Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=Purple]witam Was krówki!! :multi:
nie nadrabiam, bo póki co nie mam czasu...:roll:
ale Witam Was czule i słonecznie!!:loveu:
mizianko dla Twego zwierzyńca:) czyli takie tam... krówkowo-edziosławskie :loveu: :p[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Ta dziennikarz :evil_lol: Ale mam taka dziwna babe od polskiego, ze na 2 i pol strony moich wypocin dała mi +4 (I ZAMIERZAM TO POPRAWIC A CO :diabloti:), a nie mialam zadnego bledu stylistycznego, ortograficznego ani interpunkcyjnego. :roll: No i zgodnie z tematem było napisane. Głupia krowa jakaś. Wszyscy tak mówią. A najlepiej śmielismy z dziewczyny z klasy, bo babka jej powiedziała, ze przepisała cały artykuł do zeszytu (a powtórzyła tylko kilka słów) :roflt:biedna Jusynka :evil_lol:

Yyymmm... No wiesz... Ostrrrrrro pracuje jak widac :eviltong: Nie no, ale tak powaznie to postaram sie wpaść :razz:

[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Faktycznie dziwna baba ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]ale ona jeszcze sie na Tobie do konca nie poznała :evil_lol:;) [/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=darkorchid]No to ja czekam w sobote i wypatruje :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Iwona1984']9 lekcji

to co to za szkoła tyle trzyma

a mo moj facet powiedzial ze sie zastanowi nad tymi 89,95[/quote]
Błach widać, jak mi wczoraj cos na dekiel biło, bo miałam 8 lekcji, a w pozostale dni mam po 7. Aczkolwiek jest duze prawdopodobienstwo, ze bede w poniedzialki konczyc o dwie lekcje wczesniej, a piatek o jedna, bo bede miala zwolnienie z wf. ;) Najgorszy to jest czwartek i dojdzie teraz środa, bo ja nie chciałam chodzic na WDŻ :roll:, a okazuje sie, ze na ósmej lekcji (czyli teoretycznie po WDŻ) bedzie dodatkowa matematyka. No chyba, że się coś zmieni... Przewalone :shake:

A gdzie jest MOJ FACET ??:placz: :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Iwona - dzieki, znajdziemy

Goniu tych dziewięciu lekcji to Ci współczuje Chociaż ja też wczoraj miałam 9, bo do ośmiu doszedł mi jeszcze dwugodzinny SKS [w takim razie to nawet 10 lekcji ], więc miałam 4 godziny wfu

Emmm zapisałaś się na to kółko fotograficzne? [/quote]
Ja na SKS niestety nie bede chodzic, z pewnych wzgledow. A na wf tez nie, no sorry facet jest taki pieprzniety, ze ostatnio miałysmy w pon dwie godziny, a poszłysmy na jedną - on sie nawet nie skapcil, sam po 30 minutach lekcji wyslal nas do szatni :evil_lol:A w ogole na wf mozesz sobie cwiczyc albo nie i mozesz sobie robić co zechcesz. A w siatkowke laski fatalnie grają, to juz dzieciarnia moja lepiej wymiata :evil_lol: A ja myslalam, ze to moje gim sobie jaja robi z wf, a tu liceum i takie cos... Moje gimnazjum to przy tym poziom zawodowy :loveu:

Nie zapisalam sie na owe kolko, bo nikt w tej szkole nawet o nim nie słyszał. Fakt, ze z fizyki jest takiś konkurs fotograficzny - zeby dac fotke jakiegos zjawiska fizycznego albo przemiany fizycznej - ja nic nie mam takiego prócz padajacego i rozszczepiającego się światła na listku. A nie wiem czy to sie nadaje, wiec :lol:

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Witamy i dobrej nocki życzymy [/B][/COLOR][/quote]
Dziekuje :evil_lol:

