anetta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :hmmmm: Te whippety mają swego blożka, tak mi się zdaje po tym jak zobaczyłam tego czarno-białego ;) Trzymam kciuki :) Quote
Cambel&Megi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Z tego, co mi wiadomo, to mają tylko stronę :lol: Nie dziekuję ;) Quote
Matusz Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Cambel']Z tego, co mi wiadomo, to mają tylko stronę :lol: Nie dziekuję ;)[/quote] [COLOR=Navy][B]o będzie whipecik :loveu::loveu: też 3mam kciukasy ! [/B][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 :multi:Cześć Wszystkim [quote name='Cambel']Whippy rlz! :multi: Więc tak, ja "przymierzam się" do kupna Whippka, ale jeszcze nie wiem kiedy, bo trzeba mamę przekonać, w grudniu mają miot. :p Aktualnie uhh kocham jedną hod. whippków , znam wlascicielkę i psiaki, i ona mnie zarazila ehh...:loveu::loveu::loveu: [hod. Slim Extreme = [URL="http://www.slim-extreme.za.pl"]www.slim-extreme.za.pl[/URL] ] Hej Goniu Wiśnioku moj :buzi: Masz pozdrowienia od Paulinki :p[/quote] Cambelku Dzikusie :buzi: mam nadzieje, ze Twoje plany uda Ci się zrealizować :calus: [quote name='ewatr']I jak Ci posżło gnebienie Mamusi / tej rodzonej ;)/ ?[/quote] A poszlo jak poszlo, zobaczymy co z tego wyjdzie... Uch...:lol: [quote name='drzalka']Witamy o widze ze juz zdecydowana na charcika :eviltong:, Kamila to jak z tym scroniskiem o ktorej idziemy ?:razz:[/quote] A kiedy jadu do schroniska? Czego planujecie cos beze mnie? :placz: [quote name='drzalka']Kurcze, tak tu duzo Zambel pisze, i oniej, ze pomyslalam ze to jej galeria :oops: wiec; :multi:WITAJ GRUBASKU :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A bo do goniastej to sie zalada raz na rok o :diabloti: Cześć Dzikusie :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 (edited) .......... Edited April 30, 2012 by Cambel&Megi Quote
g_o_n_i_a Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Cambel']Goniasty Wiśniokuuuu :buzi: Ja również mam taką nadzieję... :lol::lol::lol: A mogę wiedziec, o co chodzi? czemu mamę molestowałas? :eviltong: Mmmmm sobotejszyn? Jak to bez Ciebie? Przecież Ci piszemy w galerii :diabloti: Wybierasz się w sobotę do schrona?[/quote] Tajemnicaaaaaaaaaaaa :diabloti: Wszystko zalezy od tego czy wyjaśni się pewna sprawa - jeżeli do piątku zostanie owa sprawa pod dalszym znakiem zapytania to moze pojadę, jeżeli jednak się wszytko uda, to nie bardzo. :eviltong: Dacie sobie rade. :cool3: Quote
anetta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Cambel']Z tego, co mi wiadomo, to mają tylko stronę :lol:[/QUOTE] O o o [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80041[/url] :p Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [B][COLOR=Purple]witaj Gonia:) i Azzulko:) i Edzioszku :p cmokamy Was i pozdrawiamy słonecznie;) wpadłam na troszkę po nieobecności dłuższej... nadrobiłam tak pobieżnie;) na wszystko brak czasu ostatnio co tam u Was, kochani?:) P.S. wieeelki całus od Zuzki:loveu: [/COLOR][/B] Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='anetta']O o o [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80041[/URL] :p[/quote] Uhh Iwonka /nie właścicielka :eviltong:/ załozyła galerię dziewczynom, i nic nawet nie powiedziała :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]witaj Gonia:) i Azzulko:) i Edzioszku :p[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]cmokamy Was i pozdrawiamy słonecznie;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]wpadłam na troszkę po nieobecności dłuższej...