Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten pies jest bardzo szalony, ale i zrównoważony. Jest wspaniały, jedyny w swoim rodzaju. Nikt nie potrafi poprawić tak humoru jak on. Rozkochuje w sobie wszystkich.

Kajtuś został podrzucony na jedną z wsi. Na początku był bardzo zestresowany pobytem w schronisku, lecz potem zrozumiał, że tutaj chcą mu ludzie pomóc.
Kajtek okazał się najwspanialszym psem pod słońcem. Uwielbia spacerki i być czesanym. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Nie jest stary - ma ok.3-4 lat. Jest średniej wielkości.
Jest to pies nadający się do mieszkania w domu, będzie również dobrym stróżem. Dogaduje się z suczkami. Kocha dzieci.

Kajtuś będzie wspaniałym towarzyszem zabaw, przyjacielem jakiego każdy chciałby mieć. :)
Nam będzie ciężko się z nim pożegnać, ale mamy nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto pokocha naszego Kajtusia. Będzie on kochał do końca swoich dni.

Kontakt w sprawie adopcji, jakich kolwiek pytań, lub do ogłoszeń :

Kamila:
tel.: 606-502-865
e-mail: [email protected]

Kamila:
Tel.: 664-176-028
e-mail: [email protected]

Agnieszka : [email protected]

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
Kajtek, trzeba by Cię poogłaszać porządnie. Bo gdzieś tam twój dom czeka na Ciebie...

Ja niestety obiecałam już dwóm innym psiakom i nie dam rady w najbliższym czasie :(

Posted

Śliczny Kajtulek, ostatnio odnalazłam jego TALENT, Kajti rytmicznie drapie w dach budy a że drewniany nie jest tylko taki metalowy (kurde nie wiem jak się nazywa to tworzywo) to naprawdę fajnie brzmi (nie zawsze hehe ) :)

Posted

jagodkailawa napisał(a):
Śliczny Kajtulek, ostatnio odnalazłam jego TALENT, Kajti rytmicznie drapie w dach budy a że drewniany nie jest tylko taki metalowy (kurde nie wiem jak się nazywa to tworzywo) to naprawdę fajnie brzmi (nie zawsze hehe ) :)

hehe :lol:

Posted

skąd Wy w tej Iławie takie psy macie?:crazyeye:
Warsik, Dżeki teraz Kajtuś :crazyeye:
Wszystkie tylko do kochania :loveu:
I Ciocia Piromanka na miejscu :multi:
Piszcie jak można pomóc :mad:

Posted

Wunia napisał(a):
skąd Wy w tej Iławie takie psy macie?:crazyeye:
Warsik, Dżeki teraz Kajtuś :crazyeye:
Wszystkie tylko do kochania :loveu:
I Ciocia Piromanka na miejscu :multi:
Piszcie jak można pomóc :mad:

Domku szukać :loveu:
W górę Kajtulku ! :lol:

Posted

Piromanka napisał(a):
Witaj Wuniu, jak zdrowe? jak się czujesz?
Kajtek, ciotka Piromanka pamięta. W wolnej chwili może skrobnie jakieś ogłoszonko.

Zdrowie do bani :eviltong: ale czuję się lepiej :cool3: jak po liftingu :mad:
W sprawie finansów na ogłoszonka Ciocia Piromanka może na mnie liczyć, no i Kajtuś też :)