[quote name='Magdalenkl']bry

co to jest 9 lekcji ... tak w szkole sie znecaja przez 5 dni mam na 8:00 i koncze o 14:25[/quote]
Bry :p A no znecaja sie dzady jedne :evil_lol: Ja mam codziennie na 8:00 prócz piątku, a kończe zazwyczaj 14:25 i raz 15:15 (ale jeszcze moze sie zmienic). W dodatku teraz remontuja ulice w Rzeszowie i sa masakryczne korki. Jednym autobusem dzisiaj jechałam ok. 40 minut zamiast 20 :roll:

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]witam Was krówki!! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]nie nadrabiam, bo póki co nie mam czasu...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ale Witam Was czule i słonecznie!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]mizianko dla Twego zwierzyńca czyli takie tam... krówkowo-edziosławskie [/COLOR][/B][/quote]
Basiu :buzi:
Nadrabiać nawet nie ma co, zdjec nie bylo zadnych, a ja tylko przunudzam swoim gadaniem.
Tez chce słonko :placz:U nas tylko wyszlo na chwilke i sie schowało brrr :-(
Zapomniałas o papugach :evil_lol:Ach wlasnie, od poniedziałku mam 3 papulencje - uroczą samiczke,samczyka i standardowo Zieloną babuszkę :loveu:

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Faktycznie dziwna baba ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]ale ona jeszcze sie na Tobie do konca nie poznała [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]No to ja czekam w sobote i wypatruje [/COLOR][/B][/quote]
Dziwna :placz:Ja nie wiem jak ona moze mowic jaka to ona polinistka nie jest, jak np. regułki dyktuje z podrecznika. I w ogole taka dziwna :shake:Ale co tam :p
:loveu:

[quote name='matusz5'][B][COLOR=navy]Witamy się popołudniem słonecznym[/COLOR][/B][/quote]
Mateusz, a kiedy słonko bedzie u goniastej? :placz:

[quote name='ewelinabuck']witam coreczke i zapraszam na foteczki[/quote]
Czesc Mamcia 3 :diabloti:A na fotki wpadne w weekend :loveu:

[quote name='palma']Ja się witam i zmykam :eviltong: ;)[/quote]
Witanko :multi:

Posted

Ja zmykam robić zadanie z polskiego i historii + niemiecki. Wpadne jescze powiedziec dobranoc - kurdesz ale mi sie spac chce :placz: Jak padne wieczorem w piatek to przespie pewnie ze 12 godzin :p albo i wiecej :evil_lol:

Dziekujemy za opiekowanie sie naszym FB :buzi: :buzi: :buzi:
:bye:

Posted

[QUOTE]Ja na SKS niestety nie bede chodzic, z pewnych wzgledow. [/QUOTE]Dlaczego nie? :razz:

[QUOTE]A w ogole na wf mozesz sobie cwiczyc albo nie i mozesz sobie robić co zechcesz. A ja myslalam, ze to moje gim sobie jaja robi z wf, a tu liceum i takie cos... Moje gimnazjum to przy tym poziom zawodowy :loveu:[/QUOTE]Gonia w przeworsku też tak jest :roll: Ja bym na miejscu w-fistów pały wstawiała jak leci za takie olewanie wfów :mad: Bo co to za wf jak dziewczyny siedzą na ławce, nieprzebrane i zadania odrabiają albo kompletnie nic nie robią :mad: Sala się tylko marnuje :placz: i piłki :placz::evil_lol:

[QUOTE] Nie zapisalam sie na owe kolko, bo nikt w tej szkole nawet o nim nie słyszał.[/QUOTE]LoL :lol: Nauczycieli pytałaś? :lol:

Posted

[I]Hejo Gonia :loveu:[/I]

[quote name='Magdalenkl']bry

co to jest 9 lekcji ... tak w szkole sie znecaja :mad: przez 5 dni mam na 8:00 i koncze o 14:25:eviltong:[/quote]

[I]Ja mam to samo :shake: Dzisiaj miałam do 16, bo z SKS'em. :p[/I]

