Jump to content
Dogomania

ODNALEZIONA po niemal 2 latach! Skradziona suczka West - Daga! Hurra!

Recommended Posts

Posted

a więc wchodzisz naswoje kąto, na górze (granatowy pasek) klikasz na "operacje" i "edytuj swój profil",..., po lepwej stronie "ustawienia" i potem "edytuj sygnature" , następnie za "małą kopertką" jest kwadracik ,jakby ramka na zdjęcia , klikasz na to, pojawi się okienko ,wpisujesz tam tą strone [URL]http://img408.imageshack.us/img408/1223/dlafrani.png[/URL] na zasadzie "kopiuj" "wklej" .... jak już to zrobisz to wtedy klikasz na "mały globusik " czyli "wstaw odnośnik " znów pojawi się okienko i wpisujesz [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174181-Szerokie-okolice-TrA-jmiasta-Zabrano-suczkAE-Westa-DagAE-Prosimy-o-pomoc[/URL] potem tylko zapisz sygnature i gotowe

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad:;)cholero Ty jedna , ubiegłaś mnie, jak już napisałam Nikoli to zobaczyłam że Ty też, zaraz jej skasuję tą moją wiadomość jak mi się uda bo pomyśli że my jakieś napastliwe ;) tylko to dogo coś wolno chodzi
Aga brawo udało się :multi:
AJĆ niepotrafie postu wykasować u Nikoli, notrudno :oops:

Posted

[quote name='aga34']Nie chciałam nikogo z Rumi urazić. Jeśli ktoś się poczuł urażony to bardzo przepraszam. Nam się nie chce wierzyć w niektóre rzeczy, które ludzie opowiadają.
Przeglądając posty na Dogomani zauważyłam, że psy kradną wszędzie. Teraz już wiem, że to nie był najlepszy pomysł z psem pod przedszkolem ale czy to coś zmieni???
Jeszcze raz bardzo prosimy o namiary na psich fryzjerów. Część znaleźliśmy w internecie ale nie wszyscy się tam ogłaszają.
Jak ktoś zna osobę, która strzyże psy to prosimy o namiary.[/QUOTE]

Pani Magda (nie znam nazwiska) ul.Dolna2 nr.tel: 691122200 (Zielona Góra)
Pani Magda Duktowska ul.Strumykowa17F tel. (68) 324 81 12 , tel. (0) 697 609 090 (Zielona Góra)
ul.Jedności62a tel. + 48 509 043 447 (Zielona Góra)
ul.Kresowa127 tel. +48 509 043 447 (Gubin)
Mam nadzieję, że jakoś pomogłam :(

Posted

[quote name='frania77']:mad:;)cholero Ty jedna , ubiegłaś mnie, jak już napisałam Nikoli to zobaczyłam że Ty też, zaraz jej skasuję tą moją wiadomość jak mi się uda bo pomyśli że my jakieś napastliwe ;) tylko to dogo coś wolno chodzi
AJĆ niepotrafie postu wykasować u Nikoli, notrudno :oops:[/QUOTE]

Sorki myślałam że może już poszłaś spać i że nie zdążysz jej napisać zanim Nikola zrobi ten duży. Już się nie wpycholam :D:D:D

Posted

[quote name='frania77']:mad:;)cholero Ty jedna , ubiegłaś mnie, jak już napisałam Nikoli to zobaczyłam że Ty też, zaraz jej[B] skasuję tą moją wiadomość jak mi się uda bo pomyśli że my jakieś napastliwe[/B] ;) tylko to dogo coś wolno chodzi
AJĆ niepotrafie postu wykasować u Nikoli, notrudno :oops:[/QUOTE]

Nie pomyślę:diabloti:, nie kasuj ;)

Banerki zrobiłam i wkleiłam do tematu.
Przykro mi z powodu Dagi :shake:
Mam nadzieje ,że się odnajdzie, trzymam za nią kciuki ;)

Posted

Mam prośbę, czy możesz mi na PW lub maila wysłać jakieś lepsze zdjęcia nosa Dagi? Dalsi znajomi mają Westa. Mówią, że "rasowy nierodowodowy, wzięty od szczeniaka", ale ja tego psa widziałam jakiś miesiąc temu po raz pierwszy.

Posted

[quote name='Litterka']Mam prośbę, czy możesz mi na PW lub maila wysłać jakieś lepsze zdjęcia nosa Dagi? Dalsi znajomi mają Westa. Mówią, że "rasowy nierodowodowy, wzięty od szczeniaka", ale ja tego psa widziałam jakiś miesiąc temu po raz pierwszy.[/QUOTE]

[URL]http://img264.imageshack.us/img264/7748/daga2.jpg[/URL] takie?

Posted

:lol:Udało się, może nie będzie aż tak źle. Litterka napisałam Tobie maila na pw, zachowaj niektóre informacje dla siebie, to mój taki asik z rękawa. Znam tą białą diablice na pamięć, potrafię przewidzieć jej każde zachowanie.
No chyba, że coś się zmieniło przez to zniknięcie.
Sąsiedzi nazywali ją słowikiem osiedlowym, bo jak wychodziła na dwór lub na balkon to każdy o tym wiedział.:lol:

Posted

Sprawdzam banerki :] chyba juz sa dzieki frania77 Dzieki wielkie dla Ciebie jeszcze raz :)
Jutro najdluzszy dzien ale jak wazny dla nas. Miejmy nadzieje ze wszystko pojdzie po nasze mysli. Chyba dzis nie usne z wrazenia a co bedzie jutro...?
Do uslyszenia Aga;)

Posted

Dzięki za podniesienie na duchu, tego mi dzisiaj było trzeba. Znowu jestem w dołku ale pewnie jutro będzie lepiej.
Dzisiaj się trochę szwendałam ale pogoda taka, że ni ludzi nie psów na dworze nie uświadczysz. Tak bardzo liczę na to, że gdy zrobi się cieplej to Daga się znajdzie, bo ludzie zaczną więcej czasu na dworze spędzać.
Tylko kiedy będzie to cieplej, czas leci i już 3 miesiące jak jej nie ma. Czasami zastanawiam się czy była czy to tylko mój wymysł wyobraźni i wtedy znajduję jakąś jej rzecz, którą gdzieś kiedyś wcisnęła, dzisiaj też tak było.
To znak, że Ona gdzieś tam jest i chce aby o niej pamiętać i jej szukać.
Tak mi dzisiaj smutno. Płakać się chce.

Posted

Wiem, Aga... rozumiem Cię aż za dobrze :-(
Mój mąż znalazł dzisiaj w śniegu za tarasem piłeczkę Fiodorka i ryczał jak bóbr :placz:
A myślałam, że wszystkie rzeczy piesków już pousuwałam...

Szkoda tylko, że płacz i czas nie przynosi ukojenia :-(

Przepraszam, ale nie umiem Cię pocieszyć, nawet nie potrafię...
Rozumiem Twoje rozgoryczenie co do postawy rodziny. Mnie wspiera jedynie mąż i trochę siostry.
Ale rodzice, a szczególnie ojciec ...:shake: Większość jednak uważa mnie za totalnego świra, ale mam to gdzieś. Ty też się nie przejmuj.

Ja też liczę na to, że gdy śnieg stopnieje, coś się zacznie dziać.
Może ujrzymy gdzieś nasze "pociechy" bezpieczne, na smyczy, radosne???

Z całego serca życzę Ci odnalezienia Dagi i spokoju ducha.

Posted

Podnoszę i trzymam kciuki. Dzisiaj odezwała się jedna Pani, która mieszka w Gdyni Redłowie albo Orłowie, powiedziała że będzie się za Dagą u siebie na osiedlu rozglądać. Bardzo się ucieszyłam. Miło z jej strony, że się zainteresowała.