Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W czwartek razem z Agatą będziemy w schronisku. Spróbujemy wyciągnąć chłopaki na zewnątrz.
Również w czwartek ostatecznie zapadnie decyzja co z Samsungiem. Agata nie chce abyśmy zapeszyły.
Ja od siebie napiszę, że jest światełko, aby mały mógł się znależć jeszcze w czwartek na domowym tymczasie.

Na razie na koncie są dwie wpłaty .

Posted

[quote name='ata']W czwartek razem z Agatą będziemy w schronisku. Spróbujemy wyciągnąć chłopaki na zewnątrz.
Również w czwartek ostatecznie zapadnie decyzja co z Samsungiem. Agata nie chce abyśmy zapeszyły.
Ja od siebie napiszę, że jest światełko, aby mały mógł się znależć jeszcze w czwartek na domowym tymczasie.

Na razie na koncie są dwie wpłaty .[/QUOTE]

Dziś wpłaciłem za dwa miesiące deklaracji...

Rozumiem, że światełko w tunelu... Trzymam kciuki za pomyślne, czwartkowe wieści!!!

Posted

Pytalam, czy wplacac juz pieniązki- nie otrzymalam odpowiedzi:( Nie wiem tez na jakie konto...no ale chyba bedziemy wplacac, jak sprawa sie wyjasni- czy idą do DT czy nie???BO zaczelam sie mylic ktory idzie ktory zostaje...:./

Posted

[quote name='ata'][SIZE=4][COLOR=Purple][B][COLOR=Black]KONTO
[/COLOR][/B][COLOR=Black][SIZE=2]Aneta Szeming
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]22 1020 4115 0000 9902 0065 6801
[SIZE=4][COLOR=Purple]
Deklaracje stałe[/COLOR][/SIZE]

10 zł ------------------- Cajus_JB
20 zł ------------------- UBOCZE ---------- (01.12 wpływ na rachunek :loveu:-grudzień, styczeń)
20 zł ------------------- Agata,Sonia
50 zł ------------------- Leyla
10 zł ------------------- Mamuśka
10 zł ------------------- Bjuta -------------- (01.12 wpływ na rachunek:loveu:-grudzień)
---------
120 zł

[COLOR=Purple][SIZE=4]Deklaracje jednorazowe

[SIZE=2]500 zł -------- Ketunia i jej siostra
10 zł -------- MAGDOLA -------------------- (26-11 wpływ na rachunek:loveu:)
100 zł -------- Leyla
10 zł -------- Gonia66
-----------
620 zł
[/SIZE]

[SIZE=2][I]Dla Siemensa (Białaska) brama do lepszego życia powoli się otwiera, chłopak najpózniej do końca przyszłego tygodnia ma szanse znalezć się w domu tymczasowym w Niemczech. Tam będzie dochodził do siebie i dalej będzie szukał docelowego domku.
Aby wyjazd doszedł poskutku potrzebujemy 450 zł na pokrycie cięści paliwa, na czip i paszport i ewentualne doszczepienie chłopaka.

[SIZE=4][B]Środki przeznaczone na ten cel.

[/B][/SIZE][/I][SIZE=4][B][SIZE=2]Ketunia - 250 zł[/SIZE]
[/B][/SIZE][I][SIZE=4][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/SIZE][/I][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Purple][SIZE=4]

[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]Ata...skreśl moja deklarację z jednorazowych, na deklaracje stałą:) Juz pisalam...i ja tez musze miec wiecej danych do przelewu, prosze na PW...zrobie wplate...:)

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Do przelewu potrzebuję adres odbiorcy.
Chyba,że to jest Twoje konto Ata to dam Tobie kasę w czwartek...[/QUOTE]

Tak to moje konto. Na pw. wyslę Tobie pełen adres :)

Posted

[quote name='gonia66']Pytalam, czy wplacac juz pieniązki- nie otrzymalam odpowiedzi:( Nie wiem tez na jakie konto...no ale chyba bedziemy wplacac, jak sprawa sie wyjasni- czy idą do DT czy nie???BO zaczelam sie mylic ktory idzie ktory zostaje...:./[/QUOTE]

Jeżeli chodzi o DT dla Samsunga to sprawa wyjaśni się w czwartek...Jeżeli nie pojedzie do DT to będą potrzebne pieniążki na hotel.
A w przypadku Simensa,który ma jechać na 99%w przyszłym tyg. do Niemiec na transport,więc pieniążki można wpłacać na konto podane w pierwszym poście.;)

Nie wiem czy każdy bank wymaga podania adresu odbiorcy:roll:Mój tak dlatego czekam na pw...Jak dostanę to Tobie prześlę.

Posted

[quote name='ata']gonia66 - poprawione ;)[/QUOTE]
Dzięki:) Kaska pojdzie jutro, bo moj bank o tej godz ma przerwe techniczna do ok 3.00 a nie wiem czy dzis dam rade tyle wysiedziec..:/

Posted

[B]Ogólnie jest juz sporo deklaracji. Jednak stałych wciąż mało !![/B]
Musimy się przygotować na to, że chłopak trochę w hotelu posiedzi :roll:

Posted

Przypominamy! Wsparcie finansowe bardzo potrzebne!

