frania77 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 a więc wchodzisz naswoje kąto, na górze (granatowy pasek) klikasz na "operacje" i "edytuj swój profil",..., po lepwej stronie "ustawienia" i potem "edytuj sygnature" , następnie za "małą kopertką" jest kwadracik ,jakby ramka na zdjęcia , klikasz na to, pojawi się okienko ,wpisujesz tam tą strone [URL]http://img408.imageshack.us/img408/1223/dlafrani.png[/URL] na zasadzie "kopiuj" "wklej" .... jak już to zrobisz to wtedy klikasz na "mały globusik " czyli "wstaw odnośnik " znów pojawi się okienko i wpisujesz [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174181-Szerokie-okolice-TrA-jmiasta-Zabrano-suczkAE-Westa-DagAE-Prosimy-o-pomoc[/URL] potem tylko zapisz sygnature i gotowe Quote
frania77 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 o widze że już evelynka pomogłaś, zaraz jeszcze napisze do dziewczyny od banerków o nagrodzie Quote
aga34 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Zobaczymy czy się udało. Udało się, dzięki wszystkim za pomoc. Mam banerek. Quote
frania77 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 :mad:;)cholero Ty jedna , ubiegłaś mnie, jak już napisałam Nikoli to zobaczyłam że Ty też, zaraz jej skasuję tą moją wiadomość jak mi się uda bo pomyśli że my jakieś napastliwe ;) tylko to dogo coś wolno chodzi Aga brawo udało się :multi: AJĆ niepotrafie postu wykasować u Nikoli, notrudno :oops: Quote
tigerowa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='aga34']Nie chciałam nikogo z Rumi urazić. Jeśli ktoś się poczuł urażony to bardzo przepraszam. Nam się nie chce wierzyć w niektóre rzeczy, które ludzie opowiadają. Przeglądając posty na Dogomani zauważyłam, że psy kradną wszędzie. Teraz już wiem, że to nie był najlepszy pomysł z psem pod przedszkolem ale czy to coś zmieni??? Jeszcze raz bardzo prosimy o namiary na psich fryzjerów. Część znaleźliśmy w internecie ale nie wszyscy się tam ogłaszają. Jak ktoś zna osobę, która strzyże psy to prosimy o namiary.[/QUOTE] Pani Magda (nie znam nazwiska) ul.Dolna2 nr.tel: 691122200 (Zielona Góra) Pani Magda Duktowska ul.Strumykowa17F tel. (68) 324 81 12 , tel. (0) 697 609 090 (Zielona Góra) ul.Jedności62a tel. + 48 509 043 447 (Zielona Góra) ul.Kresowa127 tel. +48 509 043 447 (Gubin) Mam nadzieję, że jakoś pomogłam :( Quote
Evelynkaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='frania77']:mad:;)cholero Ty jedna , ubiegłaś mnie, jak już napisałam Nikoli to zobaczyłam że Ty też, zaraz jej skasuję tą moją wiadomość jak mi się uda bo pomyśli że my jakieś napastliwe ;) tylko to dogo coś wolno chodzi Aga brawo udało się :multi: AJĆ niepotrafie postu wykasować u Nikoli, notrudno :oops:[/QUOTE] Sorki myślałam że może już poszłaś spać i że nie zdążysz jej napisać zanim Nikola zrobi ten duży. Już się nie wpycholam :D:D:D Quote
Nikolaaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='frania77']:mad:;)cholero Ty jedna , ubiegłaś mnie, jak już napisałam Nikoli to zobaczyłam że Ty też, zaraz jej[B] skasuję tą moją wiadomość jak mi się uda bo pomyśli że my jakieś napastliwe[/B] ;) tylko to dogo coś wolno chodzi Aga brawo udało się :multi: AJĆ niepotrafie postu wykasować u Nikoli, notrudno :oops:[/QUOTE] Nie pomyślę:diabloti:, nie kasuj ;) Banerki zrobiłam i wkleiłam do tematu. Przykro mi z powodu Dagi :shake: Mam nadzieje ,że się odnajdzie, trzymam za nią kciuki ;) Quote
frania77 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nikola jeszcze raz wielkie dzięki !!!! Tak więc jak już Nikloa pisała banerk isą już do odbioru na tej stronie co wczoraj, duże i małe ;) Quote
Betbet Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 po pracy też sobie wstawię. teraz nie mgoe bo mi tu co chwila ktoś krąży:) Quote
Litterka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Mam prośbę, czy możesz mi na PW lub maila wysłać jakieś lepsze zdjęcia nosa Dagi? Dalsi znajomi mają Westa. Mówią, że "rasowy nierodowodowy, wzięty od szczeniaka", ale ja tego psa widziałam jakiś miesiąc temu po raz pierwszy. Quote
Evelynkaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Litterka']Mam prośbę, czy możesz mi na PW lub maila wysłać jakieś lepsze zdjęcia nosa Dagi? Dalsi znajomi mają Westa. Mówią, że "rasowy nierodowodowy, wzięty od szczeniaka", ale ja tego psa widziałam jakiś miesiąc temu po raz pierwszy.[/QUOTE] [URL]http://img264.imageshack.us/img264/7748/daga2.jpg[/URL] takie? Quote
aga34 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Próba z nowym banerkiem. Chyba ze mnie antytalent jeśli chodzi o kompa. Na kurs jakiś trzeba będzie się wybrać. Quote
aga34 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 :lol:Udało się, może nie będzie aż tak źle. Litterka napisałam Tobie maila na pw, zachowaj niektóre informacje dla siebie, to mój taki asik z rękawa. Znam tą białą diablice na pamięć, potrafię przewidzieć jej każde zachowanie. No chyba, że coś się zmieniło przez to zniknięcie. Sąsiedzi nazywali ją słowikiem osiedlowym, bo jak wychodziła na dwór lub na balkon to każdy o tym wiedział.:lol: Quote
aga34 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Nie wiem czy nie za dużo dwa banerki, ale chciałam pomóc koleżance. Dajcie znać co o tym sądzicie. Quote
Evelynkaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nie no jak najbardziej w porządku, tylko zmień podpis do Gabi żeby się strona wyświetlała z jej tematem :) Quote
esiag Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Sprawdzam banerki :] chyba juz sa dzieki frania77 Dzieki wielkie dla Ciebie jeszcze raz :) Jutro najdluzszy dzien ale jak wazny dla nas. Miejmy nadzieje ze wszystko pojdzie po nasze mysli. Chyba dzis nie usne z wrazenia a co bedzie jutro...? Do uslyszenia Aga;) Quote
aga34 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Powiedziałam mężowi co zrobiłam, na szczęście nie był mocno zły. Cieszę się, że udało Ci się z banerkami. Quote
frania77 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Aga , a ja widziałam że Ty na "Westikach" dalej pisać we wszystkim nie możesz,..., sprawdź sobie PW na forum białasowym, tam Ci napisałam co i jak zrobić ;-) Quote
Evelynkaa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [URL]http://wiadomosci.onet.pl/2116526,12,pies_pokonal_700_km__by_odnalezc_swojego_pana,item.html[/URL] Dla takich wieści warto walczyć :D:D:D Quote
aga34 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Dzięki za podniesienie na duchu, tego mi dzisiaj było trzeba. Znowu jestem w dołku ale pewnie jutro będzie lepiej. Dzisiaj się trochę szwendałam ale pogoda taka, że ni ludzi nie psów na dworze nie uświadczysz. Tak bardzo liczę na to, że gdy zrobi się cieplej to Daga się znajdzie, bo ludzie zaczną więcej czasu na dworze spędzać. Tylko kiedy będzie to cieplej, czas leci i już 3 miesiące jak jej nie ma. Czasami zastanawiam się czy była czy to tylko mój wymysł wyobraźni i wtedy znajduję jakąś jej rzecz, którą gdzieś kiedyś wcisnęła, dzisiaj też tak było. To znak, że Ona gdzieś tam jest i chce aby o niej pamiętać i jej szukać. Tak mi dzisiaj smutno. Płakać się chce. Quote
agnieszka32 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Wiem, Aga... rozumiem Cię aż za dobrze :-( Mój mąż znalazł dzisiaj w śniegu za tarasem piłeczkę Fiodorka i ryczał jak bóbr :placz: A myślałam, że wszystkie rzeczy piesków już pousuwałam... Szkoda tylko, że płacz i czas nie przynosi ukojenia :-( Przepraszam, ale nie umiem Cię pocieszyć, nawet nie potrafię... Rozumiem Twoje rozgoryczenie co do postawy rodziny. Mnie wspiera jedynie mąż i trochę siostry. Ale rodzice, a szczególnie ojciec ...:shake: Większość jednak uważa mnie za totalnego świra, ale mam to gdzieś. Ty też się nie przejmuj. Ja też liczę na to, że gdy śnieg stopnieje, coś się zacznie dziać. Może ujrzymy gdzieś nasze "pociechy" bezpieczne, na smyczy, radosne??? Z całego serca życzę Ci odnalezienia Dagi i spokoju ducha. Quote
aga34 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Podnoszę i trzymam kciuki. Dzisiaj odezwała się jedna Pani, która mieszka w Gdyni Redłowie albo Orłowie, powiedziała że będzie się za Dagą u siebie na osiedlu rozglądać. Bardzo się ucieszyłam. Miło z jej strony, że się zainteresowała. Quote
aga34 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Betbet odezwij się proszę do mnie potrzebuję Twojej rady. Quote
Recommended Posts