[QUOTE]Ja na SKS niestety nie bede chodzic, z pewnych wzgledow. A na wf tez nie, no sorry facet jest taki pieprzniety, ze ostatnio miałysmy w pon dwie godziny, a poszłysmy na jedną - on sie nawet nie skapcil, sam po 30 minutach lekcji wyslal nas do szatni :evil_lol:A w ogole na wf mozesz sobie cwiczyc albo nie i mozesz sobie robić co zechcesz. A w siatkowke laski fatalnie grają, [COLOR=magenta]to juz dzieciarnia moja lepiej wymiata[/COLOR] :evil_lol: A ja myslalam, ze to moje gim sobie jaja robi z wf, a tu liceum i takie cos... Moje gimnazjum to przy tym poziom zawodowy :loveu:[/QUOTE]

[I]No to ba, zapraszamy do nas, mamy ten konkurs co w tamtym roku :loveu: Liczę na jakieś zaszczytne miejsce naszej drużyny :lol: Nie wiem kto wymyślał nazwę tej drużyny = S.L.U. - Super ludki umięśnione :eviltong: A teraz kurcze nie czuję już tego "respektu" do trzeciej klasy, bo wiesz jakie to teraz osoby :shake:[/I]

[I]A o kółku fotograficznym mi koleżanka mówiła, ale nie o jakimś szkolnym, i jak coś będzie wiedzieć to dam Ci znać jeśli chcesz ;) Kiedy wpadniecie (z Azą?)[/I]

[I]Miłej nauki :buzi:[/I]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dlaczego nie?

Gonia w przeworsku też tak jest Ja bym na miejscu w-fistów pały wstawiała jak leci za takie olewanie wfów :mad: Bo co to za wf jak dziewczyny siedzą na ławce, nieprzebrane i zadania odrabiają albo kompletnie nic nie robią :mad: Sala się tylko marnuje i piłki

LoL :lol: Nauczycieli pytałaś? :lol:[/quote]
No bo nie - SKS jest prowadzony przez jakąs wredną nauczycielka, która wpieprza actiwie na przerwach :evil_lol:. Zreszta ja do odważnych nie należe, nikt z mojej klasy nie zamierza tam chodzić, a z drugoklasistami i trzecioklasistami to wstydam :evil_lol:
Własnie dlatego na takie wf'y szkoda mi czasu, wole wczesniej przyjechać do domu i pojsc z Kropą na spacer niż siedzieć dwie godziny i nic nie robić. ;)

Do odważnych nie naleze :eviltong: i nie mam pojęcia kogo mam zapytać o to kółko. Zreszta przypuszczam, że istnieje ono tylko "na papierze" :eviltong:

[quote name='psiulka'][I]Hejo Gonia [/I]

[I]Ja mam to samo :shake: Dzisiaj miałam do 16, bo z SKS'em. :p[/I]

[I]No to ba, zapraszamy do nas, mamy ten konkurs co w tamtym roku :loveu: Liczę na jakieś zaszczytne miejsce naszej drużyny Nie wiem kto wymyślał nazwę tej drużyny = S.L.U. - Super ludki umięśnione A teraz kurcze nie czuję już tego "respektu" do trzeciej klasy, bo wiesz jakie to teraz osoby [/I]

[I]A o kółku fotograficznym mi koleżanka mówiła, ale nie o jakimś szkolnym, i jak coś będzie wiedzieć to dam Ci znać jeśli chcesz Kiedy wpadniecie (z Azą?)[/I]

[I]Miłej nauki :buzi:[/I][/quote]
Cześć Ilonek, wiesz co, ja się powinnam obrazić, bo to jest skandal - zeby na cały dzien wyslac mi jednego marnego smsa (a drugi jakis urwany)!! :mad: Prosze mi sie poprawić! Bo ja już planuje, ze jak moj tata wróci to uskubię od niego 20 złotych i np. bede pisac jak sobie jade Solarisem, ktory jest orzewany olala :loveu::loveu::evil_lol:

