Betbet Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 trzymajmy się tropu z Elbląga...ja rozmyslam jak dotrzec do tego audi i podrozujacych nim ludzi...ech Quote
aga34 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Betbet mam zamiar jeszcze obdzwonić dzisiaj lub w sobotę schroniska w pobliżu Elbląga, może chociaż tam zadzwoniła ta osoba. Quote
gops Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 przykro mi ale nie mohe znalezc tych numerow ;/ poszukam jescze w Elblągu jest jedno schronisko , tam jej napewno nie ma bo jestem za biezaco ale mozna zadzwonic spyrtac czy ktos moze tam dzwonil nr tel 055 2341646 Quote
frania77 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mam nadzieje że aktywowali już Ci kąto,...,nie mam zielonego pojęcia jak się poruszać w tym autokąciku ale zapewne podobnie jak na dogo , więc nie powinnaś mieć problemu,....,może to coś da.... Quote
aga34 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Dzwoniłam do schroniska w Elblągu nikt nie zgłaszał, że znalazł Westa. Konto mi aktywowali ale raczej nie dam rady dzisiaj nic już zrobić mały nie chce spać przez te petardy. Quote
aga34 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Wczoraj nic nie zrobiłam bo mały bał się wystrzałów i spał przytulony do mnie. Wysłałam tylko maile na pw do ludzi z Elbląga i Gdańska, którzy są zapisani na forum beagle. Betbet, czy pomożesz mi w przyszłym tygodniu z allegro, może to coś da. Ja nie mam koncepcji na dotarcie do tej Pani. Dzisiaj zrobiło mi się smutno jak pomyślałam, że minęło już 66 dni od zniknięcia Dagi. Tak bardzo chciałabym móc ją przytulić i patrzeć jak się bawi z dziećmi, jak przeciąga się z małym ręcznikiem, jak biega za sznurkiem który trzymają w rękach... Quote
Betbet Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 tak, ten weekend zrobię allegro, przepraszam Aga, zamilkłam, ale posypały się wczoraj bardzo smutne wiadomości. nu, ale trzeba żyć dalej, już niczego sie nie zmieni, bedzie Allegro jak najszybciej Quote
aga34 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Bardzo mi przykro z powodu tych smutnych wieści. Szczerze współczuję. Kurcze można by tyle zrobić ale czas niestety ograniczony... Cóż nie ma co marudzić czas się zabierać za robotę. Betbet, Julianka namalowała bardzo ładny obrazek z Dagą, jutro go zeskanuję i Tobie prześlę, może się przyda do zrobienia allegro. Mam jeszcze jedno pytanie, nie związane z Dagą odnośnie schroniska w Gdyni, obiecałam Juliance że tam pojedziemy zawieźć jedzenie dla psów. Czy tam można przyjechać w każdy dzień tygodnia i zostawić jedzenie, bo ja się nie znam. Quote
Betbet Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 można, tylko sprawdź dokładnie godziny otwarcia, w weekend jest krócej. Znajdziesz tam biuro, bardzo fajnych i zapracowanych ludzi:) Aga czekam na skan i zrobie gg. Musimy zrobić wyróżnione, hmmm Quote
aga34 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Jeśli potrzebna kasa na coś to daj znać napisz mi na pw numer konta, to przeleję ile trzeba. :) Już raz byliśmy w schronisku, spotkaliśmy super ludzi i Barbi, Julianka się w nim zakochała, On w niej też. Zobaczyła wiele piesków którym trzeba pomóc i chce je nakarmić. Quote
Betbet Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Świetnie. Nie dajcie się tylko nagłym porywom serca. Wybór psiaka ze schroniska, zwłaszcza do małych dzieci to cholernie poważna sprawa:) Póki co jesli coś wyłożę pieniążki i zoabczymy czy potrzebne ebda jakies wznowienia czy coś.Ide spać. Quote
aga34 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 U mnie lipa internet nie działa, jedziemy przez komórkę męża, na szczęście firmową. :) Betbet wysłałam Tobie skan obrazka Julianki. Byliśmy w schronisku, Barbi był ale niestety przez pogodę był korek i nie zabawiliśmy długo. Jak dzieci pójdą spać siadam dalej walczyć. Quote
