Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supergoga napisał(a):
Pewnie może, to nie piekarnia. Ale dlatego wkleiłam tekst i adres email: prosze napiszcie do Pani, o Ulce i kiedy wraca i jak to wszystko wygląda. Znacie sie tam lepiej i więcej wiecie niz ja stąd.
Bardzo proszę - napiszcie dziś jeszcze, dobrze

własnie skonczyłam rozmowe z P. Kierownikiem schroniska
juz z Pania rozmawiał i obiecał wieczorem jeszcze dokładnie odpowiedziec na jej wszystkie pytania na maila

tak , że zna sprawę nie umiał wprawdzie podac dokładnie nazwiska tej pani / ale zapamietał ze to pani co ma duzo kotów / wiec chyba o tej same Pani zesmy rozmawiali ;)

dziekujemy Supergoga za zainteresowanie :loveu: Pozdrawiam

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aniac50']CO SŁYCHAĆ U MRÓWCI - bo tu TAAAKA CISZAAAAAA,że aż żal zaglądać ?
no to wklejam informacje od P. Kierownika :

Nie wiem jakim sposobem Mróweczka jest szczenna. Robiłem USG bo nie mogłem w to uwierzyć.Dwie suczki na wybiegu i szczenność.Rozmawiałem z tą Panią z Warszawy co była chętna na adopcje i będzie czekać przysyłając datek na jej ciążę.Pozdrawiam.

czyli na razie bedzie wiecej Mróweczek do podnoszenia :eviltong: wybaczcie sarkazm ale to taki smiech przez łzy - no ale zdarza sie :cool3:

Kierownik jest sam w zdezorientowany / rozmawiałam na dniach Mielca / i zachodzi w głowe jakim cudem - stad to USG dla potwierdzenia :oops:

ja tylko bardzo jestem ciekawa tych malenstw bo mamcia taka malenka to jakie malenkie beda jej dzieci :loveu:

Posted

A nie braliście pod uwage steryliki aborcyjnej. Czy to nie jest mniejsze zło, niż kolejne bezdomne szczenięta w schronisku. Jest ich i tak duzo.
Może mnie zakrzyczycie o bezlistosność, ale nie wiem, czy tak nie lepiej.

Posted

akucha napisał(a):
Cioteczki, a co będzie jeśli pokrył ją jakiś duży pies??? Przecież nic nie wiadomo....

powiedzcie mi bo ja sie nie znam :shake:
czy duzy pies moze pokryc taka malizne :oops:

Posted

Jejku ,jejku jak to możliwe ?Przecież była w swoim grajdołku sama ?Niewazne to chyba teraz -:oops: Może na prawdę trzeba pomyśleć o tej sterylce aborcyjnej ?(chociaż czytałam wczesniej ,że miała mieć robioną sterylkę-chyba że coś pokręciłam ).Taka mała MRÓWCIA i dzieci ?Co robić ?Nie zasnę tej nocy przez Mrówkę ,oj nie zasnę .....:placz: :placz:

Posted

Ja nie mam nic przeciwko sterylce aborcyjnej, ale chyba MTOZ i pani pezes. Chyba nie robia sterylek aborcyjnych.

Jest podejrzenie, ze do mrowcinego boksu przeskoczyl Elf boksu nr 6.

Od: mtoz <[email protected]>
Do: [email protected]
Data: 25 sierpnia 2006 20:51
Nie wiem jakim sposobem Mróweczka jest szczenna. Robiłem USG, bo nie mogłem w to uwierzyć.Dwie suczki na wybiegu i szczenność.Rozmawiałem z tą Panią z Warszawy, co była chętna na adopcje i będzie czekać przysyłając datek na jej ciążę. Pozdrawiam.

Od: mtoz <[email protected]>
Do: [email protected]
Data: 26 sierpnia 2006 11:31
A jeżeli chodzi o rozbójnika to właśnie ten jest pierwszym
podejrzanym.

To jest prawdopodobnie ten rozbojnik :

Posted

[quote name='Ulka18']

Jest podejrzenie, ze do mrowcinego boksu przeskoczyl Elf boksu nr 6.

To jest prawdopodobnie ten rozbojnik :

ale aparat z niego :evil_lol: bardzo mu sie nasza Mrówcia musiała spodobać :eviltong:

na szczescie jakby co , to nie jest za ogromny , bo juz sie zaczełam martwic o sunie / ciekawa jaka bedzie decyzja w sprawie aborcji ? /