajemy w tym roku , że jej po prostu nie ma.nie ma sensu nawet przyjść i popatrzeć.

Posted

[quote name='Musiałek']No ja na tej wystawie nie zostawię suchej nitki !! :)

1. nie przysłali potwierdzenia!!!
2. zadzwoniłam i okazało się że mój pies ma 2 !! numerki!! bo się ktos pomylił!!
3. pytam o której godzinie - odpowiedź !! - pierwsze charty potem aussie!! chartów 19!!

4 w Ostarvie byłam na 9,40 - spotkała Jogoodkę!! (miło cie było poznać :) )
5. już w sekretariacie była pierwsza afera bo babka która nie mówiła w żadnym normalnym, narzeczu kazała mi zapłacić za 2 numerki!! w końcu po głupiej dyskusji zapłaciłam za jednego

6. o 9,40 idę na ring a tam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: aussiki klasa chamionów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

a mój w młodziezy!!!!!!!!!!!! no i kolejna awantura

7 duszno parno ciasno i zła jak 150!!! biegiem do sekretariatu i co się okazuje : że ktoś (niestety nikt się nie chciał przyznać) zmienił sobie kolejność!!! i teraz sedzia zrobił łaskę i sędziował mnie poza konkurencją!!

i co z tego że mamy ocenę [B]doskonałą i rewelacyjny opis[/B] i kręcił głową powtarzając "no jaka szkoda że nie był w konkurencji - taki piękny pies" jak tak naprawdę nie wiem czy mówił to żeby uskokoić moja wściekłość czy żeby mnie bardziej rozwścieczyć!!![/quote]
Musiałek to miałysmy taką sama sytuację:
bez potwierdzeń i sędziowanie poza konkurencją (dokładnie tak jak piszesz bo jakis idiota sobie zmienił kolejność) i mój psiak tez miał ogromne szanse na BOBa.
Ja myslałam, że ich za Jajca wszystkich powieszę. alanowak widziała jaka byłam wściekła.:angryy:

Posted

czyli w sumie to mozna uznac, ze nie podoba sie ta wystawa Polakom...
karenina- Bibi dostal WO1 tylko dlaczego nei zrobili BISa szczeniat jak na kazdej normalnej wystawie...:angryy: Nie po to placi sie jak za normalna wystawe, zeby nei bylo BISow,a zamias BISa Puppy chyba wsadzili tego ich BODa:angryy:

Posted

hmm czytajac Wasze posty wydaje mi sie bylam na innej wystawie ..... Nam sie podobalo. Zgloszenie dostalismy co najmniej na dwa tygodnieprzed wystawa. Sedzina Czeszka ale ostra dawala nawet i dosty. DOcenila moje psy . Kolejnosci nam nie zmienili ( kiedys nam zmieniliw Warszawie :angryy: ) Obsluga bardzo mila. Na ringu psy mi sie nawet nie rozjezdzaly . Mialysmy dosc przestronna hale i miejsce obok siebie. Zostalismy zauwazeni na finalach p[rzez kolejna Czeska sedzine ....

Posted

[quote name='Agasia']Wiecie no jednak z tego co kojarze flashka zajmowala lokaty i to calkiem dobre w Czechach.... ;) A wiec moze osobisty przypadek :P[/quote]

i to u tej samej sedziny..nawet wygrywałam konkurs:)
A ja sie chwale ze dzisiaj mimo ze zaliczałm ostrą glebe na ringu :lol: :cool3: ale za to mamy BOB i zw. Czech:))) ale slisko bylo starsznie, a biegac z huskym w takich warunkach to masakra:lol:

Posted

[quote name='Nitencja']hmm czytajac Wasze posty wydaje mi sie bylam na innej wystawie ..... Nam sie podobalo. Zgloszenie dostalismy co najmniej na dwa tygodnieprzed wystawa. Sedzina Czeszka ale ostra dawala nawet i dosty. DOcenila moje psy . Kolejnosci nam nie zmienili ( kiedys nam zmieniliw Warszawie :angryy: ) Obsluga bardzo mila. Na ringu psy mi sie nawet nie rozjezdzaly . Mialysmy dosc przestronna hale i miejsce obok siebie. Zostalismy zauwazeni na finalach p[rzez kolejna Czeska sedzine ....[/quote]

No to faktycznie chyb abylas na innej wystawei:evil_lol:

Posted

Wiec chyba Polakow nie dyskryminuje, chyba ze flashi przyjechal postawe czeszki ;]

Gratulacje dla wszystkich! :)

Ala - nie wiem czy cos sie zmienilo, ale np. w Warszawie nie ma nigdy bisa juniorow.. ;)