Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Napisał(a) [B]malawaszka[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2219058#post2219058"][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]buuahahahah beria ale powiedz co to za pies??? sąsiadów?? Luna jak była mała chodziłą do sąsiadk isie bawić z jej suczką, a jak dorosła to już nie chciała :shake:[/I]

:megagrin: :megagrin: :megagrin: To [B]mój[/B] zięć, czyli zachodzący do Klaudii :turn-l:
Wiszę Ci piwo za ten tekst :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Albo możemy się umówić na większe sponiewieranie :cool3:
Drugi dzień miałam mega doła z nasileniem skłonności hipochondryczno-depresyjnych przez Gerdę, ale teraz uchachana pójdę spać :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Jak Oliwka podrośnie, zobaczysz jak to z zięciami bywa ;-)
____[/QUOTE]

ha, ha, ha, alem się uśmiała, dobre :megagrin:

dzieńdoberek!
a Gerdę ode mnie proszę mocno, mocno wyściskać :calus: i nie martw się na zapas. napewno wszystko się dobrze skończy

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beria']Nie dość, że wchodzi, to siedzi kilka godzin :crazyeye:
TZ go nie lubi, jak to tatuś jedynaczki :p[/quote]

haha, dobre z tym zięciem :evil_lol: , a najlepszy waszkowy tekst :roflt::roflt::roflt:

beria, zaręczam ,że gdyby miał 2, 3 córki tak samo byłby zazdrosny :cool3:, tacy to już są ci tatusiowie :evil_lol:

Gerdzi życzymy duuuużo zdrówka!

Posted

[quote name='Elitesse']to normalnie jak ze mna i Oliwkowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

spróbuję odwrócić uwagę ode mnie i napiszę, że Elitesse była święcie przekonana że Oliw to moje dziecię :turn-l: i nawet sobie o mnie myślała nieładnie że co to ze mne za matka któa tak często wybywa na wystawki na całe dnie i dziecię zostawia w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']spróbuję odwrócić uwagę ode mnie i napiszę, że Elitesse była święcie przekonana że Oliw to moje dziecię :turn-l: i nawet sobie o mnie myślała nieładnie że [B]co to ze mne za matka któa tak często wybywa na[/B] [B]wystawki na całe dnie i dziecię zostawia w domu[/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

haha, dobre...:evil_lol:

teraz w modzie ,że młode matki wybywają na meliniarskie imprezy:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahahah beria ale powiedz co to za pies??? sąsiadów?? Luna jak była mała chodziłą do sąsiadk isie bawić z jej suczką, a jak dorosła to już nie chciała :shake:[/quote]

[quote name='malawaszka']łomatko ale jestem tępak [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/notak.gif[/IMG]

no nie mogę - normalnie moja własna głupota mnie przerosła [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/nuda.gif[/IMG][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ale sie ubawiłam .....Gosiu TZ niech za wczasu na weselicho oszczędza ;)

Posted

[quote name='beria']Nie dość, że wchodzi, to siedzi kilka godzin :crazyeye:
[/quote]

zaczniesz sie martwic jak zacznie nocowac :evil_lol:

Posted

Ale uśmiałam się z Weszki i w ogóle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Beria choć sponiewieramy się u mnie a Weszka za tekst stawia :eviltong:
Ile Klaudia ma lat? ;)

Posted

[quote name='Pysia']Ale uśmiałam się z Weszki i w ogóle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Beria choć sponiewieramy się u mnie a Weszka za tekst stawia :eviltong:
Ile Klaudia ma lat? ;)[/quote]

o nie nie - ja sobie wydrukowałam to co Beria napisała i żadne sądy tego nie podważą :eviltong: :evil_lol:

Posted

Zaglądam tylko na chwilę napisać, że z Gerdą już dobrze :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Bryka, bawi się, żre i dużo sępi :diabloti:
Ale muszę się przyznać, że wczoraj nie wytrzymałam i wylądowałam z nią rano u weta :-? Uznałam, że jest nadal słaba, w dodatku na ulotce antybiotyku pisało, że nie wolno go przyjmować przy problemach z wątrobą, a Gerda rok temu miała podwyższone próby wątrobowe. Zafundowałam sobie poranną wycieczkę 40 km w jedną stronę, na Brynów, żeby wyjść na idiotkę :angryy:
Gerda tradycyjnie pyszczyła w poczekalni i satysfakcję miała nieziemską, że inne psy takie wystraszone – pewno debilka myślała, że to jej się boją :stupid: Zatykałam jej paszczę, ale to nie pomagało. Taką ją zebrała z poczekalni pani doktor. W pokoju tłumaczę i opowiadam wetce jaki to mój pies słaby i lichutki, a ona zezuje na Gerdę, która była na długiej smyczy. To patrzę i ja. Suka merda ogonem, węszy, zagląda we wszystkie kąty z zainteresowaniem, pieprzony okaz zdrowia :razz: No nic, tłumaczę dalej. Przy końcu mojej opowieści o biednej Gertrudzie, cholera przypomniała sobie, że w poniedziałek schodziła na dół na USG i wydarła na schody ciągnąc mnie za sobą :roll: Pani doktor nie uznała mojej opowieści za wiarygodną – czytaj uznała mnie za hipochondryczną wariatkę :oops: Dobrze, że wspomniałam o tym antybiotyku i problemach Gerdy z wątrobą, miałam też jej stare wyniki. Pani doktor postanowiła sprawdzić wątrobę. Gerda została obmacana i dla absolutnej pewności zrobiliśmy próby wątrobowe. Oczywiście wszystko w normie. Wetka popatrzyła na mnie z politowaniem i nawet nie policzyła za wizytę tylko za to badanie krwi :evil_lol: Kupiłam Gertrudzie z radości w sklepie przy klinice suszony świński ogon, który zeżarła zanim zjechałam z autostrady. A TZ mocno, bardzo mocno na mnie krzyczał :placz: i zabronił macać, badać i oglądać psa :mad:
Jutro mam nadzieję zajrzeć na dogo na dłużej, bo za kilka godzin wstaję :shake:A jak pozałatwiam sprawy z papierami i odbębnię zaległą wizytę kumpeli, która ma notoryczne problemy z teściową, dzwonię umawiać się na sterylkę :roll: Chyba tego nie przeżyję :nerwy:
:bye:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: następna do klubu hipihindryczek się zapisała dobrowolnie :evil_lol: a najgorsze że przy wpisywaniu się podpisać trzeba weksle i już nie ma odwrotu :lol:

