beria Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Wyniki będą najwcześniej w następny poniedziałek - powiedzieli nam, żeby dzwonić za 14 dni, to powinny być.
Vectra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='beria']Po przeczytaniu pewnego wątku, dochodzę do wniosku, że Gerda zasłużyła na sterylkę, bo zawsze ciągnęło ją do podśmietnikowych kolesi, zamiast absolutnym przypadkiem spotkać na swej drodze "cichego przedstawiciela tej pięknej rasy" :angryy: I się baaardzo wk*** na dobranoc :angryy:[/quote] taaa miałam przyjemność to czytać :angryy::angryy::angryy:
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='beria']Po przeczytaniu pewnego wątku, dochodzę do wniosku, że Gerda zasłużyła na sterylkę, bo zawsze ciągnęło ją do podśmietnikowych kolesi, zamiast absolutnym przypadkiem spotkać na swej drodze "cichego przedstawiciela tej pięknej rasy" :angryy: I się baaardzo wk*** na dobranoc :angryy:[/quote] no nie? Luna też kurna nie chciała spotkać przypadkiem innego sznaucera tylko sie koondlom nadstawiała :angryy: niektórzy to mają szczeście zamiast rozumu kurna :shake: najgorsze wyzwiska mi się cisną pod palce :shake:
beria Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Mnie to martwi ta druga sznaucerka - Gabi. Ona też ma guzki w sutkach :shake: Z tego co się dowiedziałam przy okazji choroby Gertrudy, nawet hormony w trakcie ciąży urojonej mogą spowodować rośnięcie guzków i zmiany nowotworowe :shake: Mam nadzieję, że ją zoperują i nie będzie dopuszczana :-(
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 też się bardzo boję o Gabi :-( a najgorsze, że dziewczyny chyb nie podpisały umowy adopcyjnej z zalewską i guzik możemy :-( bo to przecież dogomaniak :angryy: :mad:
mila_2 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 przygnębiająco się w galerii Lampiszona zrobiło, nieprawdaż??:( Miejmy nadzieję, że w temacie Zalewskich coś się wyjaśni... btw. a jak Gerda dziś sie czuje??
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Hey Beria,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]widzę, że Gerdunia nosi kolnierzyk wiec sie domyslalm, ze cos nie ten tego jest :oops: kurcze mam takie braki :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]życzymy jej szybkiego powrotu do zdrowia i wirzymy, ze wyniki wyjda poprawne :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Miłego, slonecznego i nie pechowego mimo [B]13go w piatek[/B] dnia Wam zyczymy :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='mila_2']Daga - Gerda miała w poniedziałek sterylkę...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]dzięki :buzi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
bigos Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Całuski od bigosków:buzi::buzi::buzi:dla Ciebie i pocerowanej G. [QUOTE]Dzisiaj Gertruda zjadła gotowane mięsko z kurzego udka, serek homogenizowany i kilka biszkoptów :cool3: [/QUOTE] No ładne menu:razz:Sama bym co nie co z niego skonsumowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [I][B]witam rekonwalescentkę i jej pielęgniarkę :p[/B][/I]
leemonca Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 dzień dobry [QUOTE][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/163/12402e1e748f3d65.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] do twarzy jej z tą "krynolinką" :evil_lol: czy sunia się już dobrze czuje?
PIKA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześc Jak tam dzisiaj pocerowana? :razz: Za wyniki trzymamy kciuki :kciuki: [quote name='Vectra']taaa miałam przyjemność to czytać :angryy::angryy::angryy:[/quote] mozecie powiedziec o co chodzi? :oops:
malawaszka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 poszukaj sobie postów osoby o nicku "zalewscy" - wątek na weterynarii "Jak dbać o sukę po porodzie...: :angryy:
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dzysis, Gerdzia miala strerylke..czy to z koniecznosci czy czemu? Sory, ale juz nie doczytalam :oops: Gerda, zdrowiej szybciutko :Rose: Tez jestem ciekawa o co chodzi z tymi zalewskimi :roll: Pojde na weterynarie...
Hanna R. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ooooo, jak ten czas leci ... To Gerdzia już bez szans na szczęśliwe macierzyństwo ... Ty to jednak wstrętna jesteś :angryy: A mogłaś przecież zostać babcią ... Jak pani Z. :cool1:
beria Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 No cholera Haniu, głupia jak but jestem :wallbash: Zamiast rozmnożyć Gertrudę zamierzam kupić średniaka :cool1: A miałabym gratis całe stado porąbańcow zrównoważonych po mamusi :diabloti: I zarobiłabym na szczeniakach :diabloti: A kasa mi teraz potrzebna :razz: A tak naprawdę Anetta, Gertruda została wysterylizowana bo: - i tak miała być wysterylizowana - miała wstęp do ropomacicza, wprawdzie zaleczony antybiotykami, ale mogło się to powtórzyć - miała dwa guzki w sutkach, które należało usunąć przed ewentualną ciążą urojoną Dzisiaj Gertruda zeżarła udko z kurczaka, kawał indyka, serek homo, biszkoty, poprawiła suchą karmą i orzeszkami pistacjowymi :p Bardzo chce wylizywać miejsce szycia i gania po mieszkaniu ze swoim szczurkiem :cool3:
PIKA Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='beria'] Dzisiaj Gertruda zeżarła [B]biszkoty,[/B][/quote] a czym ty psa karmisz? :crazyeye: [quote name='beria'] gania po mieszkaniu ze swoim szczurkiem :cool3:[/quote] moze lepiej trzymać ja na sznurku, żeby tak nie ganiala :razz:
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='beria']No cholera Haniu, głupia jak but jestem :wallbash: Zamiast rozmnożyć Gertrudę zamierzam kupić średniaka :cool1: A miałabym gratis całe stado porąbańcow zrównoważonych po mamusi :diabloti: I zarobiłabym na szczeniakach :diabloti: A kasa mi teraz potrzebna :razz: Dzisiaj Gertruda zeżarła udko z kurczaka, kawał indyka, serek homo, [SIZE=4][COLOR=Magenta]biszkoty[/COLOR][/SIZE], poprawiła suchą karmą i orzeszkami pistacjowymi :p Bardzo chce wylizywać miejsce szycia i gania po mieszkaniu ze swoim szczurkiem :cool3:[/quote] Witaj :) No to witam w gronie durnych bo ja zamiast dopuszczać obie suki co cieczke to już przegapiłam kilka :evil_lol: A pieniądze też mi teraz potrzebne :razz::evil_lol: Słuchaj...Tommy jak przeczytał te biszkoty to zwiał :cool3: Nie wiem czemu :crazyeye::evil_lol:
malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='beria']Dzisiaj Gertruda zeżarła udko z kurczaka, kawał indyka, serek homo, biszkoty, poprawiła suchą karmą i orzeszkami pistacjowymi :p [/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no po takim zestawie to musiałabym spać z burkami na dworze, żeby nie biegać tam i z powrotem :crazyeye:
Vectra Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Hej Gosiu :loveu::loveu: i jak tam dziś Gerdzia :razz: już ranka powinna się ładnie zbliżnić :cool3::cool3:
malawaszka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 a ja się dzisiaj widziałam z Gosią i wiem, że Gerda dobrze :multi: :multi: :multi:
KaRa_ Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='malawaszka']a ja się dzisiaj widziałam z Gosią i wiem, że Gerda dobrze :multi: :multi: :multi:[/quote] O to bardzo dobra wiadomosc;)
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Nie obyło się bez paniki ;) :evil_lol: Krasnoludki mi poskarżyły ;)
Recommended Posts