[quote name='ata'][SIZE=4][COLOR=Purple][B][COLOR=Black]KONTO
[/COLOR][/B][COLOR=Black][SIZE=2]Aneta Szeming
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]22 1020 4115 0000 9902 0065 6801
[SIZE=4][COLOR=Purple]
Deklaracje stałe[/COLOR][/SIZE]

10 zł ------------------- Cajus_JB
20 zł ------------------- UBOCZE ---------- (01.12 wpływ na rachunek :loveu:-grudzień, styczeń)
20 zł ------------------- Agata,Sonia
50 zł ------------------- Leyla
10 zł ------------------- Mamuśka
10 zł ------------------- Bjuta -------------- (01.12 wpływ na rachunek:loveu:-grudzień)
10 zł ------------------- gonia66
---------
130 zł

[COLOR=Purple][SIZE=4]Deklaracje jednorazowe

[SIZE=2]500 zł -------- Ketunia i jej siostra
10 zł -------- MAGDOLA -------------------- (26-11 wpływ na rachunek:loveu:)
100 zł -------- Leyla
-----------
610 zł
[/SIZE]

[SIZE=2][I]Dla Siemensa (Białaska) brama do lepszego życia powoli się otwiera, chłopak najpózniej do końca przyszłego tygodnia ma szanse znalezć się w domu tymczasowym w Niemczech. Tam będzie dochodził do siebie i dalej będzie szukał docelowego domku.
Aby wyjazd doszedł poskutku potrzebujemy 450 zł na pokrycie cięści paliwa, na czip i paszport i ewentualne doszczepienie chłopaka.

[SIZE=4][B]Środki przeznaczone na ten cel.

[/B][/SIZE][/I][SIZE=4][B][SIZE=2]Ketunia - 250 zł[/SIZE]
[/B][/SIZE][I][SIZE=4][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/SIZE][/I][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Purple][SIZE=4]

[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Posted

Ale tu cicho. Hopamy nie spadamy!!!

[B]Agata,Sonia - czy wiesz już o której będziesz jechała do schronu??
Nie pamiętam z jakiego nr. tel. do mnie dzwoniłaś:oops:[/B]

Posted

W ostatni weekend przed świętami a więc 19-20 grudzień planuję zrobić zbiórkę dla schroniska na wrzesińskim rynku.
Czy byłyby chętne osoby, które aktywnie uczestniczyłyby w zbiórce i ogólnie pomocy??

Posted

[B]Ze względu na zbliżający się wyjazd Siemensa, prosiłabym bardzo o wpłaty, oraz ukierunkowanie od kogo i ile środków możemy przeznaczyć na tego pieska. Potrzebna jest suma 450 zł.
[/B]
[B]W chwili obecnej na koncie jest zaksięgowane 60 zł.[/B]

Posted

Ata, przepraszam za lenistwo, że pytam, a nie szukam na wątku,ale wydaje mi się, że wspominałaś, że w tych 450zł jest także kwota za chipowanie. Czy żaden weterynarz w Waszej okolicy nie prowadzi akcji darmowego chipowania psów? Może warto byłoby to sprawdzić, a tym samym kwota do uzbierania troszkę by zmalała. Nie wiem jak to jest u Was,ale w moim miasteczku, pani weterynarz, u której leczymy naszą telefoniczną sunię ( ;) ) prowadzi do końca roku właśnie taką akcję, więc może w Waszych okolicach, któryś wet także ?

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Czesc Ata.Wysłałam do Ciebie smsa,że jutro będę około 11:00 u Ciebie.Adres ten sam co do przelewu,tak?
Właśnie przelałam 25 zł,sama zdecyduj na którego psiaka...[/QUOTE]

Ogromne dzięki i do jutra :painting:
Te 25 zł przekażę w pierwszej kolejności na Siemensa. Dostał chłopak ogromną szansę, więc niech czym prędzej z tego schronu zmyka.
O Samsungu jutro porozmawiamy.

Leyla, dzięki

MyszkaMiki - byłaś może w schronisku ?

Posted

[quote name='Lilmo']Ata, przepraszam za lenistwo, że pytam, a nie szukam na wątku,ale wydaje mi się, że wspominałaś, że w tych 450zł jest także kwota za chipowanie. Czy żaden weterynarz w Waszej okolicy nie prowadzi akcji darmowego chipowania psów? Może warto byłoby to sprawdzić, a tym samym kwota do uzbierania troszkę by zmalała. Nie wiem jak to jest u Was,ale w moim miasteczku, pani weterynarz, u której leczymy naszą telefoniczną sunię ( ;) ) prowadzi do końca roku właśnie taką akcję, więc może w Waszych okolicach, któryś wet także ?[/QUOTE]

Niestety nie. Ani we Wrześni, ani w Gnieżnie. To jest koszt 50 zł. Więc gdziekolwiek dalej nawet gdyby było za darmo, nie opłacałoby się ze względu na koszt paliwa.

Posted

Do hoteliku u ZuziM stoimy na 15 miejscu.

[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/138597-HOTELIK-u-ZuziaM-12-wolnych-kojcA-w-od-poA-owy-grudnia"]HOTELIK u ZuziaM... 12 wolnych kojców od połowy grudnia[/URL][/B]