Betbet Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Aga sorry że nie odpisałam. Zrobiłam Allegro, czekam na skargi i zażalenia: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=873240930[/url] Quote
aga34 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Betbet do allegro nic dodać nic ująć, po prostu super. Ja bym nie wiedziała co napisać. Nie wiem jak się Tobie odwdzięczyć. Masz jeszcze jakiś pomysł na znalezienie taj Pani? Quote
Betbet Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 no cholera nie mam kompletnie, szukałam forum groomerów ale nie znalazłam...czy ta kobita nie wpadnie na pomysł, że tak fajny psiak raczej nie jest niczyj? może spróbuję z tego sklecić niesamowitą historę? bo ona staje się niesamowita, jak z filmu. Tylko daj mi czas, muszę mieć wenę Quote
gops Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 powiem jescze raz ta kobieta odrazu mi powiedziala ze chce tego psa zatrzymac , owszem jak spytalam o jakies ogloszenia powiedziala ze zrobi napewno ,ale takie sie nie pojawily bo jestem na bierzaco zawsze :)ona nawet chyba nie wiedziala ze to jakas rasa, bo przez przypadek w rozmowie powiedzilalam ze to ladny west a ona sie spytala co ? myslala ze to kundelek z tego wynika przepraszam ze teraz o tym pisze dopiero ale czym wiecej o tym mysle tym wiecej sczegolow mi sie przypomina, mam andzieje ze cos jescze mi sie przypomni Quote
esiag Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [ Zobaczylam allegro. Boze jak ta dziecina cierpi :-/ Moja tez za Gabi ale Wiki mysli ze ona sobie poszla pobiegac i ze niedlugo wroci :-/ tylko ze to niedlugo trwa juz ponad miesiac :-/ Gdzie te nasze suczyny sie zapodzialy :(:(:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Evelynkaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 aguś zaproś na konto Dagi miłośników: [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/15299616[/URL] i napisz jakąś główną wiadomość na profilu. jeszcze tu: [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/24721004[/URL] Quote
aga34 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Dzięki Evelynka, dzisiaj wpiszę cosik na NK, które podałaś. Quote
aga34 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Gosp jesteś jedyną osobą, która wie jak wyglądała ta dziewczyna/kobieta, która przygarnęła Westa, czy mogłabyś zerknąć na NK, może Ona tak jest. Ja klikam od jakiegoś czasu na Panie z Elbląga i okolic w podanym przedziale wiekowym, ale może są osoby bardzo podobne do tej co przygarnęła pieska, mogłabym do nich napisać maila. Nie wiem jednak czy nie proszę o coś niewykonalnego. Dodałam ogłoszenie na jakimś forum Elbląga i na forum audi, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, że ta osoba nie zdaje sobie sprawy, że to West inaczej bym zatytułowała wątek, może da się zmienić, następne już nazwę inaczej. Quote
frania77 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Aga widziałaś allegro??? te świnie je usuneli !!! kurcze nie rozumiem czemu, bo dokładnie przeczytałam ogłoszenie na allegro i było wyraźnie napisane że aukcja dotyczy obrazka ..... Quote
aga34 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Betbet ratuj nie ma już allegro. Mam tylko nadzieję, że tobi konta nie zablokowali przez to. Quote
Betbet Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 nie zablokowali, ale nie moge wznowić aukcji, bo poprzez przedmiot reklamowalam swoja dzialalnosc itp bla bla. sami by na to nie wpadli, aukcji w typu "ogloszenie" jest mnostwo. ktos im musial te aukcje podsunac do sprawdzenia. może osoba, któa ma Dage i nie chce jej oddać? Quote
Recommended Posts