agailawa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ten pies jest bardzo szalony, ale i zrównoważony. Jest wspaniały, jedyny w swoim rodzaju. Nikt nie potrafi poprawić tak humoru jak on. Rozkochuje w sobie wszystkich. Kajtuś został podrzucony na jedną z wsi. Na początku był bardzo zestresowany pobytem w schronisku, lecz potem zrozumiał, że tutaj chcą mu ludzie pomóc. Kajtek okazał się najwspanialszym psem pod słońcem. Uwielbia spacerki i być czesanym. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Nie jest stary - ma ok.3-4 lat. Jest średniej wielkości. Jest to pies nadający się do mieszkania w domu, będzie również dobrym stróżem. Dogaduje się z suczkami. Kocha dzieci. Kajtuś będzie wspaniałym towarzyszem zabaw, przyjacielem jakiego każdy chciałby mieć. :) Nam będzie ciężko się z nim pożegnać, ale mamy nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto pokocha naszego Kajtusia. Będzie on kochał do końca swoich dni. Kontakt w sprawie adopcji, jakich kolwiek pytań, lub do ogłoszeń : Kamila: tel.: 606-502-865 e-mail: [email protected] Kamila: Tel.: 664-176-028 e-mail: [email protected] Agnieszka : [email protected] Quote
kamilawa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zapisuję sobie. Aga- powiedziałam Ci co zmienić. Teraz działaj. Ja jak wyzdrowieje to pomogę w ogłoszeniach. Quote
agailawa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Tak, tak - wiem, wiem ;) zdrowiej Kamila :) Quote
agailawa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Kajtek skocz do góry kochaniutki !:loveu: Może jakaś cioteczka Cię wypatrzy i przywita na wątek :cool3:;) Quote
Piromanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Cześć Kajtek! Podobasz się ciotce, oj tak! Quote
agailawa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Oj Kajtuś zobacz Ciocia Piromanka przywędrowała :multi: Noo Kajtuś to potrafi w sobie każdego rozkochać :loveu: W górę skarbie po domek !:iloveyou: Quote
Piromanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kajtek, trzeba by Cię poogłaszać porządnie. Bo gdzieś tam twój dom czeka na Ciebie... Quote
agailawa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Piromanka napisał(a):Kajtek, trzeba by Cię poogłaszać porządnie. Bo gdzieś tam twój dom czeka na Ciebie... Ja niestety obiecałam już dwóm innym psiakom i nie dam rady w najbliższym czasie :( Quote
jagodkailawa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Śliczny Kajtulek, ostatnio odnalazłam jego TALENT, Kajti rytmicznie drapie w dach budy a że drewniany nie jest tylko taki metalowy (kurde nie wiem jak się nazywa to tworzywo) to naprawdę fajnie brzmi (nie zawsze hehe ) :) Quote
agailawa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 jagodkailawa napisał(a):Śliczny Kajtulek, ostatnio odnalazłam jego TALENT, Kajti rytmicznie drapie w dach budy a że drewniany nie jest tylko taki metalowy (kurde nie wiem jak się nazywa to tworzywo) to naprawdę fajnie brzmi (nie zawsze hehe ) :) hehe :lol: Quote
agailawa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Kajtulek talenciarzu kochany, gdzie jest domek dla Ciebie ?:shake: W górę maszeruj !:loveu: Quote
kamilawa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hopki! Aga, Sonia (ta 8 letnia) znalazła domek!! :)) Quote
Wunia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 skąd Wy w tej Iławie takie psy macie?:crazyeye: Warsik, Dżeki teraz Kajtuś :crazyeye: Wszystkie tylko do kochania :loveu: I Ciocia Piromanka na miejscu :multi: Piszcie jak można pomóc :mad: Quote
agailawa Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Wunia napisał(a):skąd Wy w tej Iławie takie psy macie?:crazyeye: Warsik, Dżeki teraz Kajtuś :crazyeye: Wszystkie tylko do kochania :loveu: I Ciocia Piromanka na miejscu :multi: Piszcie jak można pomóc :mad: Domku szukać :loveu: W górę Kajtulku ! :lol: Quote
Piromanka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witaj Wuniu, jak zdrowe? jak się czujesz? Kajtek, ciotka Piromanka pamięta. W wolnej chwili może skrobnie jakieś ogłoszonko. Quote
Wunia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Piromanka napisał(a):Witaj Wuniu, jak zdrowe? jak się czujesz? Kajtek, ciotka Piromanka pamięta. W wolnej chwili może skrobnie jakieś ogłoszonko. Zdrowie do bani :eviltong: ale czuję się lepiej :cool3: jak po liftingu :mad: W sprawie finansów na ogłoszonka Ciocia Piromanka może na mnie liczyć, no i Kajtuś też :) Quote
kamilawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ciocie- dzieki, że jesteście, ja nie mogłam zalogować się na dogo, teraz co chwile mnie wyrzuca. Dzięki, że zaglądacie do Kajtusia! Quote
jagodkailawa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kajtek codziennie po jedzeniu daje koncert grania na dachu :) mam dosc jest artyzmu :D Quote
Recommended Posts