eveandAxel Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Aaa! tam przy współpracy ! :roll: sama wygrzebała! :eviltong: ależ ona kochana, nie? :p wszystko już mamy, teraz trzeba tylko zaczekać do niedzieli!:razz: Quote
mar Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wedle mapy droga od Chałupek jest prosta jak strzała. Ja mam gorzej, bo musze jeszcze zahaczyć o dworzec kolejowy, a znależć go na mapie Ostravy nie umiem. Jadę - jak duża część wystawców z Polski - bez potwierdzenia i ciekaw jestem jak odbędzie się w takiej sytuacji wchodzenie na teren wystawy. O tym, ze mam po co jechać dowiedziałem się dzwoniąc do ichniego ZK i konwersując po czesku-polsku. A tak poza tym Ostrava to absolutny debiut mojej OKRASY. Generalnie jestem dość przerażony :cool3: :angryy: :-o Quote
sh_maniak Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ja sobie meila od nich wydrukuje i jak beda mieli jakis problem cisne im go prosto w ... :evil_lol: Quote
Iwona Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Bardzo bym prosiła kogoś dzisiaj wystawiającego i mającego katalog z Ostravy o kontakt na prv:help1::help1::help1::modla::modla::modla: Quote
AlaNowak Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ja juz troche temu wrocilam z tej popie... Ostravy i podziele sie tutaj moimi opiniami na temat dzisiejszego dnia... 1. zero organizacji... kierowali nas od jednej do drugiej i trzeciej osoby, zeby zaplacic, dowiedziec sie o JH... 2. pelno niepotrezbnych nikomu do szescia na tej wystawie osob, nie mozna bylo wrecz przejsc, a moj pies zzostal zdeptany... [COLOR=red]Skargi na temat JH:[/COLOR] 1. sedzia na JH, dyskryminujaca Polakow (w tym wypadku tylko mnie, bo tylko ja na JH nei pochodzilam z Czech)... 2.ta sama baba sdeziowala jedna grupe wiekowa 1,5 godziny, psy byly zmeczone, siadaly, nie chcialy stac, szarpaly sie. prezenterzy spoceni, spiacy, wkurzeni na babe... 3. do finalu przepuscila osoby, ktore trzymaly w zly sposob reke... tzn dawaly ja za plecy,a tak sie nei robi!!!:angryy: :angryy: :angryy: 4.przepuszczala tez osoby, ktore zaslanialy psa!!!:angryy: :angryy: :angryy: 5.do mnei sie przypieprzyla, ze nieby szarpie psa, a prawda jest taka, ze co jakis czas w biegu lekko go poszarpywalam za ringowe, zeby glowy nie spuszcal... (no ale w koncu musiala mnie za cos wywalic) 6. bezczelnie powiedziala mi, ze zle zrobilam figure, a niektorzy nie mowili (nie chcac zapeszac), ze mam ogromne szanse wygrac caly dzien... I jets jesczez jedna sprawa godna ... hmmm... nei wiem czogo, ale to moze zostawie do napisania dla osoby, ktora byla ofiara tych bezczelnych ludzi/....:angryy: Quote
AlaNowak Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 ehhh... az mnei glowa rozbolala, a z wystawie to myslslam, ze sie poplacze... nei z tego powodu, ze nie przeszlam, ale ze taka niesprawiedliwosc to byla... bo jesli bym na prawde bledy popelnij to bym sama sobie w morde plula... Quote
sh_maniak Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ala masz pw :cool3: A to co piszesz :crazyeye: Quote
AlaNowak Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 zapomnialam dodac, ze nie wpisali drugiego wlasciciela mojego Bibiego w katalogu i zamiast BI BAHATIKA Loango wpisali BI BAHATKA (a gdzie "i"???),a na zglosezniu bylo na kompie napisane poprawnie... Quote
Nitencja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Welshom poszlo w Ostravie niezle :) Mamy 2x Narodzni VItez i suczka tym razem wziela Rase oraz II miejsce na parah chodowlanych. Na grupe poszlismy ale u tego sedziego nie mielismy zadnych szans . Ale i tak wszyscy sa zadowoleni :) Quote