Super że Gerda zdrowa :laola:

Posted

[quote name='malawaszka'][B]spróbuję odwrócić uwagę ode mnie i napiszę, że Elitesse [/B]była święcie przekonana że Oliw to moje dziecię :turn-l: i nawet sobie o mnie myślała nieładnie że co to ze mne za matka któa tak często wybywa na wystawki na całe dnie i dziecię zostawia w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

ladnie to tak ? :diabloti: przypominam ci ze widzimy sie w Zabrzu !! :mad: :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']ladnie to tak ? :diabloti: przypominam ci ze widzimy sie w Zabrzu !! :mad: :mad: :evil_lol:[/QUOTE]

No widzimy się, widzimy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Umówiłam dzisiaj Gerdę na sterylkę, 9 października w poniedziałek, rano odwozimy myszkę moją malutką, a po południu ją odbierzemy. Wprawdzie proponowano mi możliwość pozostawienia psa na noc i odebrania ją następnego dnia, gdybym miała problem z dojazdem, ale nie zostawię jej przecież samej, obolałej i wystraszonej :shake: Cały tydzień zarezerwowałam sobie na siedzenie z nią w domu :roll:

Posted

Gosiu, bardzo długo mnie nie było. Ale pracowicie nadrobiłam :p
Po pierwsze, to[B][SIZE=4] gratuluję ! [/SIZE][/B] Czy wywaliłaś już całą tę naukową makulaturę gdzieś, gdzie jej nie widać ? To jest najbardziej miły moment po wszystkich egzaminach :p

Kominek i pan kominkowy super !

Jak tam zagnieżdżony materiał na [B]Twojego[/B] zięcia ? :lol:

No i czy podpisałaś te weksle, o których pisała Monika ? :lol:

Posted

Gosiu witaj :multi:
Jestem zachwycona stanem zdrowia Gertrudy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
No i maupo jedna jutro sobota a Ty nie odzywasz się :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']

Czyli sterylka w następny poniedziałaek ?[/QUOTE]

Tak. Do niedzieli włącznie Gerda wcina antybiotyki. Kupuję jej jogurty activia, żeby sobie odbudowała florę bakteryjną po antybiotykach :roll: Na zmianę z actimelkami :p Pochodzimy przez ten tydzień na spacerki, bo od poniedziałku siedziała w domu plackiem, niech się wybiega na zapas :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Po pierwsze, to[B][SIZE=4] gratuluję ! [/SIZE][/B] Czy wywaliłaś już całą tę naukową makulaturę gdzieś, gdzie jej nie widać ? To jest najbardziej miły moment po wszystkich egzaminach :p

Jak tam zagnieżdżony materiał na [B]Twojego[/B] zięcia ? :lol:

No i czy podpisałaś te weksle, o których pisała Monika ? :lol:[/QUOTE]

Zbędna makulatura spłonie ... w kominku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mogę się doczekać :multi: Materiał na zięcia ostatnio przyprowadził Klaudię ze szkoły i udał się z nią na spacer do parku :crazyeye:

[quote name='Pysia']Gosiu witaj :multi:
Jestem zachwycona stanem zdrowia Gertrudy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
No i maupo jedna jutro sobota a Ty nie odzywasz się :angryy:[/QUOTE]

Bo jutro mam w planie zrobić sobie sałatkę do słoików :cool3: Duuużo sałatki :p To ulubiona mojego Klaudiuszka ;) Muszę zrobić, bo dziecko mnie molestuje :razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][I]Dotarłam i tutaj .....poczytałam wszystko ;)
trzymam kciukasy za Gerde już na zapas ;)
[/I][/QUOTE]

Dziękuję Alu :loveu: Bardzo się boję :roll: Sterylizacja i wycięcie dwóch guzków, to nie na moje nerwy :shake: Może w sumie dobrze wyszło, bo TZ stał się po rozmowie z wetem absolutnym zwolennikiem sterylizacji. Pozbył się wszystkich wątpliwości.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...