[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]nadrobiłam tak pobieżnie;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]na wszystko brak czasu ostatnio[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]co tam u Was, kochani?:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]P.S. wieeelki całus od Zuzki:loveu:[/COLOR][/B] [/quote] Cześć Basieńko :buzi: Szkoda, ze słoneczko nieco bardziej nie grzeje, rano było wrecz okrutnie zimno. :eviltong: U nas nic nadzwyczajnego. Educhny się nuda teraz w domu, głownie to wygrzewa sie na słoneczku, na oknie - ba, wiadomo: przez szybe cieplej :evil_lol: Azulastej sie znowu w uszach cosik dzieje :shake: No ale mamy zamiar w tym/przyszłym tygodniu jechac do wetki zeby zajrzała, zanim zrobi sie całkowite bagno :shake: A poza tym to goniasta planuje cos okrutnego, ale na razie ani slowa na ten temat :diabloti: Uch Zuzankowa Króweczka, toz to taka Bestyja wielka, niczym Bibrowy!! :crazyeye: Kopara mi opadla jak zobaczylam te zdjecia :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hej Slonko :calus: [quote name='Gonia']Azulastej sie znowu w uszach cosik dzieje :shake: No ale mamy zamiar w tym/przyszłym tygodniu jechac do wetki zeby zajrzała, zanim zrobi sie całkowite bagno :shake: A poza tym to goniasta planuje cos okrutnego, ale na razie ani slowa na ten temat :diabloti:[/quote] Ueee Azulku zdrowiej :buzi: Megusek też niedługo do weta, tylko w trochę innym celu, wiesz jakim ;) Mi też nie powiesz? :placz: Mi?! Twojemu dzikuskowi? :( Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Cambel']Hej Slonko :calus: Ueee Azulku zdrowiej :buzi: Megusek też niedługo do weta, tylko w trochę innym celu, wiesz jakim ;) Mi też nie powiesz? :placz: Mi?! Twojemu dzikuskowi? :([/quote] :roflt:...... No cześć :loveu: Azulasta sie chyba zgadza co do Twojego zdania, bo zamiast wypuścić sline z pyska (tak jak torobi jej pancia) to merda ogonem :diabloti: Jak ja bym chciala zeby moja mamula sie zgodzila na sterylke yyyyyyyyyychhh!! :tard::shake: Wszystko w swoim czasie Dzikusku :p Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :obrazic: :placz: Wlazuj na GG na chwilkem. Quote
Akadna Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [COLOR=royalblue]Wiatm Króffecki :grins:[/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Cambel']:obrazic: :placz: Wlazuj na GG na chwilkem.[/quote] Nie fochciaj Turkusku :diabloti::placz: Wlazem dopiero później, wieczorkiem - teraz myku myku na spacerro z Azula Cambleku, poznajesz kto to? [IMG]http://images25.fotosik.pl/21/c351e4efece9db18.jpg[/IMG] Wyszła jak wypłosz :diabloti::loveu::loveu: [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Wiatm Króffecki :grins:[/COLOR][/quote] Hej! :grins: Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [url]http://images25.fotosik.pl/21/c351e4efece9db18.jpg[/url] Ależ oczywiście :loveu: I już zaczynam się domyślać.................:diabloti: Quote
psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [I]Ja narazie wpadam na chwilkę z dwoma pytańkami :multi:[/I] [I]1) Czy udało Ci się załatwić, no wiesz? :loveu:[/I] [I]2) Jaka to książka ta o Katyniu, nie napisałaś mi ;( [/I] [I]Aha. I po trzecie to biegłam wtedy do szkoły, bo się okazało, żę gramy mecz z 1 klasą. Wstyd przyznać jaki był wynik.. [/I] [I]No i po 4 to nic nie napisałaś mi dzisiaj, tylko te 2 esy, oj Gonia Gonia :mad: Widać że wieś :shake:[/I] [I]Ja żegnam, jadę do Makro i od rau pooglądam sobie lustra - a co się będę :P[/I] [I]Do później :bye:[/I] Quote
ewatr Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] [url]http://images25.fotosik.pl/21/c351e4efece9db18.jpg[/url] Wyszła jak wypłosz :diabloti::loveu::loveu: [/quote] Jacie jaki malec :eviltong: nie to co teraz ;) Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Basieńko :buzi: Szkoda, ze słoneczko nieco bardziej nie grzeje, rano było wrecz okrutnie zimno. :eviltong: U nas nic nadzwyczajnego. Educhny się nuda teraz w domu, głownie to wygrzewa sie na słoneczku, na oknie - ba, wiadomo: przez szybe cieplej :evil_lol: Azulastej sie znowu w uszach cosik dzieje :shake: No ale mamy zamiar w tym/przyszłym tygodniu jechac do wetki zeby zajrzała, zanim zrobi sie całkowite bagno :shake: A poza tym to goniasta planuje cos okrutnego, ale na razie ani slowa na ten temat :diabloti: Uch Zuzankowa Króweczka, toz to taka Bestyja wielka, niczym Bibrowy!! :crazyeye: Kopara mi opadla jak zobaczylam te zdjecia :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]noo... ziimnooo.. potwierdzam... brrrr...:roll: uch... co tam szykujesz?:cool3: ciekawam okrutnie :eviltong: a