Vectra Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Gosiu bardzo się ciesze że wszystko się udało :multi::multi::multi: teraz to już z górki ;) a ma Gerdzia kaftanik :razz:
beria Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Gerda ma kołnierz :roll: Sama nie wiem co lepsze. Pod kaftanik się dogrzebie, kołnierz rozpierdzieli :diabloti: Załatwiłam sobie tydzień siedzenia plackiem w domu z suczem, bo to najlepsze zabezpieczenie :razz: Wet powiedział, że lepiej goi się bez kaftanika :roll:
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Luna miała kaftanik - i jak jej czasem chciałam zdjąć żeby pochodziła bez to wpadała w panikę i bez kaftana nie robiła ani kroku :lol: a jak jej tylko go zakładałam to się uspokajała :roll:
beria Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Gerda nie cierpi ubranek wszelakich :shake: Kiedyś skaleczyła sobie łapę, bez opatrunku łaziła normalnie, a w bandażu na trzech :diabloti: I tak nie zostanie sama w domu, bo jeśli o nią chodzi, jakoś nie mam zaufania do [B]żadnych [/B]zabezpieczeń :mad: Niech tylko poczuje się lepiej :diabloti:
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Gosia tylko uważaj, żeby Gerda nie biegała i nie naciągała sobie tego brzucha - Luna ma od jakiegoś czasu przepuklinę właśnie w miejscu szycia po sterylce - musiało coś puścić :placz: więc pilnuj, żeby Gerdzie się porządnie zrosło - kurde i Lun będzie musiała to mieć szyte znowu :placz:
Vectra Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Lalka z dwojga złego wolała kiecke :evil_lol: bo jak jej kołnierz nadziałam to stała taka nieszczęśliwa sirota i ani drgneła :shake: usiąść i leżeć wcale nie chciała :placz: kaftan przedtrwał kilka dni :roll: został jej siłą zdarty :mad: przez takiego jednego :angryy:
beria Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Na razie leży sobie bez zabezpieczeń, bo ciągle śpi, a ja mam ją na oku ;) Do zdjęcia szwów będzie na pewno spacerować na smyczy. A jak dojdzie do formy, to nic jej przed bieganiem i skakaniem nie powstrzyma :shake: Z wiekiem ADHD się tonuje, ale nie aż tak :diabloti: Przy drugiej wizycie u weta z okazji jej początkowego ropomacicza przyjmował nas nie pan, ale pani doktor. Zanim zajrzała do karty, zobaczyła Gerdę w akcji i zapytała, która to cieczka :evil_lol: Jak jej powiedziałam, że trudno mi dokładnie określić która, bo niedługo suka skończy osiem lat, to jej oczy zrobiły się duże i okrągłe :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='beria']Jak jej powiedziałam, że trudno mi dokładnie określić która, bo niedługo suka skończy osiem lat, to jej oczy zrobiły się duże i okrągłe :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ] :klacz: noo bo Gerda kompletnie nie wygląda na swoje lata i oby tak dalej :multi: :loveu:
mila_2 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ufffffff...no to puszczam kciuki. Gertruda szybko zapomni o zabiegu;) btw. Malawaszka - Wy się trzymajcie cieplutko i oby przepuklina się wchłonęła. Już czytałam wieści w waszej galerii...
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja dopiero teraz doczytałam ,że Gerdzia jest po zabiegu...:oops: Proszę przekazać moc buziaków i niech szybko wraca do formy :loveu:
beria Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Pocerowany brzuszek :cool3: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/197/4c5c0f4e406e7dcc.jpg[/IMG][/URL] Rekonwalescentka :razz: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/197/fd29ec43e9c991ce.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/198/8d1b6e09769fd8ad.jpg[/IMG][/URL]
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 za pare tygodni nie będzie śladu po cerowanku :loveu::loveu:
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Vectra']za pare tygodni nie będzie śladu po cerowanku :loveu::loveu:[/quote] noo ja na tą chwile nie wiem gdzie bylo szycie :evil_lol:
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Gerda nie będzie miała nawet małej blizny :) Kurcze....Przysłowie mówi "goi się jak na psie" i to jest prawda :p Buziaki dla rekonwalescentki :loveu:
KaRa_ Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [IMG]http://images3.fotosik.pl/197/fd29ec43e9c991ce.jpg[/IMG] Ooo jak śpi;) A nowa fryzurka jest świetna:cool3: A co do ciecia to ma je bardzo ladne;) Wiem bo widziałam na swoich psach straszne:lol:
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='KaRa_TC'] [COLOR=red]A co do ciecia[/COLOR] to ma je bardzo ladne;) Wiem bo widziałam na swoich psach straszne:lol:[/quote] boszz ale się nagłowiłam o jakiego CIECIA chodzi :evil_lol:
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='malawaszka']boszz ale się nagłowiłam o jakiego CIECIA chodzi :evil_lol:[/quote] Waszko bój się Boga :shake::shake: a tobie tylko sex w głowie :evil_lol::evil_lol:
beria Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Mnie się cieć z dozorcą kojarzy :razz: nie z sexem :shake: Może coś ze mną nie w porządku :confused: :help1:
Alicja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Vectra']Waszko bój się Boga :shake::shake: a tobie tylko sex w głowie :evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='beria']Mnie się cieć z dozorcą kojarzy :razz: nie z sexem :shake: Może coś ze mną nie w porządku :confused: :help1:[/quote] cieć czy dozorca to jakby mężczynza nie ? :razz: :evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 jejku jedno slowo napisalam a ile ma znaczen i skojarzen:lol: :evil_lol:
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Vectra']Waszko bój się Boga :shake::shake: a tobie tylko sex w głowie :evil_lol::evil_lol:[/quote] a co ma cieć do sexu :crazyeye: :shake: a co do drugiej części zdania to i owszem jestem coraz bardziej zdesperowana :diabloti:
beria Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Vectra']cieć czy dozorca to jakby mężczynza nie ? :razz: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] U nas w bloku jest cieciowa :razz: Nie kojarzy mi się też z seksem :shake: Taki cieć, to byłoby coś :p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/198/0b6a0779c096d812.gif[/IMG][/URL] :eviltong: Gerda dużo śpi, niewiele je, chodzi już normalnie, chce biegać :mad: a przed chwilą wskoczyła na łóżko i śpi z TZtem :p Oby tak dalej :multi: Samo cięcie sterylizacyjne ma kilka cm długości, ale są jeszcze dwa dodatkowe przez te guzki :roll:
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No to super że Gerda ma się dobrze :multi::multi: jak skacze , chce biegać czyli zdrowiuchna baba :loveu::loveu: oby tak dalej :p
Recommended Posts