Ilonek, wiesz co sie dzisiaj dowiedziałam? Moja kolezanka, ktora chodzila do 4 gim (przy IX LO) miała chemię przez dwa lata z PANEM G. :evil_lol: (a ja sie zastanawialam za co go wywalili stamtąd:diabloti:)Nieźle z gościa dzisiaj szydziłyśmy hahahah, tylko ciii :evil_lol:
A co do SKS - miałas go z p. W.? A wiesz, że Ona była w IX LO przewodniczącą zespołu cheerleaders? Tylko nie wiem czy nadal jest, ale na stronie mojego liceum na grupowym zdjęciu jest. :eviltong:Wybadaj sprawe:D

Zdjecie ze strony ZSO nr 1 w Rzeszowie - pani od prawej w niebieskim sweterku
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img409.imageshack.us/img409/1214/ch1nx8.jpg[/IMG][/URL]

Ilonek - o dzieciarni to ja mowilam o tych z sąsiedztwa. Szczegolnie dwa knypki wymiataja nieźle :eviltong: A swoja droga to ten turniej siatkowy to świetna sprawa :loveu: NIEZŁA NAZWA hahahah :diabloti: A tej trzeciej klasy nie zazdroszcze - masakra :/ Chyba bede zawsze pewnych ludzi wspominać tak "ciepło" :/

Ja w ZST rozmawialam o kursie fotograficznym z kolezanka, mowila cos, ze 40zł miesięcznie płaciła. Moze kiedys sie skusze (ale pewnie to bedzie w bardziej wiosennym/letnim okresie, jak troche w szkole wrzuca na luz). Ale jak cos to czekam na info :lol:

A z Aza uch nie wiem. Ale pewnie gdzies w najblizszych tygodniach, dam Ci znac, bo gdzies w październiku idziemy na Katyń i nie bede musiala sie uczyc przez jedno po południe, wiec :loveu:

Dobranocka wszystkim :bye: Idem na randkę z historią :lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Cześć Ilonek, wiesz co, ja się powinnam obrazić, bo to jest skandal - zeby na cały dzien wyslac mi jednego marnego smsa (a drugi jakis urwany)!! :mad: Prosze mi sie poprawić! Bo ja już planuje, ze jak moj tata wróci to uskubię od niego 20 złotych i np. bede pisac jak sobie jade Solarisem, ktory jest orzewany olala :loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Ilonek, wiesz co sie dzisiaj dowiedziałam? Moja kolezanka, ktora chodzila do 4 gim (przy IX LO) miała chemię przez dwa lata z PANEM G. :evil_lol: (a ja sie zastanawialam za co go wywalili stamtąd:diabloti:)Nieźle z gościa dzisiaj szydziłyśmy hahahah, tylko ciii :evil_lol:
A co do SKS - miałas go z p. W.? A wiesz, że Ona była w IX LO przewodniczącą zespołu cheerleaders? Tylko nie wiem czy nadal jest, ale na stronie mojego liceum na grupowym zdjęciu jest. :eviltong:Wybadaj sprawe:D

Ilonek - o dzieciarni to ja mowilam o tych z sąsiedztwa. Szczegolnie dwa knypki wymiataja nieźle :eviltong: A swoja droga to ten turniej siatkowy to świetna sprawa :loveu: NIEZŁA NAZWA hahahah :diabloti: A tej trzeciej klasy nie zazdroszcze - masakra :/ Chyba bede zawsze pewnych ludzi wspominać tak "ciepło" :/

Ja w ZST rozmawialam o kursie fotograficznym z kolezanka, mowila cos, ze 40zł miesięcznie płaciła. Moze kiedys sie skusze (ale pewnie to bedzie w bardziej wiosennym/letnim okresie, jak troche w szkole wrzuca na luz). Ale jak cos to czekam na info :lol:

A z Aza uch nie wiem. Ale pewnie gdzies w najblizszych tygodniach, dam Ci znac, bo gdzies w październiku idziemy na Katyń i nie bede musiala sie uczyc przez jedno po południe, wiec :loveu:

Dobranocka wszystkim :bye: Idem na randkę z historią :lol:[/quote]