Polna Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 moge poprosic o stawke beagle suki młodzież i pośrednia Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Mogę o nazwę drugiego samca w klasie championów - Seter Irlandzki? Quote
AlaNowak Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Mogę o nazwę drugiego samca w klasie championów - Seter Irlandzki?[/quote] Forever z Arislndu Quote
AlaNowak Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Polna']moge poprosic o stawke beagle suki pośrednia[/quote] Adella Mantis Annie z rozowa rance Carol blyskavica nutelka tergy Quote
Polna Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 w młodzieży nic nie było, czy tam nawet takiej klasy nie ma hehe ;) Quote
Agatix Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No to mnie Alu zaskoczyłaś. Słyszałam że Czesi nie lubią Polaków ale żeby aż tak?? A powiedz mi jak z parkowaniem na tej Czarnej Łące wystawowej? duży ścisk na halach - to już wiem No i chciałam prosić o staweczkę pinczerów średnich jeśli można (jutro trzytmajcie kciuki) Quote
AiMiN Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Uprzejmie proszę o staweczkę chow-chow :wolfie: Quote
AlaNowak Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No jesli chodzi o sedzine na JH to tak, nei wiem jak inni... POlna- w mloodziezy bylo duzo sun, a ja niestety narazie nie mialam czasu, zeby jest wpisac..:( Agatix: Jaka czarna laka wystawowa??? nie wiem o co choidzi, ale jest dosc fajny parking, na ktorym miejsce znalezc sie powinno;) Quote
Agatix Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Cerna Louka to na Polski Czarna Łąka - czyli teren wystawy. podasz mi pinczerki średniaczki? Bardzo Cię proszę. i napisz koniecznie kto sędziował JH Quote
BabyCakes Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Czy moglabym jakas dobra duszyczke prosic o stawke goldenow - psow, klasy otwarta i uzytkowa? Z gory dziekuje. Quote
Pearl Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 A moglibyscie sprawdzic czy jest zgloszony terrier tybetanski Ti La Shu PEARL OF SHOWS do kl. młodziezy-suki? To dla mnie bardzo wazne! z gory dziekuje za informacje Quote
eveandAxel Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 To i ja mam do was ogromną ogroooomną prośbę, czy możecie sprawdzić czy w katalogu jest Nothing else matters BALAO - Ewelina Łuc - dog niemiecki - błękitny- psy młodzież? baaaaarrrrrddddzzzzzooooo proszę!:roll: Quote
Jakaranda Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 A jakie pinczery średnie - ja też bardzo proszę Quote
Jagoodka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='alanowak'] I jets jesczez jedna sprawa godna ... hmmm... nei wiem czogo, ale to moze zostawie do napisania dla osoby, ktora byla ofiara tych bezczelnych ludzi/....:angryy:[/quote] Tak to właśnie nas zrobiono w bambusa. Zmienili na wystawie plan sędziowania. Tzn. w katalogu był podany inny, a psy poszły w inne kolejnosci. No i mimo, że bylismy na wystawie od początku, nie byliśmy na ringu jak szła nasza rasa - WSS miały iść na końcu, a poszły prawie na początku i jak poszłam ok 11 zobaczyć na ring jak daleko jest sędziowanie i ile mamy jeszcze mniej więcej czasu to okazało się , że już jest po "ptokach" i WSS już dawno zostały ocenione grrrrrr. Więc mój pies został oceniony poza konkurencją. Tyle dobrze, że był sam w klasie to sędzia dał mu CACa (chociaż nie powinien bo psy oceniane poza konkurencją nie dostaja tytułów), ale nie o o mi chodziło, bo pojechalismy co najmniej po NV albo BOBa, bo miał ogromne szanse wygrać :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts