Agata,Sonia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jest aktualna:razz:,ale wszystko wyjaśni się w czwartek po naszym spotkaniu w schronisku:popcorn: Quote
ata Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 W czwartek razem z Agatą będziemy w schronisku. Spróbujemy wyciągnąć chłopaki na zewnątrz. Również w czwartek ostatecznie zapadnie decyzja co z Samsungiem. Agata nie chce abyśmy zapeszyły. Ja od siebie napiszę, że jest światełko, aby mały mógł się znależć jeszcze w czwartek na domowym tymczasie. Na razie na koncie są dwie wpłaty . Quote
UBOCZE Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='ata']W czwartek razem z Agatą będziemy w schronisku. Spróbujemy wyciągnąć chłopaki na zewnątrz. Również w czwartek ostatecznie zapadnie decyzja co z Samsungiem. Agata nie chce abyśmy zapeszyły. Ja od siebie napiszę, że jest światełko, aby mały mógł się znależć jeszcze w czwartek na domowym tymczasie. Na razie na koncie są dwie wpłaty .[/QUOTE] Dziś wpłaciłem za dwa miesiące deklaracji... Rozumiem, że światełko w tunelu... Trzymam kciuki za pomyślne, czwartkowe wieści!!! Quote
ata Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Uaktualniłam stan konta:cool3: W czwartek się okaże, co to za dwa giganty siedzą:cool1: Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pytalam, czy wplacac juz pieniązki- nie otrzymalam odpowiedzi:( Nie wiem tez na jakie konto...no ale chyba bedziemy wplacac, jak sprawa sie wyjasni- czy idą do DT czy nie???BO zaczelam sie mylic ktory idzie ktory zostaje...:./ Quote
Agata,Sonia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Do przelewu potrzebuję adres odbiorcy. Chyba,że to jest Twoje konto Ata to dam Tobie kasę w czwartek... Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='ata'][SIZE=4][COLOR=Purple][B][COLOR=Black]KONTO [/COLOR][/B][COLOR=Black][SIZE=2]Aneta Szeming [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]22 1020 4115 0000 9902 0065 6801 [SIZE=4][COLOR=Purple] Deklaracje stałe[/COLOR][/SIZE] 10 zł ------------------- Cajus_JB 20 zł ------------------- UBOCZE ---------- (01.12 wpływ na rachunek :loveu:-grudzień, styczeń) 20 zł ------------------- Agata,Sonia 50 zł ------------------- Leyla 10 zł ------------------- Mamuśka 10 zł ------------------- Bjuta -------------- (01.12 wpływ na rachunek:loveu:-grudzień) --------- 120 zł [COLOR=Purple][SIZE=4]Deklaracje jednorazowe [SIZE=2]500 zł -------- Ketunia i jej siostra 10 zł -------- MAGDOLA -------------------- (26-11 wpływ na rachunek:loveu:) 100 zł -------- Leyla 10 zł -------- Gonia66 ----------- 620 zł [/SIZE] [SIZE=2][I]Dla Siemensa (Białaska) brama do lepszego życia powoli się otwiera, chłopak najpózniej do końca przyszłego tygodnia ma szanse znalezć się w domu tymczasowym w Niemczech. Tam będzie dochodził do siebie i dalej będzie szukał docelowego domku. Aby wyjazd doszedł poskutku potrzebujemy 450 zł na pokrycie cięści paliwa, na czip i paszport i ewentualne doszczepienie chłopaka. [SIZE=4][B]Środki przeznaczone na ten cel. [/B][/SIZE][/I][SIZE=4][B][SIZE=2]Ketunia - 250 zł[/SIZE] [/B][/SIZE][I][SIZE=4][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/SIZE][/I][/SIZE][/SIZE][/COLOR] [COLOR=Purple][SIZE=4] [/SIZE][/COLOR][/QUOTE]Ata...skreśl moja deklarację z jednorazowych, na deklaracje stałą:) Juz pisalam...i ja tez musze miec wiecej danych do przelewu, prosze na PW...zrobie wplate...:) Quote
ata Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Agata,Sonia']Do przelewu potrzebuję adres odbiorcy. Chyba,że to jest Twoje konto Ata to dam Tobie kasę w czwartek...[/QUOTE] Tak to moje konto. Na pw. wyslę Tobie pełen adres :) Quote
Agata,Sonia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='gonia66']Pytalam, czy wplacac juz pieniązki- nie otrzymalam odpowiedzi:( Nie wiem tez na jakie konto...no ale chyba bedziemy wplacac, jak sprawa sie wyjasni- czy idą do DT czy nie???BO zaczelam sie mylic ktory idzie ktory zostaje...:./[/QUOTE] Jeżeli chodzi o DT dla Samsunga to sprawa wyjaśni się w czwartek...Jeżeli nie pojedzie do DT to będą potrzebne pieniążki na hotel. A w przypadku Simensa,który ma jechać na 99%w przyszłym tyg. do Niemiec na transport,więc pieniążki można wpłacać na konto podane w pierwszym poście.;) Nie wiem czy każdy bank wymaga podania adresu odbiorcy:roll:Mój tak dlatego czekam na pw...Jak dostanę to Tobie prześlę. Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='ata']gonia66 - poprawione ;)[/QUOTE] Dzięki:) Kaska pojdzie jutro, bo moj bank o tej godz ma przerwe techniczna do ok 3.00 a nie wiem czy dzis dam rade tyle wysiedziec..:/ Quote
ata Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [B]Ogólnie jest juz sporo deklaracji. Jednak stałych wciąż mało !![/B] Musimy się przygotować na to, że chłopak trochę w hotelu posiedzi :roll: Quote
Bjuta Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przypominamy! Wsparcie finansowe bardzo potrzebne! [quote name='ata'][SIZE=4][COLOR=Purple][B][COLOR=Black]KONTO [/COLOR][/B][COLOR=Black][SIZE=2]Aneta Szeming [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]22 1020 4115 0000 9902 0065 6801 [SIZE=4][COLOR=Purple] Deklaracje stałe[/COLOR][/SIZE] 10 zł ------------------- Cajus_JB 20 zł ------------------- UBOCZE ---------- (01.12 wpływ na rachunek :loveu:-grudzień, styczeń) 20 zł ------------------- Agata,Sonia 50 zł ------------------- Leyla 10 zł ------------------- Mamuśka 10 zł ------------------- Bjuta -------------- (01.12 wpływ na rachunek:loveu:-grudzień) 10 zł ------------------- gonia66 --------- 130 zł [COLOR=Purple][SIZE=4]Deklaracje jednorazowe [SIZE=2]500 zł -------- Ketunia i jej siostra 10 zł -------- MAGDOLA -------------------- (26-11 wpływ na rachunek:loveu:) 100 zł -------- Leyla ----------- 610 zł [/SIZE] [SIZE=2][I]Dla Siemensa (Białaska) brama do lepszego życia powoli się otwiera, chłopak najpózniej do końca przyszłego tygodnia ma szanse znalezć się w domu tymczasowym w Niemczech. Tam będzie dochodził do siebie i dalej będzie szukał docelowego domku. Aby wyjazd doszedł poskutku potrzebujemy 450 zł na pokrycie cięści paliwa, na czip i paszport i ewentualne doszczepienie chłopaka. [SIZE=4][B]Środki przeznaczone na ten cel. [/B][/SIZE][/I][SIZE=4][B][SIZE=2]Ketunia - 250 zł[/SIZE] [/B][/SIZE][I][SIZE=4][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/SIZE][/I][/SIZE][/SIZE][/COLOR] [COLOR=Purple][SIZE=4] [/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Quote
ata Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ale tu cicho. Hopamy nie spadamy!!! [B]Agata,Sonia - czy wiesz już o której będziesz jechała do schronu?? Nie pamiętam z jakiego nr. tel. do mnie dzwoniłaś:oops:[/B] Quote
MyszkaMiki Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 W ostatni weekend przed świętami a więc 19-20 grudzień planuję zrobić zbiórkę dla schroniska na wrzesińskim rynku. Czy byłyby chętne osoby, które aktywnie uczestniczyłyby w zbiórce i ogólnie pomocy?? Quote
ata Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [B]Ze względu na zbliżający się wyjazd Siemensa, prosiłabym bardzo o wpłaty, oraz ukierunkowanie od kogo i ile środków możemy przeznaczyć na tego pieska. Potrzebna jest suma 450 zł. [/B] [B]W chwili obecnej na koncie jest zaksięgowane 60 zł.[/B] Quote
Agata,Sonia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Czesc Ata.Wysłałam do Ciebie smsa,że jutro będę około 11:00 u Ciebie.Adres ten sam co do przelewu,tak? Właśnie przelałam 25 zł,sama zdecyduj na którego psiaka... Quote
Lilmo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ata, przepraszam za lenistwo, że pytam, a nie szukam na wątku,ale wydaje mi się, że wspominałaś, że w tych 450zł jest także kwota za chipowanie. Czy żaden weterynarz w Waszej okolicy nie prowadzi akcji darmowego chipowania psów? Może warto byłoby to sprawdzić, a tym samym kwota do uzbierania troszkę by zmalała. Nie wiem jak to jest u Was,ale w moim miasteczku, pani weterynarz, u której leczymy naszą telefoniczną sunię ( ;) ) prowadzi do końca roku właśnie taką akcję, więc może w Waszych okolicach, któryś wet także ? Quote
ata Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Agata,Sonia']Czesc Ata.Wysłałam do Ciebie smsa,że jutro będę około 11:00 u Ciebie.Adres ten sam co do przelewu,tak? Właśnie przelałam 25 zł,sama zdecyduj na którego psiaka...[/QUOTE] Ogromne dzięki i do jutra :painting: Te 25 zł przekażę w pierwszej kolejności na Siemensa. Dostał chłopak ogromną szansę, więc niech czym prędzej z tego schronu zmyka. O Samsungu jutro porozmawiamy. Leyla, dzięki MyszkaMiki - byłaś może w schronisku ? Quote
ata Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Lilmo']Ata, przepraszam za lenistwo, że pytam, a nie szukam na wątku,ale wydaje mi się, że wspominałaś, że w tych 450zł jest także kwota za chipowanie. Czy żaden weterynarz w Waszej okolicy nie prowadzi akcji darmowego chipowania psów? Może warto byłoby to sprawdzić, a tym samym kwota do uzbierania troszkę by zmalała. Nie wiem jak to jest u Was,ale w moim miasteczku, pani weterynarz, u której leczymy naszą telefoniczną sunię ( ;) ) prowadzi do końca roku właśnie taką akcję, więc może w Waszych okolicach, któryś wet także ?[/QUOTE] Niestety nie. Ani we Wrześni, ani w Gnieżnie. To jest koszt 50 zł. Więc gdziekolwiek dalej nawet gdyby było za darmo, nie opłacałoby się ze względu na koszt paliwa. Quote
ata Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Do hoteliku u ZuziM stoimy na 15 miejscu. [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/138597-HOTELIK-u-ZuziaM-12-wolnych-kojcA-w-od-poA-owy-grudnia"]HOTELIK u ZuziaM... 12 wolnych kojców od połowy grudnia[/URL][/B] Quote
Recommended Posts