[I]No nie miałam czasu praktycznie napisać więcej, bo od 8 do lekcji angielskiego stresowałam się czy zdam. (Tak wogóle to będę miała korki z anglisza, może wreszcie czegoś się nauczę). Potem znowóż miałam takie lekcje ostre no i 2 h (wyjątkowo, bo ma być 3) SKS'u. A potem od razu na spacer, do 19, później lekcje i teraz weszłam na kompa w spokoju. Mam nadzieję, że będziesz pisywać do mnie tyż, bo sama wiesz, że w gim. nr 12 nie ma z kim żywcem porozmawiać.[/I]

[I]A to jego wywalili? Pierwsze słyszę. Wiem tylko, że on jest magister inżynier 8) [/I]
[I]
Bosz :roflt: Nie wierze, daj dowody xD
[/I]
[I]Aha, no ja w końcu nie wiem o kim tak mówisz, bo wszystkich nazywasz dziećmi :diabloti: No fajna, fajna, teraz nie ma przynajmnie takich drużyn jak "Tekiela i Spółka" czy "Żyrafki" :evil_lol:[/I]

[I]Ale już za rok to my będziemy mieli władze :diabloti:[/I]

[I]W październiku dopiero? :( [/I]

[I]Miłego randkowania :buzi:[/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]No nie miałam czasu praktycznie napisać więcej, bo od 8 do lekcji angielskiego stresowałam się czy zdam. (Tak wogóle to będę miała korki z anglisza, może wreszcie czegoś się nauczę). Potem znowóż miałam takie lekcje ostre no i 2 h (wyjątkowo, bo ma być 3) SKS'u. A potem od razu na spacer, do 19, później lekcje i teraz weszłam na kompa w spokoju. Mam nadzieję, że będziesz pisywać do mnie tyż, bo sama wiesz, że w gim. nr 12 nie ma z kim żywcem porozmawiać.[/I]

[I]A to jego wywalili? Pierwsze słyszę. Wiem tylko, że on jest magister inżynier 8) [/I]

[I]Bosz :roflt: Nie wierze, daj dowody xD[/I]

[I]Aha, no ja w końcu nie wiem o kim tak mówisz, bo wszystkich nazywasz dziećmi :diabloti: No fajna, fajna, teraz nie ma przynajmnie takich drużyn jak "Tekiela i Spółka" czy "Żyrafki" :evil_lol:[/I]

[I]Ale już za rok to my będziemy mieli władze :diabloti:[/I]

[I]W październiku dopiero? :( [/I]

[I]Miłego randkowania :buzi:[/I][/quote]
Ja korki z angielskiego planuje na 2008 lub 2009 rok jako wsparcie przed matura ;) Nie stresuj Ilonek, Pani S. jest naprawde dobrym nauczycielem. :loveu:Dopiero tutaj w LO to zauwazylam - jest wymagajaca, ale świetnie uczy i ja z jedna dziewczyna w mojej grupie na angielskim przodujemy.
Ach nie boj nic, u mnie w liceum tez praktycznie nie ma z kim pogadac. Ale posmiac nieźle mozna. Szczegolnie na chemii :roflt:albo z dwoch dziewczyn - Sylwii i Andżeliki jak sie leja na lekcjach :roflt:

Bosz, przypomniałaś mi tą sprawe z MAGISTREM INZYNIEREM :roflt:Pamietam jak moja klasa wreczala zaproszenia na komers, p. G. oczywiscie chętnie je przyjął, a następnie usiadł, zaczął czytac i zamarł. Zrobil taka mine jakbysmy na zaproszeniu napisali mu "wiazanke klątw", bo okazalo sie, ze przed jego imieniem i nazwiskiem napisano samo mgr, a on przeciez mgr i inz. Masakra:roflt:Facet nam wygłosił taki wykład, że trzeba sobie zapamietac - on bodajze ukonczyl politechnike, a po politechnice jest sie magistrem inzynierem!! No! :roflt: A nie wiem czy go wywalili, w każdym razie zniknął z tamtej szkoły rok temu, czyli mniej wieciej w tym czasie co u nas odeszła p. K. i on przejął wszystkie klasy.

Nie śmiej się z "Żyrafek" :mad: :evil_lol:

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]przyszłam Wam króweczki bra noc rzeknąć:)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]BRAAA NOOOOOOC :loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]
Basia :buzi:

[quote name='psiulka'][I]To ona na 100% :D[/I][/quote]
Pytałaś? I co mowila?
Ja jej jeszcze w ogole nie widziałam w tej szkole - zrezygnowała?

[quote name='psiulka'][URL="http://www.enneagram.pl/"][I]http://www.enneagram.pl/[/I][/URL][I] - I kliknij na test ;) Fajne, u mnie się zgadza, wyszło mi czyste 4.[/I][/quote]
Yyy?? :diabloti:

[quote name='Iwona1984']Goniasta muszę sie pochwalić, dzis ide oglądać to lustereczka za jedyne 89.95 a w następnym tygodniu może to cudeńko trafi do mnie:multi::multi:[/quote]
SZCZĘSCIARA!!!! :placz:Tez chcem :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ja korki z angielskiego planuje na 2008 lub 2009 rok jako wsparcie przed matura ;) Nie stresuj Ilonek, Pani S. jest naprawde dobrym nauczycielem. :loveu:Dopiero tutaj w LO to zauwazylam - jest wymagajaca, ale świetnie uczy i ja z jedna dziewczyna w mojej grupie na angielskim przodujemy.
Ach nie boj nic, u mnie w liceum tez praktycznie nie ma z kim pogadac. Ale posmiac nieźle mozna. Szczegolnie na chemii :roflt:albo z dwoch dziewczyn - Sylwii i Andżeliki jak sie leja na lekcjach :roflt:

Bosz, przypomniałaś mi tą sprawe z MAGISTREM INZYNIEREM :roflt:Pamietam jak moja klasa wreczala zaproszenia na komers, p. G. oczywiscie chętnie je przyjął, a następnie usiadł, zaczął czytac i zamarł. Zrobil taka mine jakbysmy na zaproszeniu napisali mu "wiazanke klątw", bo okazalo sie, ze przed jego imieniem i nazwiskiem napisano samo mgr, a on przeciez mgr i inz. Masakra:roflt:Facet nam wygłosił taki wykład, że trzeba sobie zapamietac - on bodajze ukonczyl politechnike, a po politechnice jest sie magistrem inzynierem!! No! :roflt: A nie wiem czy go wywalili, w każdym razie zniknął z tamtej szkoły rok temu, czyli mniej wieciej w tym czasie co u nas odeszła p. K. i on przejął wszystkie klasy.
Nie śmiej się z "Żyrafek" :mad: :evil_lol:
Pytałaś? I co mowila?
Ja jej jeszcze w ogole nie widziałam w tej szkole - zrezygnowała?
Yyy?? :diabloti:
[/quote]

[I]Wiem, że fajnie uczy, ale ja muszę się podszkolić, bo w podstawówce sobie to zaniedbałam, a wiesz, że nasz rocznik jako pierwszy ma testy z anglika.[/I]

[I]Bosz :evil_lol: I co Wam mówił? Dzisiaj oczywiście było (cytuję) "Kto z Was wie co to jest elektroliza? <Chwila ciszy> Oprócz Adrianny oczywiście".. [/I]

[I]Nie śmieję, z Żyrafkami się fanie grało :evil_lol:[/I]

[I]Wstydam :oops:[/I]

[I]No rozwiąż :loveu:[/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Wiem, że fajnie uczy, ale ja muszę się podszkolić, bo w podstawówce sobie to zaniedbałam, a wiesz, że nasz rocznik jako pierwszy ma testy z anglika.[/I]

[I]Bosz :evil_lol: I co Wam mówił? Dzisiaj oczywiście było (cytuję) "Kto z Was wie co to jest elektroliza? <Chwila ciszy> Oprócz Adrianny oczywiście".. [/I]

[I]Nie śmieję, z Żyrafkami się fanie grało :evil_lol:[/I]

[I]Wstydam :oops:[/I]

[I]No rozwiąż :loveu:[/I][/quote]
Aaa :eviltong:
HA, ucz sie matematyki, bo bedziesz miala ją obowiazkowa na maturze :eviltong:
Ja juz nie zdaze nadrobic tych lat z podstawowki, gimnazjum... Moge miec tylko nadzieje, ze cos sie zmieni :-(

A co miał mówic? :evil_lol: U nas było tak zawsze, tylko zamiast Adrianny był Dominik :evil_lol:

No i dobsz, bo jak bedziesz sie zmiala z Zyrafek to zwolam ekipe i sie skonczy :evil_lol:;)

Gadaj!

