ewatr Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 supergoga napisał(a):Pewnie może, to nie piekarnia. Ale dlatego wkleiłam tekst i adres email: prosze napiszcie do Pani, o Ulce i kiedy wraca i jak to wszystko wygląda. Znacie sie tam lepiej i więcej wiecie niz ja stąd. Bardzo proszę - napiszcie dziś jeszcze, dobrze własnie skonczyłam rozmowe z P. Kierownikiem schroniska juz z Pania rozmawiał i obiecał wieczorem jeszcze dokładnie odpowiedziec na jej wszystkie pytania na maila tak , że zna sprawę nie umiał wprawdzie podac dokładnie nazwiska tej pani / ale zapamietał ze to pani co ma duzo kotów / wiec chyba o tej same Pani zesmy rozmawiali ;) dziekujemy Supergoga za zainteresowanie :loveu: Pozdrawiam Quote
aniac50 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 acha-przepraszam za kolejność -Pana Kierownika też !!!!!:oops: Quote
ewatr Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Mrówci spacer na 1 strone to na pewno nie zaszkodzi :lol: Quote
aniac50 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No to spacerku ciąg dalszy ....Dobranoc śliczna .....dobranoc !!!!! Quote
aniac50 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 CO SŁYCHAĆ U MRÓWCI - bo tu TAAAKA CISZAAAAAA,że aż żal zaglądać ? Quote
ewatr Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='aniac50']CO SŁYCHAĆ U MRÓWCI - bo tu TAAAKA CISZAAAAAA,że aż żal zaglądać ? no to wklejam informacje od P. Kierownika : Nie wiem jakim sposobem Mróweczka jest szczenna. Robiłem USG bo nie mogłem w to uwierzyć.Dwie suczki na wybiegu i szczenność.Rozmawiałem z tą Panią z Warszawy co była chętna na adopcje i będzie czekać przysyłając datek na jej ciążę.Pozdrawiam. czyli na razie bedzie wiecej Mróweczek do podnoszenia :eviltong: wybaczcie sarkazm ale to taki smiech przez łzy - no ale zdarza sie :cool3: Kierownik jest sam w zdezorientowany / rozmawiałam na dniach Mielca / i zachodzi w głowe jakim cudem - stad to USG dla potwierdzenia :oops: ja tylko bardzo jestem ciekawa tych malenstw bo mamcia taka malenka to jakie malenkie beda jej dzieci :loveu: Quote
supergoga Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A nie braliście pod uwage steryliki aborcyjnej. Czy to nie jest mniejsze zło, niż kolejne bezdomne szczenięta w schronisku. Jest ich i tak duzo. Może mnie zakrzyczycie o bezlistosność, ale nie wiem, czy tak nie lepiej. Quote
akucha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Cioteczki, a co będzie jeśli pokrył ją jakiś duży pies??? Przecież nic nie wiadomo.... Quote
ewatr Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 akucha napisał(a):Cioteczki, a co będzie jeśli pokrył ją jakiś duży pies??? Przecież nic nie wiadomo.... powiedzcie mi bo ja sie nie znam :shake: czy duzy pies moze pokryc taka malizne :oops: Quote
supergoga Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Niestety może. Proszę, skonsultujcie z wetem i przemyślcie tą sterylke, dla bezpieczeństwa Mróweczki i dla losy u tych nienarodzonych a juz bezdomnych szczeniaków. Quote
akucha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jeśli tak się stało, ze winowajcą jest duży pies, to płody będą duże i ona może nie przeżyć... Quote
aniac50 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jejku ,jejku jak to możliwe ?Przecież była w swoim grajdołku sama ?Niewazne to chyba teraz -:oops: Może na prawdę trzeba pomyśleć o tej sterylce aborcyjnej ?(chociaż czytałam wczesniej ,że miała mieć robioną sterylkę-chyba że coś pokręciłam ).Taka mała MRÓWCIA i dzieci ?Co robić ?Nie zasnę tej nocy przez Mrówkę ,oj nie zasnę .....:placz: :placz: Quote
Ulka18 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Ja nie mam nic przeciwko sterylce aborcyjnej, ale chyba MTOZ i pani pezes. Chyba nie robia sterylek aborcyjnych. Jest podejrzenie, ze do mrowcinego boksu przeskoczyl Elf boksu nr 6. Od: mtoz <[email protected]> Do: [email protected] Data: 25 sierpnia 2006 20:51 Nie wiem jakim sposobem Mróweczka jest szczenna. Robiłem USG, bo nie mogłem w to uwierzyć.Dwie suczki na wybiegu i szczenność.Rozmawiałem z tą Panią z Warszawy, co była chętna na adopcje i będzie czekać przysyłając datek na jej ciążę. Pozdrawiam. Od: mtoz <[email protected]> Do: [email protected] Data: 26 sierpnia 2006 11:31 A jeżeli chodzi o rozbójnika to właśnie ten jest pierwszym podejrzanym. To jest prawdopodobnie ten rozbojnik : Quote
Ulka18 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Napisalam jednak zapytanie o sterylke aborcyjna, zobaczymy czy i co p.kierownik nam odpisze. Quote
Kar0la Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Oj Mróweczko, jak pojawł sie domek na horyzoncie to wyszedł taki numer.:roll: Quote
aniac50 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 No to trzymamy kciuki za dalsze losy MAMY-MRÓWKI !!!!!( a rozbójnik niczego sobie :oops: -Mrówka ma dobry gust!) Quote
Ulka18 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Ja jednak licze na to, ze pan wet sie zgodzi. Czekajmy na odpowiedz. Quote
aniac50 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 To byłoby wspaniale !!!!!-ja też mam cichą nadzieję,że się uda !!!!! Quote
ewatr Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Ulka18'] Jest podejrzenie, ze do mrowcinego boksu przeskoczyl Elf boksu nr 6. To jest prawdopodobnie ten rozbojnik : ale aparat z niego :evil_lol: bardzo mu sie nasza Mrówcia musiała spodobać :eviltong: na szczescie jakby co , to nie jest za ogromny , bo juz sie zaczełam martwic o sunie / ciekawa jaka bedzie decyzja w sprawie aborcji ? / Quote
Ulka18 Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Nie mam odpowiedzi od Pana Kierownika, jest dzisiaj w Lublinie, pojechal po tanie srodki owadobojcze dla zwierzat i pomieszczen. Quote
Recommended Posts