Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beria']Po przeczytaniu pewnego wątku, dochodzę do wniosku, że Gerda zasłużyła na sterylkę, bo zawsze ciągnęło ją do podśmietnikowych kolesi, zamiast absolutnym przypadkiem spotkać na swej drodze "cichego przedstawiciela tej pięknej rasy" :angryy: I się baaardzo wk*** na dobranoc :angryy:[/quote]
taaa miałam przyjemność to czytać :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='beria']Po przeczytaniu pewnego wątku, dochodzę do wniosku, że Gerda zasłużyła na sterylkę, bo zawsze ciągnęło ją do podśmietnikowych kolesi, zamiast absolutnym przypadkiem spotkać na swej drodze "cichego przedstawiciela tej pięknej rasy" :angryy: I się baaardzo wk*** na dobranoc :angryy:[/quote]

no nie? Luna też kurna nie chciała spotkać przypadkiem innego sznaucera tylko sie koondlom nadstawiała :angryy: niektórzy to mają szczeście zamiast rozumu kurna :shake: najgorsze wyzwiska mi się cisną pod palce :shake:

Posted

Mnie to martwi ta druga sznaucerka - Gabi. Ona też ma guzki w sutkach :shake: Z tego co się dowiedziałam przy okazji choroby Gertrudy, nawet hormony w trakcie ciąży urojonej mogą spowodować rośnięcie guzków i zmiany nowotworowe :shake: Mam nadzieję, że ją zoperują i nie będzie dopuszczana :-(

Posted

przygnębiająco się w galerii Lampiszona zrobiło, nieprawdaż??:( Miejmy nadzieję, że w temacie Zalewskich coś się wyjaśni...

btw. a jak Gerda dziś sie czuje??

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Hey Beria,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]widzę, że Gerdunia nosi kolnierzyk wiec sie domyslalm, ze cos nie ten tego jest :oops: kurcze mam takie braki :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]życzymy jej szybkiego powrotu do zdrowia i wirzymy, ze wyniki wyjda poprawne :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Miłego, slonecznego i nie pechowego mimo [B]13go w piatek[/B] dnia Wam zyczymy :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Całuski od bigosków:buzi::buzi::buzi:dla Ciebie i pocerowanej G.

[QUOTE]Dzisiaj Gertruda zjadła gotowane mięsko z kurzego udka, serek homogenizowany i kilka biszkoptów :cool3: [/QUOTE]

No ładne menu:razz:Sama bym co nie co z niego skonsumowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dzień dobry
[QUOTE][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/163/12402e1e748f3d65.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
do twarzy jej z tą "krynolinką" :evil_lol:
czy sunia się już dobrze czuje?

Posted

Cześc

Jak tam dzisiaj pocerowana? :razz:
Za wyniki trzymamy kciuki :kciuki:
[quote name='Vectra']taaa miałam przyjemność to czytać :angryy::angryy::angryy:[/quote]

mozecie powiedziec o co chodzi? :oops:

Posted

Dzysis, Gerdzia miala strerylke..czy to z koniecznosci czy czemu? Sory, ale juz nie doczytalam :oops:
Gerda, zdrowiej szybciutko :Rose:

Tez jestem ciekawa o co chodzi z tymi zalewskimi :roll: Pojde na weterynarie...

Posted

Ooooo, jak ten czas leci ... To Gerdzia już bez szans na szczęśliwe macierzyństwo ...
Ty to jednak wstrętna jesteś :angryy: A mogłaś przecież zostać babcią ... Jak pani Z. :cool1:

Posted

No cholera Haniu, głupia jak but jestem :wallbash: Zamiast rozmnożyć Gertrudę zamierzam kupić średniaka :cool1: A miałabym gratis całe stado porąbańcow zrównoważonych po mamusi :diabloti: I zarobiłabym na szczeniakach :diabloti: A kasa mi teraz potrzebna :razz:

A tak naprawdę Anetta, Gertruda została wysterylizowana bo:
- i tak miała być wysterylizowana
- miała wstęp do ropomacicza, wprawdzie zaleczony antybiotykami, ale mogło się to powtórzyć
- miała dwa guzki w sutkach, które należało usunąć przed ewentualną ciążą urojoną

Dzisiaj Gertruda zeżarła udko z kurczaka, kawał indyka, serek homo, biszkoty, poprawiła suchą karmą i orzeszkami pistacjowymi :p Bardzo chce wylizywać miejsce szycia i gania po mieszkaniu ze swoim szczurkiem :cool3:

Posted

[quote name='beria']

Dzisiaj Gertruda zeżarła [B]biszkoty,[/B][/quote]

a czym ty psa karmisz? :crazyeye:

[quote name='beria'] gania po mieszkaniu ze swoim szczurkiem :cool3:[/quote]

moze lepiej trzymać ja na sznurku, żeby tak nie ganiala :razz:

Posted

[quote name='beria']No cholera Haniu, głupia jak but jestem :wallbash: Zamiast rozmnożyć Gertrudę zamierzam kupić średniaka :cool1: A miałabym gratis całe stado porąbańcow zrównoważonych po mamusi :diabloti: I zarobiłabym na szczeniakach :diabloti: A kasa mi teraz potrzebna :razz:

Dzisiaj Gertruda zeżarła udko z kurczaka, kawał indyka, serek homo, [SIZE=4][COLOR=Magenta]biszkoty[/COLOR][/SIZE], poprawiła suchą karmą i orzeszkami pistacjowymi :p Bardzo chce wylizywać miejsce szycia i gania po mieszkaniu ze swoim szczurkiem :cool3:[/quote]
Witaj :)
No to witam w gronie durnych bo ja zamiast dopuszczać obie suki co cieczke to już przegapiłam kilka :evil_lol: A pieniądze też mi teraz potrzebne :razz::evil_lol:
Słuchaj...Tommy jak przeczytał te biszkoty to zwiał :cool3: Nie wiem czemu :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Dzisiaj Gertruda zeżarła udko z kurczaka, kawał indyka, serek homo, biszkoty, poprawiła suchą karmą i orzeszkami pistacjowymi :p [/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no po takim zestawie to musiałabym spać z burkami na dworze, żeby nie biegać tam i z powrotem :crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja się dzisiaj widziałam z Gosią i wiem, że Gerda dobrze :multi: :multi: :multi:[/quote]
O to bardzo dobra wiadomosc;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...