Ale nie wiem o co chodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Aaa :eviltong:
HA, ucz sie matematyki, bo bedziesz miala ją obowiazkowa na maturze :eviltong:
Ja juz nie zdaze nadrobic tych lat z podstawowki, gimnazjum... Moge miec tylko nadzieje, ze cos sie zmieni :-(
A co miał mówic? :evil_lol: U nas było tak zawsze, tylko zamiast Adrianny był Dominik :evil_lol:
No i dobsz, bo jak bedziesz sie zmiala z Zyrafek to zwolam ekipe i sie skonczy :evil_lol:
Gadaj!
Ale nie wiem o co chodzi :evil_lol:[/quote]

[I]Matmę rozumiem, jakoś łatwo wszystko mi z niej wchodzi do głowy, bo P. F. fajnie uczy ;) Tak ciekawie mówi, a i w podstawówce (gdy nie chodziłam do klasy z Adą) byłam jedną z najlepszych :evil_lol: Po Mamusi mam :buzi:[/I]
[I]A ja sie biorę do roboty, i codziennie ukam to co było na lekcjach, żeby potem nie mieć zległości, a nie tak jak kiedyś...[/I]
[I]No, jak zareagował na to? :evil_lol:[/I]
[I]Proszę bardzo :roflt:[/I]
[I]To taki test, spróbuj ;)[/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Matmę rozumiem, jakoś łatwo wszystko mi z niej wchodzi do głowy, bo P. F. fajnie uczy ;) Tak ciekawie mówi, a i w podstawówce (gdy nie chodziłam do klasy z Adą) byłam jedną z najlepszych :evil_lol: Po Mamusi mam :buzi:[/I]
[I]A ja sie biorę do roboty, i codziennie ukam to co było na lekcjach, żeby potem nie mieć zległości, a nie tak jak kiedyś...[/I]
[I]No, jak zareagował na to? :evil_lol:[/I]
[I]Proszę bardzo :roflt:[/I]
[I]To taki test, spróbuj ;)[/I][/quote]
Ja z p. F. to owszem na początku było ok. Ale jak mnie wziela do odpowiedzi i po minucie nawrzeszczała na mnie, ze nie umiem - pf jak w ogole moge nie rozumiec :evil_lol: I potem lekcje stały sie dla mnie stresem, bo skad ja moglam wiedziec czy np. na tej lekcji nie weźmie mnie do odpowiedzi i po minucie nie wlepi kolejnej pały - p. B. (mialam z nią w I klasie) jakos nakreslala mi poczatek i ja robilam zadanie bez problemu. I z gim nic praktycznie konkretnego nie wynioslam oprócz tego jak udawac zapracowaną na lekcji zeby nie wziela do odp. :diabloti:

No wiadomo, ze po mamusi - dobre Dziecko :buzi:

To sie ukaj, ja sobie np. robie do notesu dodatkowe notatki z tych przedmiotów, które bede na maturze zdawac :eviltong:

Jak zareagował? Pisałam wyżej
[quote]
p. G. oczywiscie chętnie je przyjął, a następnie usiadł, zaczął czytac i zamarł. Zrobil taka mine jakbysmy na zaproszeniu napisali mu "wiazanke klątw", bo okazalo sie, ze przed jego imieniem i nazwiskiem napisano samo mgr, a on przeciez mgr i inz. Masakra:roflt:Facet nam wygłosił taki wykład, że trzeba sobie zapamietac - on bodajze ukonczyl politechnike, a po politechnice jest sie magistrem inzynierem!! No! [/quote]

Noo nie smiej sie tylko gadaj - pytałas sie jej czy cus?