Zuzkowa... noo... taka już wielka jak Bimberos :evil_lol: nieźle się dziewczynie urosło, co nie? ;) [/COLOR][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Cambel'][URL]http://images25.fotosik.pl/21/c351e4efece9db18.jpg[/URL] Ależ oczywiście :loveu: I już zaczynam się domyślać.................:diabloti:[/quote] :diabloti::loveu::cool3::multi: [quote name='psiulka'][I]Ja narazie wpadam na chwilkę z dwoma pytańkami :multi:[/I] [I]1) Czy udało Ci się załatwić, no wiesz? [/I] [I]2) Jaka to książka ta o Katyniu, nie napisałaś mi ;( [/I] [I]Aha. I po trzecie to biegłam wtedy do szkoły, bo się okazało, żę gramy mecz z 1 klasą. Wstyd przyznać jaki był wynik.. [/I] [I]No i po 4 to nic nie napisałaś mi dzisiaj, tylko te 2 esy, oj Gonia Gonia :mad: Widać że wieś [/I] [I]Ja żegnam, jadę do Makro i od rau pooglądam sobie lustra - a co się będę :P[/I] [I]Do później :bye:[/I][/quote] Cześć :diabloti: Ad.1 Operacja w toku :diabloti: Ad.2 No wlasnie zapisalam sobie tytul i autora, ale nie bylam pewna czy tak. Szukalam w googlach ale nie znalazlam ani slowa ani o tym autorze ani o ksiazce, wiec nie wiem :shake: Wiesz co, zeby sie nawet nie odwrocic w strone 16 :cool1::mad: No wieś (ślina z pyska :evil_lol:) Ach, szykujesz sie juz do zakupu prezentu dla mnie :loveu: [quote name='ewatr']Jacie jaki malec :eviltong: nie to co teraz ;)[/quote] Teraz tez jest malutka, ino nie wyglada jak wypłosz :evil_lol::loveu: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]noo... ziimnooo.. potwierdzam... brrrr...:roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]uch... co tam szykujesz?:cool3: ciekawam okrutnie :eviltong:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]a Zuzkowa... noo... taka już wielka jak Bimberos :evil_lol: nieźle się dziewczynie urosło, co nie? ;)[/COLOR][/B] [/quote] Basieńko, a wyobraź sobie, że u goniastej w domu nie palą (gdzie przesiaduję przynajmniej 2/3 dnia) i w szkole tez nie grzeją!! :placz: Cichoooooooooooooo :lol: Bosz taka wielka Bestyja, ze Bimber przy niej wymieka :evil_lol::diabloti::loveu: Quote
psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć :diabloti: Ad.1 Operacja w toku :diabloti: Ad.2 No wlasnie zapisalam sobie tytul i autora, ale nie bylam pewna czy tak. Szukalam w googlach ale nie znalazlam ani slowa ani o tym autorze ani o ksiazce, wiec nie wiem :shake: Wiesz co, zeby sie nawet nie odwrocic w strone 16 :cool1::mad: No wieś (ślina z pyska :evil_lol:) Ach, szykujesz sie juz do zakupu prezentu dla mnie :loveu: [/quote] [I]No to trzymam kciuki cały czas :kciuki:[/I] [I]Podaj, zapytam biblioterkarki SŁOCIŃSKIEJ :loveu:[/I] [I]Bosze, nie wiesz jaka była akcja, więc nie zwróciłam nawet na nią uwagi :eviltong: Po prostu Wieś. :multi:[/I] [I]:mad::mad:[/I] [I]To niespodzianka :lol: Pojedziemy kiedyś z Ewą i wybierzemy :loveu:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='psiulka'][I]No to trzymam kciuki cały czas :kciuki:[/I] [I]Podaj, zapytam biblioterkarki SŁOCIŃSKIEJ :loveu:[/I] [I]Bosze, nie wiesz jaka była akcja, więc nie zwróciłam nawet na nią uwagi :eviltong: Po prostu Wieś. :multi:[/I] [I]:mad::mad:[/I] [I]To niespodzianka :lol: Pojedziemy kiedyś z Ewą i wybierzemy :loveu:[/I][/quote] Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc. :oops: Wysle Ci sms'em, bo komorki nie mam pod reka teraz. A pochwal sie wynikiem :cool3: Ta jasne :razz: Quote
psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [I]A kiedy będzie wiadomo? ;)[/I] [I]Na pewno nie publicznie :diabloti:[/I] [I]No to ba, nawet nie wiesz co my już szykujemy, co Ty myślisz :lol:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='psiulka'][I]A kiedy będzie wiadomo? ;)[/I] [I]Na pewno nie publicznie :diabloti:[/I] [I]No to ba, nawet nie wiesz co my już szykujemy, co Ty myślisz :lol:[/I][/quote] Musze obgadać cały przebieg sprawy z nieco dalszą rodziną, z kimś kto znajdzie dla nas czas - pf no bo własne rodzeństwo to nie łaska:roll: Gadaj :mad: :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Goniuuu :loveu: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts