Hanna R. Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Gosiu, kiedy się wyprowadzacie ? Moje psy blokowe zazdroszczą Gerdzi ... :fadein:
beria Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Gertruda była wyjątkowo grzeczna na zdjęciu szwów :cool3: Cieszę się, że dobrze się czuje, ale jeszcze bardziej ucieszę się w poniedziałek, jeśli wyniki histopatologii będą dobre. Haniu, myślę, że przeprowadzimy się w przyszłym roku :razz: Wszystko idzie wolniej niż myślałam :shake: Teraz chociaż coś się dzieje na budowie, ale mieliśmy przestój, bo nie ma kto pracować. Wszyscy fachowcy zajęci albo już wyemigrowali :diabloti:
Hanna R. Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='beria']Gertruda była wyjątkowo grzeczna na zdjęciu szwów :cool3: Cieszę się, że dobrze się czuje, ale jeszcze bardziej ucieszę się w poniedziałek, jeśli wyniki histopatologii będą dobre. Haniu, myślę, że przeprowadzimy się w przyszłym roku :razz: Wszystko idzie wolniej niż myślałam :shake: Teraz chociaż coś się dzieje na budowie, ale mieliśmy przestój, bo nie ma kto pracować. Wszyscy fachowcy zajęci albo już wyemigrowali :diabloti:[/quote] Aaaaa, toż przyszły taki sam dobry jak ten, A kto wie czy nie lepszy ??? Może jeszcze jaką aplikację zrobisz ???? :cool3:
beria Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Może jeszcze jaką aplikację zrobisz ???? :cool3:[/QUOTE] O nie :diabloti: Ta jedna mi wystarczy :evil_lol:
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='beria']Gertruda była wyjątkowo grzeczna na zdjęciu szwów :cool3:[/quote] haha to tak jak Luna - ja naopowiadałam jaka to zn iej histeryczka i że potrzebne kilka osób do pomocy, wet się już nad głupim jasiem zastanawiał, ale spróbowalismy bez niczego i ta mała trusia stała spokojniutko jak nigdy :evil_lol:
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ktoś tu wcześniej powiedział ze blokowe psy dostają głupawki przy ciągłym dostępie świerzego powietrza ;) Potwierdzam - patrz Zmorka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzisz? I mówiłam ze będzie dobrze :loveu:
beria Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Zaraz jadę na budowę, ale musiałam napisać :diabloti: Guzki wycięte Gerdzie nie miały charakteru nowotworowego :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: To były zmiany spowodowane stanem zapalnym, być może od mleka gromadzącego się w czasie ciąży urojonej :razz: Mam zdrowiutką burą sukę :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :drinking: :drinking: :drinking:
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [QUOTE]Wszystko wraca do normy :multi:[/QUOTE] [QUOTE] Guzki wycięte Gerdzie nie miały charakteru nowotworowego :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: To były zmiany spowodowane stanem zapalnym, być może od mleka gromadzącego się w czasie ciąży urojonej :razz: [/QUOTE] :multi::multi::multi:Bardzo się cieszę:multi::multi::multi:
malawaszka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 jejku jak cudnie!!!! :laola: :multi: :multi: :multi:
mila_2 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 to świętujemy:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::beerchug::beerchug::drinking::drinking:
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 super wiadomośc !!! :multi::multi::multi: Gosiu, cieszymy się razem z Wami :multi:
AlKil Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Wielkie gratulacje!!! Cieszę się razem z Wami...:multi::multi::multi: I jednocześnie żegnam!!!! :bye:
Vectra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='beria']Zaraz jadę na budowę, ale musiałam napisać :diabloti: Guzki wycięte Gerdzie nie miały charakteru nowotworowego :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: To były zmiany spowodowane stanem zapalnym, być może od mleka gromadzącego się w czasie ciąży urojonej :razz: Mam zdrowiutką burą sukę :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] Wow Gosiu wspaniała wiadomość :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Pysia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 A ja powiem tylko tyle: [SIZE=7][COLOR=Magenta][I][B]A nie mówiłam ????:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
PIKA Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='beria'] Guzki wycięte Gerdzie nie miały charakteru nowotworowego :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: To były zmiany spowodowane stanem zapalnym, być może od mleka gromadzącego się w czasie ciąży urojonej :razz: Mam zdrowiutką burą sukę :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :drinking: :drinking::drinking: [/quote] Huuraaaaaaaa :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :drinking::drinking::drinking::drinking:
mila_2 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Bry:) co słychać u naszej [B]Rekonwalescentki??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]
Alicja Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 :multi::multi::multi:hurrraaaaaaaaaaaa Gerdzia zdrowa:multi::multi::multi:
Alka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 dzień doberek !:multi: Co tam u Was ? Jak Gerdzia ? :roll:
Hanna R. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jak to dobrze, że masz zdrową Gertrudę ! I nie załamuj mnie Gosiu - zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie chcesz się uczyć ??? :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witaj Gosiu :loveu: Gertruda pewnie już szaleje na dworku:multi:
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Gosiaaa co u Was??? mam nadzieję, że masz mnóstwo jesiennych Gerdziowych foteczek :loveu:
beria Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Dziękujemy :loveu: U nas świetnie :multi: Wyczesałam Gertrudę, bo za chwilę będę miała gości :razz: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/222/d88d77089cdf7893.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/185/4d675b713f2a3471.jpg[/IMG][/URL] a ona w ciągu kilku minut, porawiła sobie fryzurę :mad: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/185/09d5b8750a3023d0.jpg[/IMG][/URL] na ładniejszą :diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/231/10f59127186b5eba.jpg[/IMG][/URL] efekt końcowy :grab: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/222/14c9484dac6ae50b.jpg[/IMG][/URL] Uciekam :drink1: :eviltong:
Elitesse Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 buahahaha jakbym widziala foty Wacia lub Tess !! :lol: :lol: oni zaraz po czesanku zaczynaja sie tarzac lub pocierac glowa o kanape i tez im taki efekt wwychodzi :evil_lol:
Recommended Posts