kizimizi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Panca napisał(a):melduje sie na watku dzieki, fajnie ze jestes. Oskar miał mieć ogłoszenai w Metrze ale nie wiadomo kiedy. poki co ma tylko gumtree na Polską bo ja wiecej nei umiem robić. Quote
kora78 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 wczoraj prawie mu allegro zrobilam,ale nie mialam weny. zrobie mu na pewno niebawem. Quote
xmartix Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Oskar ma obserwatora na allegro!!!! :) Quote
kora78 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 wooow oby to nikt z naszych :) matko,jak szybko!! Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 haha ale wieści. A ja właśnie mialąm przekonanie, ze on sie nie podoba bo taki kundelek. Wczoraj też dostaląm meila w jego sprawie (brzmial bardzo sensownie) i czekam na odpowiedz. Nic nie mówie, zeby nie zapeszać! Quote
kora78 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 może to ten obserwator... ale ok. nie rozkminiam :) Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 ........no moze. miejmy nadzieję, ze to potencjalny chętny. A poza tym psiak ma wszystko ok. mamy legalne foty, legalne info i zgodę. Quote
kizimizi Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Oskarek smutny dalej w schronie kibluje. Co do meila jaki dostałam w jego sparwie to chyba jakaś podpucha była albo właściwie nie wiem co bo cisza jak makiem zasiał.. Quote
xmartix Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no często tak jest że najpierw napiszą a potem się nie odzywają, nawet nie napiszą że mają już w dupie adopcję psa.. Quote
kizimizi Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 zeby napisali z emaja w dupie to bym wiedzialą zeby sobie nadziei nie robic. Atu cisza! tego nie znoszę! i to jeszcze mojego Oskarka kochanego Quote
Panca Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 moze wyjechali na sylwestra? spokojnie jeszcze nie jest wszystko przesadzone Quote
kizimizi Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Napisałam do tej Pani i jest to juz nieaktualne. Niestety Quote
kora78 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 kizimizi w 1 poscie pod fotami stoi,ze on ma 4 lata. popraw lepiej, bo myli niepotrzebnie :) poslalam komus linka i bedzie,ze klamie o wieku :) to stary wpis do poprawki poprostu, zanim jeszcze znalysmy jego dane z papierow schroniskowych Quote
kizimizi Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 poprawiam. Z Oskara pani od meila już zrezygnowała. Moze ten obserwator na allegro jeszcze aktualny Quote
xmartix Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 może to ona obserwowała.. zawsze trzeba się pytać, bo wtedy wiemy jakie portale są najlepsze w ogłaszaniu Quote
kora78 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 czy Oskar będzie się nadawał do towarzystwa dla 3 miesięcznego dominującego szczeniaka, docelowo lekkiego mixa karelskiego psa na niedźwiedzie? jako ten ulegający docelowo, żeby nie było konfliktów między nimi. ? :D Quote
xmartix Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 hahah WOW dla takiego psa to trzeba być mega uległym... :) Quote
kizimizi Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 szczerze powiedziawszy nie wiem. Oskar jest taka psia dupa ale czy po wyjsciu ze schronu tez taki bedzie? ja bym proponowała szczeniora dla takiego psa zeby od pocztaku ustalic relacje w "stadzie". Nie wiem czy Oskar nie jest za "stary" na takie "układanie". Edit; czytam ze pies ma 3 miesiace, kurczę trzeba by z behawiorystą porozmawiać. Quote
kora78 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 pani chde dojechać ze swoim szczeniakiem i dać się psiakom poznać... jak to zorganizować? Quote
Recommended Posts